psikiyatrise gitmeye karar verdim ama ona ne anlatacağım..

elagozlum20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2012
219
0
0
Konya
artık bu durumun içinden çıkamadığım için gitmeye karar verdim çünkü ben eski duygularım geri istiyorum devlet hastanesinde gideceğim nasıl sıra alacağım bilmiyorum bile burda bir tane uzman doktor varmış ona gözükeceğim ama ya anlamassa beni ya oda getiremesse kaybolan duygularımı o zaman ne yapacağım..

bu konuda benimde bi bilgim yok ama bende gitmek istiyorum bazı şeylerin üstesinden gelemiyorum artık..
umarım faydası olur sana

182 den randevu alabilirsin veya mhrs adresinden internetten alabilirsin

Bende gittim canim.Ve cok iyi geliyor baskasiyla paylasamadigin birseyleri onlarla konusmak.Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Sira alma konusuna gelince ben universte hastanesine gitmistim.gittigim gun degil de ertesi gune verdiler randevuyu.

Ne konusucam dersen ilk basta cekindum ama sonra insan konusmaya basladica arkasi geliyor.
Seni konustururlar zaten soru felan soruyorlar. ;-)

bende devlette çalışıyorum sıkıntın ne bilmiyorum ama psikiyatri doktoruna sıkıntını anlat ve ilaçtan önce psikolog destegi iste gerçekten ben şuna kesin emin oldum onlar bu işin uzmanı yani benim baktıgım konuya onlar baöbaşka bir açıdan bakıp çözüm üretebiliyorlar

peki gerçekten düzeldin mi. işe yaradım ilaç yazdılar mı ..

sevgilimden ayrıldım cnm kendime gelemiyorum bi türlü kafamı dağıtmak için bşyler yapıyorum ama faydası olmuyo

benimde beni çok seven bir erkek arkadaşım var herşey yolunda güzel ama ona karşı hissizlik b-bolmboş duyguları oluştu bende ve bu durumdan kurtulmaya çalışıyorum nasıl yapacağımı bilmiyorum

Arkadaşlar her bölüm için her şehir için 182 iyi arayıp randevu alabilirsiniz saglık bakanlıgına aittir bilgisayar kayıtı değil direk şahıslarla konuşuyorsunuz internetten almak isterseniz mhrs adresine girin randevu al deyin zaten şehir hastane doktor tercihleri sizi randevu almaya yönlendiriyor..

canım özel mesaj gönderebiliyormusun.. ben birde sana anlatmak istiyorum belki bir çözüm suna bilirisin bana olur mu

Ona olan eski aşkın kalmadığı için suçluyorsun kendini
Vicdan azabı yapıp eziyet ediyorsun
Açtığın konuların özeti bu

ya kızlar umursamayın böyle durumları bu dünyada tek başına aşk yok yada şöyle söyleyeyim illa hayatınızda bir erkek olmak zorunda değil insan önce kendini düşünmeli yani benim yaşam tecrübem bunu söylüyor her nekadar yapamasamda hayat çok kısa ve acımasız ..ben severek evlendim 28 yaşındayım üstelik 6 yıllık evliyim ne acelem varsa evlendim koştura koştura seviyordum iyi etmişim iyi bbbbkk yemişim alkış bana:)))daha askerden geldi 1 ay içinde düğün yaptık:))

yok canım yok sogumadım ama neden böyle hissettiğimi bilmiyorum bu durum çok zoruma gidiyo artık çok zoruma ona olan duygularımı geri istiyorum ben ama olmuyor benim bu yaptığım nankörlük resmen

Çok şaşırdım gerçekten bu düşüncelerine. :S
Mesela birini 10 gün sevip 11.günde sevmeyebilirsin.
Bu normal bir şey.
İnsan duyguları değişebiliyor.
Öyle hissettiğinde de ayrılırsın.
Nankörlükle ne alakası var bunun.
Sevmeye devam etmek zorunda değilsin ki.
Demek ki bu kadar senin hislerinin ömrü.
Doktor sana yardımcı olacaktır. İyi ki gitme kararı almışsın.

Son düzenleme:
benimde beni çok seven bir erkek arkadaşım var herşey yolunda güzel ama ona karşı hissizlik b-bolmboş duyguları oluştu bende ve bu durumdan kurtulmaya çalışıyorum nasıl yapacağımı bilmiyorum

benimde gecen günlerde aynisi oldu. hatta herseye midem bulaniyordu. sadece sevdigim adama degil herkese karsi bombostum.
ki ben anne babama asik bir insanim. ki ben sevdigim adami deliler gibi seven bir insandim.
bu duygusuzlugum neden oldu bilmiyorum.
simdi hamd olsun biraz daha iyim. ama doktora gitmedim.
sanirim stresten olabilir.
ve ben adet düzensizligi yasiyorum 2 aydir, belki hormonlarimdan oldugunu düsünüyorum.

sendede var mi o gibi sikayetler?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…