- Konu Sahibi elagozlum20
-
bu konuda benimde bi bilgim yok ama bende gitmek istiyorum bazı şeylerin üstesinden gelemiyorum artık..
umarım faydası olur sana
artık bu durumun içinden çıkamadığım için gitmeye karar verdim çünkü ben eski duygularım geri istiyorum devlet hastanesinde gideceğim nasıl sıra alacağım bilmiyorum bile burda bir tane uzman doktor varmış ona gözükeceğim ama ya anlamassa beniya oda getiremesse kaybolan duygularımı o zaman ne yapacağım..
bende devlette çalışıyorum sıkıntın ne bilmiyorum ama psikiyatri doktoruna sıkıntını anlat ve ilaçtan önce psikolog destegi iste gerçekten ben şuna kesin emin oldum onlar bu işin uzmanı yani benim baktıgım konuya onlar baöbaşka bir açıdan bakıp çözüm üretebiliyorlarartık bu durumun içinden çıkamadığım için gitmeye karar verdim çünkü ben eski duygularım geri istiyorum devlet hastanesinde gideceğim nasıl sıra alacağım bilmiyorum bile burda bir tane uzman doktor varmış ona gözükeceğim ama ya anlamassa beniya oda getiremesse kaybolan duygularımı o zaman ne yapacağım..
senin neyin var canm anlatmak istermiisin
Bende gittim canim.Ve cok iyi geliyor baskasiyla paylasamadigin birseyleri onlarla konusmak.Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Sira alma konusuna gelince ben universte hastanesine gitmistim.gittigim gun degil de ertesi gune verdiler randevuyu.
Ne konusucam dersen ilk basta cekindum ama sonra insan konusmaya basladica arkasi geliyor.
Seni konustururlar zaten soru felan soruyorlar. ;-)
sevgilimden ayrıldım cnm kendime gelemiyorum bi türlü kafamı dağıtmak için bşyler yapıyorum ama faydası olmuyo
bende devlette çalışıyorum sıkıntın ne bilmiyorum ama psikiyatri doktoruna sıkıntını anlat ve ilaçtan önce psikolog destegi iste gerçekten ben şuna kesin emin oldum onlar bu işin uzmanı yani benim baktıgım konuya onlar baöbaşka bir açıdan bakıp çözüm üretebiliyorlar
benimde beni çok seven bir erkek arkadaşım var herşey yolunda güzel ama ona karşı hissizlik b-bolmboş duyguları oluştu bende ve bu durumdan kurtulmaya çalışıyorum nasıl yapacağımı bilmiyorum
canım özel mesaj gönderebiliyormusun.. ben birde sana anlatmak istiyorum belki bir çözüm suna bilirisin bana olur mu
soğudun mu yoksa cnm ama bence geçici birşeydir
olur oılur sen yaz ben elimden geleni yaparım
canım özelden yazdım sana .(
yok canım yok sogumadım ama neden böyle hissettiğimi bilmiyorum bu durum çok zoruma gidiyo artık çok zoruma ona olan duygularımı geri istiyorum ben ama olmuyorbenim bu yaptığım nankörlük resmen
benimde beni çok seven bir erkek arkadaşım var herşey yolunda güzel ama ona karşı hissizlik b-bolmboş duyguları oluştu bende ve bu durumdan kurtulmaya çalışıyorum nasıl yapacağımı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?