• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikiyatristime duyduğum ilgi

Ben de bir çok üye gibi hisleriniz konusunda yanıldığınızı düşünüyorum. Sizi dinleyen, anlayan bir insan var karşınızda. Bu durum hoşunuza gitmiş. Adamı görmediğiniz takdirde onu düşüneceğinizi sanmıyorum.

Nasıl insanlarsınız siz ya? Ne diziden feyz alması ne kadar saçma sapan cevaplar vermişsiniz. Ben burda söylediklerimi gelin onaylayın, beni alkışlayın mı dedim? Bi hoşlantı duyuyorum sadece ve evet geçici bunun da farkındayım ama şu anda kendimi çok suçlu hissediyorum bu duygularımla nasıl başa çıkabilirim diye birinizden bi yardım istedim. Böyle yargılayıcı olamazsınız ya.. Benim ortada yapmış olduğum bir şey bile yok. Evet tabiki düşüncesi bile kötü ama ya sadece bi sürelik duygu karmaşası bile olabilir. Merhameti sonsuz olan Rabbime sığınmak en güzeliymiş.. Kullar ne kadar büyük günahlar işlerse işlesin Allah tövbe edin tövbenizi kabul edeyim diyor, Settar adıyla kusurları kapatıyor ama yazıklar olsun ki içinizden biriniz bile anlamak yerine sadece yargıladınız. Çünkü siz meleksiniz siz kusursuzsunuz. Hiçbir günah işlemediniz.
Her neyse Allah razı olsun hepinizden. Mümkünse düşüncelerinizi de kendinize saklayın artık, bu kadar yeter.
insanlar çok acımasız eletirel...
bu tür duyguları hemen hemen her kadın hisseder eşi ilgisizse özellikle
siz suçlu değilsiniz eylemde birşey yapılmamış sonuçta
Benim önerim hayatı duygusal değil mantık ön planda iş odaklı yaşayıp atlatabilmek duyguları

Neden piskiyatriste düzenli olarak gidiyorsun?
Belli ki bir problemin var 4 yıllık bir tedavi süreci
Bence değiştir farklı birine git gerçi o zaman da aynısı olucak muhtemelen
Bayan seç bare🤣

Ya arkadaşlar kadın zaten normal piskolojide değil tedavi görüyor
Bu kadar linçe gerek yok
Sağlıklı bir insan değil ki terapi alıyor
Bu arada insanın en iyi doktoru kendisidir.
Okuyorsan burayı çok ciddi bir sorunun yoksa bipolar bozukluk vs gibi terapi almana gerek yok
Bu kadar fazla terapi ilaç vs insanı daha çok delirtiyor
Meditasyon yap yoga yap spor yap gerçekten daha iyi geliyor
Kendine odaklan
Güzel kitaplar oku
Filmler seyret
Bende bi ara depresyondaydım bir terapistle konuştum seans aldım da adam bildiğim şeyleri söyleyip durdu yani gerek duymadım kendimi iyileştirdim mutluyum huzurluyum pozitifim ara ara oluyor tabi ama genel anlamda çok şükür huzuru buldum
Huzuru içinde bulacaksın
Terapistmiş doktormuş geç onları

Kendi donundaki pisliği görmezden gelirler karşındakini ayıplarlar..

Siz psikolojik olarak boşluğa duşmuş sunüz . Seni Allah tan başka kimse yargilayamaz. Küçük bir duygusal boşluk.Onu da yenebilirsin.Kalbinin ve mantığının sesini dinle onlar seni doğru yola götürür.🙋

yaa güzel kardeşim... bu olayın neresinden tutalım anlamıyorum... kocanın böyle bir şey yaptığını anlatsan, herkes burda onu linç eder... doktor böyle bir şey açıklasa, adamın hayatı kayar !!! yapman gerekeni kendinde iyi biliyorsun... bize bu konuyu açtığına göre "utanç" kısmını geçiyorum... bizden ne dememizi bekliyorsun... " yok canım bi kereden birşey olmaz, zaten hasta mahremiyeti de var, adamda konuşamaz" desem hoşuna gider mi?

sadece bu konuda fikirsiz........

Siz psikolojik olarak boşluğa duşmuş sunüz . Seni Allah tan başka kimse yargilayamaz. Küçük bir duygusal boşluk.Onu da yenebilirsin.Kalbinin ve mantığının sesini dinle onlar seni doğru yola götürür.🙋
zaten kalbinin sesini mantığıyla bizle paylaşıyor !!! bence yol ikiye ayrılmış, arada kalmış vicdanı için, bi olur bekliyor... ya sence!!!

ayrıca bir insan belirli bir kitleye bir soru soruyorsa, o kişi gerek desteklenir, gerek eleştirilir ya da gerekirse o kitle tarafından yargılanabilir... o kişide, söylenen cümleleri gerek kabul eder, gerekirse etmez o da kendi problemi... güzel kardeşim...
"psikolojik boşluk" ne ya o doktor kocan olsa aynısını mı söylerdin... "neyse, seni affediyorum, psikolojik boşluktasın, kocamın üstüne düşmüşsün, doktor o zararsızdır, insanları tedavi eder!!! biliyorum boşluktasın sen, bundan bir şey olmaz" diyebilirsen, bırak elini alnından öperim... neden faciayla sonuçlanabilecek fikir ve düşüncelere, hatta hatalara bu kadar yumuşak davranıyorsunuz ? bir insanı hatasından çevirmek için kesin ve caydırıcı olunmalı... işte bu "sapkın" düşünceler nedeniyle insanlar canlarından, eşlerinden, çocuklarından, ailelerinden oluyor.... yanlışa yanlış demeyip "sana kimse karışamaz, bunlar önemsiz şeyler" dediğimiz sürecede böyle sürüp gider...

Ayıplayan kınayan yorumları kaile almayın. Terapi ilişki normal bir ilişki değildir, terapide bu nevi duygular çok sık görülür, psikolog arkadaşların belirttiği gibi transferanstır, gerçek aşk değildir, işyerinde gördüğünüz adama gönlünüzün kayması gibi bir şey değildir. İdeal olan terapide bu duyguların da konuşulması ve çözümlenmesidir. Terapistinizin sizin bu duygularınıza karşılık vermesi asla mümkün değildir ve meslek ahlakına da aykırıdır. Size tavsiyem eğer terapistinize güveniyorsanız duygularınızı konuşun yoksa terapistinizi değiştirin.

Back
X