Yani orada not göstermek olur mu? Konuşamıyorum sanacak :/ vakit fe kısa demeniz gibipsikiyatriste ailenizle ilgili durumu da mutlaka anlatn. Hatta süre kısa olduğu için not alıp gidin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani orada not göstermek olur mu? Konuşamıyorum sanacak :/ vakit fe kısa demeniz gibipsikiyatriste ailenizle ilgili durumu da mutlaka anlatn. Hatta süre kısa olduğu için not alıp gidin.
Yok kendiniz için not alın. Yeni birisiyle konuşma heyecanıyla unutabilirsiniz. Siz tüm konu başlıklarını söyleyin. O gerekli görürse psikologa uzun uzun anlatırsınız.Yani orada not göstermek olur mu? Konuşamıyorum sanacak :/ vakit fe kısa demeniz gibi
Sevgili Zeynep psikolog sana ancak 15 dakika ayıracak ve sana uygun ilacı bulacak. Psikolog ise 45 dakika ve derin konuşma imkanın olacak. Konuşmak onların işi sen onlara bırakArkadaşlar psikiyatriye gitörye karar verdim. Bu saplantılı, bağımlı halimden kurtulmak istiyorum. Normal sağlıklı insanlar gibi ayrılığı kabullenmeyi, kendimi değerli hissetmeyi istiyorun.
Sıkıntım şu ki doktorla konuşmaya çok utanıyorum. Ne diyeceğim ben bağımlıyım saplantılıyım hayatımda biri var ayrılsa da kabullenemiyorum mu diyeceğim? Derdin bu mu der gibi bakar diye korkuyorum. Psikolog yardımı da isteyebilir miyim? Gidenler var mı? Nasıl anlatabilirim derdimi arkadaşlar?
Ben sosyoloğum. Aynı zamanda çocuk gelişimcyim. Lisede de ünv de derslerini aldık haliyle.Arkadaşlar psikiyatriye gitörye karar verdim. Bu saplantılı, bağımlı halimden kurtulmak istiyorum. Normal sağlıklı insanlar gibi ayrılığı kabullenmeyi, kendimi değerli hissetmeyi istiyorun.
Sıkıntım şu ki doktorla konuşmaya çok utanıyorum. Ne diyeceğim ben bağımlıyım saplantılıyım hayatımda biri var ayrılsa da kabullenemiyorum mu diyeceğim? Derdin bu mu der gibi bakar diye korkuyorum. Psikolog yardımı da isteyebilir miyim? Gidenler var mı? Nasıl anlatabilirim derdimi arkadaşlar?
Yani maddiyatım yok. devlet hastanesinde bir tane doktor var. O doktora gitmeye mecburum. Ne kadar dinler bilmşyorum ama psikolog desteği istemeyi düşünüyorumAnkara da bir psikiyatriste gidiyorum.ILk gittiğimde pek bir şey anlatamamıştım ama o soru soru sordukça acildim da acildim.Salya sümük ağladığımı bilirim odasında.Konusma konusuna göre psikoterapi saati değişiyor aslında.Benim 30 dk oturduğumda oldu abartısız 1.5 saat oturduğumda oldu.Zaten psikoterapi alacaksanız saatin sarkmasını,odada oturup beklemeyi de göz önüne alacaksınız.Atiyorum illa ki süre 45dk süre bitti kalk git demiyor.Siz iyi bir doktor seçin onlar sizi nasıl konuşturmasini bilir![]()
Yaa inşallah öyle olur. Daha önce gittiğim doktor,ki o ilk ve son oldu, beş dk da ilaç verip gönderdi. Neyin var dedi. Mutsuzum, değersiz hissediyorum dedim. Neden niye yok. Tamam ilaç yazalım.. Yine öyle olacak diye çekiniyorumBen sosyoloğum. Aynı zamanda çocuk gelişimcyim. Lisede de ünv de derslerini aldık haliyle.
Kendinizi bu konuda rahat bırakın.
Zaten sizin çok birşey anlatmanıza gerek kalmadan, soru cevap yöntemiyle gereken bilgiyi alırlar. Canınızı sıkmayın. Çok güzel bi ortam oluyor, kendinizi çok rahatlamış hissedeceksiniz inşallah.
Yani devlet hastanesi psikoloğa sıra vermediği için mecburiyeten psikiyatriye gideceğim. Ama psikolog desteği de isteyeceğim.Sevgili Zeynep psikolog sana ancak 15 dakika ayıracak ve sana uygun ilacı bulacak. Psikolog ise 45 dakika ve derin konuşma imkanın olacak. Konuşmak onların işi sen onlara bırak
İnşallah öyle olmaz.Yaa inşallah öyle olur. Daha önce gittiğim doktor,ki o ilk ve son oldu, beş dk da ilaç verip gönderdi. Neyin var dedi. Mutsuzum, değersiz hissediyorum dedim. Neden niye yok. Tamam ilaç yazalım.. Yine öyle olacak diye çekiniyorum
Oooo devlet hastanesinde psikiyatriste gideceksen başka tabi.Daha geçen hafta bulunduğum şehirde devlet hastanesinin psikiyatristine gittim.Recetemle ilgili bir sorun vardı.Adam yüzüme bile bakmadı,zaten kendinden geçmiş yaşama umudu kalmamış önüne geleni başından savan bir tipti.Siz en iyisi ne yapın bence biliyor musunuz önce psikolog desteği alın 3 ay süreyle falan.Eger ki psikologunuz krgzzynp hanim sizinle ilerleyemiyoruz,ilaç tedavisine başvursanız daha iyi olur diye bir psikiyatriste yönlendirirse o zaman ilaç tedavisine başlayın.Yani psikologunuzun görüşünü alın baktınız olmuyor mecbur psikiyatriye gidip ilaç alırsınız.Yani maddiyatım yok. devlet hastanesinde bir tane doktor var. O doktora gitmeye mecburum. Ne kadar dinler bilmşyorum ama psikolog desteği istemeyi düşünüyorum
İyi de psikoloğa gitmek için psikiyatriye gitmek gerekiyor. Devlet hastanelerinde böyle. Önce psikiyatri görüyor. Özelde de psikoloğa gidecek durumun yokOooo devlet hastanesinde psikiyatriste gideceksen başka tabi.Daha geçen hafta bulunduğum şehirde devlet hastanesinin psikiyatristine gittim.Recetemle ilgili bir sorun vardı.Adam yüzüme bile bakmadı,zaten kendinden geçmiş yaşama umudu kalmamış önüne geleni başından savan bir tipti.Siz en iyisi ne yapın bence biliyor musunuz önce psikolog desteği alın 3 ay süreyle falan.Eger ki psikologunuz krgzzynp hanim sizinle ilerleyemiyoruz,ilaç tedavisine başvursanız daha iyi olur diye bir psikiyatriste yönlendirirse o zaman ilaç tedavisine başlayın.Yani psikologunuzun görüşünü alın baktınız olmuyor mecbur psikiyatriye gidip ilaç alırsınız.
Devlet hastanelerinde böyle bir kural olduğunu bilmiyordum.O zaman siz secebildiginiz en iyi psikiyatriste randevu almaya çalışın.Belki de ilaç vermez(ya da hafif birşeyler verir)doğrudan psikologa bile yönlendirebilir.Simdiden geçmiş olsun.Konusma olayında da kasilmayin,ben neler anlattım neler..İyi de psikoloğa gitmek için psikiyatriye gitmek gerekiyor. Devlet hastanelerinde böyle. Önce psikiyatri görüyor. Özelde de psikoloğa gidecek durumun yok
Teşekkür ederim. Zaten ben de psikolog desteği istediğimi söyleyeceğim. Rahat olucam mecbur, anlatıcam yani yapacak bir şey yok yaşanmıyor böyleDevlet hastanelerinde böyle bir kural olduğunu bilmiyordum.O zaman siz secebildiginiz en iyi psikiyatriste randevu almaya çalışın.Belki de ilaç vermez(ya da hafif birşeyler verir)doğrudan psikologa bile yönlendirebilir.Simdiden geçmiş olsun.Konusma olayında da kasilmayin,ben neler anlattım neler..