Bana yanlış geliyor bu düşünce açıkçası,psikoloğa kendimizi onaylatmak için gitmiş oluyoruz sizin dediğinize göre.böyle birşey yok o zaman A doğru diyene evet B doğru diyene evet mi diyecek,tabi ki psikolog kendi doğrusunu dayatmaz ama örneklerle yaşamla normale yönlendirirPsikologunuzun görevi size akıl vermek değil almış olduğunuz her kararda arakanizda olup sizin daha iyi hissetmenizi sağlayıp yaşadığınız süreci en az zararla atlatmaniza yardımcı olmaktır. Ben de bir konuda psikologuma danıştım ve kesinlikle fikrini söylemedi ne karar alırsan al arkandayım dedi tabi sonra iyi ki aksi halde bişey yapmadigimi belirtti ama durum budur sizi kötü hissettirecek şeyler soylememeli çünkü bunu çevremizdeki herkes yapıyor zaten
Her diplomalı işinin ehli değil. Terapisti ya da uzmanı iyi seçmek ve işin ehli olmadığını düşündüğünüzde değiştirmek gerekli.Terapist sizin duymak istediklerinizi söylemek zorunda değil ki niye kızıyorsunuz,yollarca eğitim görrmüş
Nice danışmanla tanışmış,sizde gördüğünü söyler sonuçta sizle ne alıp veremediği olabilir ki,ben aldatma konusunu kesinlikle kabul etmiyorum kimse böyle birşey yaşamayı haketmez,belki onu iten birşey vardır diye düşünmüş olabilir bu eşinizi haklı da yapmaz tabiki
Halbuki bir gitseniz sabahtan akşama, akşamdan sabaha niye hep seks düşündüğünüzü anlardık. Ferhans, ayrıca devamlı aykırı fikirler sunmanın da sebepleri var. Gidin de bir detaylı bakılsın size. Acil psikoloğa teraspite ihtiyacı olan mimli iki üyeden birisiniz. Niye sağlığınızı önemseyip gitmiyorsunuz bir uzmana?Bana kalırsa bu bu psikolog işleri tam bir saçmalık.hiçbir halta yaradıklarını da düşünmüyorum.yaramadığı gibi bemce söyledikleri de yanlış. Gitme boşver.derdini bize ya da yakın arkadaşına anlat.daha faydalı.boşu boşna dünyanın parasını kazanıyorlar.bu ilişki meseleleri de çok kişisel zaten.sana çok büyük olan ona küçüktür, ya da tam tersi.empati yapılabilecek konular değil bence.
Bana aykırı gelmiyor ki işte.diğer insanların hayata bu kadar iyimser, romantik ve kuralcı bakması garip geliyor bana.mesela asker eşi konusunda diyorum ki asker eşi okup, kelle koltukta, yapayalnız kalmaya ne gerek vardı ? Millet de diyor ki sen anlayamıuorsun hâlde.ben de diyorum ki kendini bu hâle aokmaya ne gerek vardı? Kimse hak vermiyor. Bana da bur durum çok garip geliyor.seviyorsan, bir süre sonra unutursun, başkasını da sevebilirsin.bu çileye gerek var mı gerçekten?. Düşünce değişebilen birşey değil bence ya.keşke değişse.ben de bu kadar sıkıntı yaşamam.ama seks konusu gerçekten sıkıntı ya.ama bence biyolojik.resmen istekten yanıyor, acıyor, batıyor, kabarıyor, sancıyor.enfeksiyon falan yok.baktirdim.neden boyle anlayamıyorum.bir seks yaparken ortaliğı resmen sel götürüyor.bu kadar da azgınlık olmaz ya.Halbuki bir gitseniz sabahtan akşama, akşamdan sabaha niye hep seks düşündüğünüzü anlardık. Ferhans, ayrıca devamlı aykırı fikirler sunmanın da sebepleri var. Gidin de bir detaylı bakılsın size. Acil psikoloğa teraspite ihtiyacı olan mimli iki üyeden birisiniz. Niye sağlığınızı önemseyip gitmiyorsunuz bir uzmana?
gerçekten psikolog ve psikiyatrist kökenli mi ona bakmak lazım. aile terapisi sertifikaları havada uçuşuyor malumBoşanma aşamasındayım aile terapisine gidiyorum. Geçmiş konuma bakabilirsiniz. Ben kafamda netlestirmek istediğim için en az zararla bu işten çıkmak istediğim için gidiyorum çünkü çok çok zor bi süreç..
Psikoloğa ısrarla diyorum ki bu adamın karakteri bu. Yani karşısına dünyanın en güzel kadınını koyun yine aldatirdi bence bu benimle ilgili degil diyorum. Bana diyor ki bi yerde bi yanlış varsa iki tarafın da hatası vardır.. Bu ne demek? Diğer sorunlarda tamam ama ihanette nasıl böyle olabilir ki? Haklı mı haksız mı o kadar düşündüm ki kaç gündür. Kendime haksızlık ediyorum gibi geliyor tamam iletişim sorunumuz vardı (varmış yani) orda kendimi elestirebilirim belki. Ama ihanette..
Ya da şunu mu demek istiyor eşim biraz daha duvar ören taraf bundan dolayı onu açmak için mi söylüyor? Kurtarilmicak bir durumunuz yok falan diyor iyice kızdım içten içe. Dayanamadım dedim yani bu küçük bir mevzu değil yapılabilecek en büyük kötülük bence. Bu mesele böyle tamam olmuş bi hata der gibi kapanmamalı dedim. Sürekli eşimin tarafını tutuyor gibi hissediyorum normal mi bu?
Eşim su an ben değişmek istiyorum böyle bi hayat istemiyorum boşanmak istemiyorum tavırlarında. Onun tavırlarından dolayı mı bana yöneliyor anlayamadım ama kendimi çok kötü hissediyorum şu an
Halbuki ben terapiden kafamın daha da netlesmesini ve evet bunun sizinle alakası yok eşinizin karakteri bu ve aldatmış demesini bekliyordum sanırım..
Moralim bozuk gerçekten cenderenin içinden cikiyim derken daha çok içine girdim gibi oldu. Nasıl dusunmeliyim bilmiyorum. Sizce yanlış mi düşünüyorum ?
Bana aykırı gelmiyor ki işte.diğer insanların hayata bu kadar iyimser, romantik ve kuralcı bakması garip geliyor bana.mesela asker eşi konusunda diyorum ki asker eşi okup, kelle koltukta, yapayalnız kalmaya ne gerek vardı ? Millet de diyor ki sen anlayamıuorsun hâlde.ben de diyorum ki kendini bu hâle aokmaya ne gerek vardı? Kimse hak vermiyor. Bana da bur durum çok garip geliyor.seviyorsan, bir süre sonra unutursun, başkasını da sevebilirsin.bu çileye gerek var mı gerçekten?. Düşünce değişebilen birşey değil bence ya.keşke değişse.ben de bu kadar sıkıntı yaşamam.ama seks konusu gerçekten sıkıntı ya.ama bence biyolojik.resmen istekten yanıyor, acıyor, batıyor, kabarıyor, sancıyor.enfeksiyon falan yok.baktirdim.neden boyle anlayamıyorum.bir seks yaparken ortaliğı resmen sel götürüyor.bu kadar da azgınlık olmaz ya.
Hiç bu kadar yanmamistim assdffİnsanların tercihlerine saygı duymayı öğrenmelisin. Evli bir kadın sırf kocası asker diye başkasına aşık mı olacak sanıyorsun? Kendinden pay biçip olayları genellemeye bayılıyorsun.
Hayat senin pencerenden baktığın kadar değil. Kendi hayatında olmasını istediklerini genelleyerek "yeaa böyle oluyor" demek seni komik duruma düşürüyor
Onlar da farklı fikirlere açık değiller demek oluyor bu.her konuya ahh vahh canım, çok zor biliyorum, ama şöyle şöyle yap, bak geçer, üzülme diye yorum yapmak zorunda mı herkes.bende diyorum ki hiç gerek yoktu askerle evlenmeye.farklı yoruma neden saygı duyulmuyor.illa ki sevecen, romantik olmak mı gerek.herkes iyi insan olmak zorunda bile değil.benim de tavsiyem baştan bu hâle düşmeyin ne gerek var.her fikir çok duygusal, manevi olmak zorunda değil.İnsanların tercihlerine saygı duymayı öğrenmelisin. Evli bir kadın sırf kocası asker diye başkasına aşık mı olacak sanıyorsun? Kendinden pay biçip olayları genellemeye bayılıyorsun.
Hayat senin pencerenden baktığın kadar değil. Kendi hayatında olmasını istediklerini genelleyerek "yeaa böyle oluyor" demek seni komik duruma düşürüyor
Onlar da farklı fikirlere açık değiller demek oluyor bu.her konuya ahh vahh canım, çok zor biliyorum, ama şöyle şöyle yap, bak geçer, üzülme diye yorum yapmak zorunda mı herkes.bende diyorum ki hiç gerek yoktu askerle evlenmeye.farklı yoruma neden saygı duyulmuyor.illa ki sevecen, romantik olmak mı gerek.herkes iyi insan olmak zorunda bile değil.benim de tavsiyem baştan bu hâle düşmeyin ne gerek var.her fikir çok duygusal, manevi olmak zorunda değil.
Hiç bu kadar yanmamistim assdff
Konu patatesin faydaları veya roket bilimi bile olsa dönüp dolaşıp "öyle böyle değil yanıyorum"a nasıl geliyor? Bu sefer hata bende sorry, ben getirdim aklınıza suyu seli.Bana aykırı gelmiyor ki işte.diğer insanların hayata bu kadar iyimser, romantik ve kuralcı bakması garip geliyor bana.mesela asker eşi konusunda diyorum ki asker eşi okup, kelle koltukta, yapayalnız kalmaya ne gerek vardı ? Millet de diyor ki sen anlayamıuorsun hâlde.ben de diyorum ki kendini bu hâle aokmaya ne gerek vardı? Kimse hak vermiyor. Bana da bur durum çok garip geliyor.seviyorsan, bir süre sonra unutursun, başkasını da sevebilirsin.bu çileye gerek var mı gerçekten?. Düşünce değişebilen birşey değil bence ya.keşke değişse.ben de bu kadar sıkıntı yaşamam.ama seks konusu gerçekten sıkıntı ya.ama bence biyolojik.resmen istekten yanıyor, acıyor, batıyor, kabarıyor, sancıyor.enfeksiyon falan yok.baktirdim.neden boyle anlayamıyorum.bir seks yaparken ortaliğı resmen sel götürüyor.bu kadar da azgınlık olmaz ya.
Evet örneklerle yönlendirir ama kişinin kararında etkisi olmamalı . Almış oldugun kararın doğru olduğunu savunmuyor her zaman ama bu karar neticesinde ne yapabilirsin bunda yardımcı oluyorBana yanlış geliyor bu düşünce açıkçası,psikoloğa kendimizi onaylatmak için gitmiş oluyoruz sizin dediğinize göre.böyle birşey yok o zaman A doğru diyene evet B doğru diyene evet mi diyecek,tabi ki psikolog kendi doğrusunu dayatmaz ama örneklerle yaşamla normale yönlendirir
evet bunun sizinle alakası yok ama sizinle ilgili bir durum olduğu kesin,şöyleki eşiniz sizi aldatıyorsa bu sizin hatanız tabikide değil ama sizinle ilgili duygularında sorun varki bunu yapıyor,o yüzden aldatmanın affı olmaz çünkü bu duygu eksikliğinin bir yansıması,duygusuz,hissiz bir evliliği sürdürmek sağlıklı değil, zaten bu yüzden psikoloğa gitmenizde olmamış,yani yapılan eylem ortada çözümü belli,psikolog ne diyebilirki,aradığınız cevapları size o veremez yada aldatmayı bir hata olarak gösterip affetmeniz için sizi tetikleyemez,yapmanız gereken şey ayrılmak,ha birbirinizi seviyorsunuzdur ama anlasamıyorsunuzdur o zamam gidersiniz tavsiye alırsınız vs. ama bu netliği olan bir konu...Boşanma aşamasındayım aile terapisine gidiyorum. Geçmiş konuma bakabilirsiniz. Ben kafamda netlestirmek istediğim için en az zararla bu işten çıkmak istediğim için gidiyorum çünkü çok çok zor bi süreç..
Psikoloğa ısrarla diyorum ki bu adamın karakteri bu. Yani karşısına dünyanın en güzel kadınını koyun yine aldatirdi bence bu benimle ilgili degil diyorum. Bana diyor ki bi yerde bi yanlış varsa iki tarafın da hatası vardır.. Bu ne demek? Diğer sorunlarda tamam ama ihanette nasıl böyle olabilir ki? Haklı mı haksız mı o kadar düşündüm ki kaç gündür. Kendime haksızlık ediyorum gibi geliyor tamam iletişim sorunumuz vardı (varmış yani) orda kendimi elestirebilirim belki. Ama ihanette..
Ya da şunu mu demek istiyor eşim biraz daha duvar ören taraf bundan dolayı onu açmak için mi söylüyor? Kurtarilmicak bir durumunuz yok falan diyor iyice kızdım içten içe. Dayanamadım dedim yani bu küçük bir mevzu değil yapılabilecek en büyük kötülük bence. Bu mesele böyle tamam olmuş bi hata der gibi kapanmamalı dedim. Sürekli eşimin tarafını tutuyor gibi hissediyorum normal mi bu?
Eşim su an ben değişmek istiyorum böyle bi hayat istemiyorum boşanmak istemiyorum tavırlarında. Onun tavırlarından dolayı mı bana yöneliyor anlayamadım ama kendimi çok kötü hissediyorum şu an
Halbuki ben terapiden kafamın daha da netlesmesini ve evet bunun sizinle alakası yok eşinizin karakteri bu ve aldatmış demesini bekliyordum sanırım..
Moralim bozuk gerçekten cenderenin içinden cikiyim derken daha çok içine girdim gibi oldu. Nasıl dusunmeliyim bilmiyorum. Sizce yanlış mi düşünüyorum ?
Öyle de bi iştahlı anlatıyor ki. Tövbe estBana aykırı gelmiyor ki işte.diğer insanların hayata bu kadar iyimser, romantik ve kuralcı bakması garip geliyor bana.mesela asker eşi konusunda diyorum ki asker eşi okup, kelle koltukta, yapayalnız kalmaya ne gerek vardı ? Millet de diyor ki sen anlayamıuorsun hâlde.ben de diyorum ki kendini bu hâle aokmaya ne gerek vardı? Kimse hak vermiyor. Bana da bur durum çok garip geliyor.seviyorsan, bir süre sonra unutursun, başkasını da sevebilirsin.bu çileye gerek var mı gerçekten?. Düşünce değişebilen birşey değil bence ya.keşke değişse.ben de bu kadar sıkıntı yaşamam.ama seks konusu gerçekten sıkıntı ya.ama bence biyolojik.resmen istekten yanıyor, acıyor, batıyor, kabarıyor, sancıyor.enfeksiyon falan yok.baktirdim.neden boyle anlayamıyorum.bir seks yaparken ortaliğı resmen sel götürüyor.bu kadar da azgınlık olmaz ya.
Psikolojik destek alan kızımın nasıl çiçek açtığını size bi gösterebilsem keşke... sınıf değişimine kadar varan bi akran zorbalığı muhabbetinden nasıl neşeli bir çocuğa dönüştüğünü görseniz eminim şu yazdıklarınızdan utanırdınız!Eee o riski alamıyorsa o zaman psikologluk yapmayacak.havadan dünyanın parasına konmayı biliyorlar.hiç de bir etkisi olduğunu düşünmüyorum şu psikolog işlerinin.haa çok uçuk kaçık, kimseyle dertleşemeyeceğin şeyler yaşamışsındır anlatacak adam oluyor.ama sana en ufak katkisi yok bence.bir de senelerde bir sürü ek eğitimlerle, yüksek lisanslarla falan okutuyorlar bu adamları.full israf.herkesin olayları yorumlama şekli ve hayata bakış açısı çok çok farklı.bu durumu hiçbir psikolog değiştiremez ki.kime göre neye göre doğru düşünce ?
Çift seansları zordur. Taraflar genelde haklı çıkmak için oradadır. Ama terapist hakem değildir. Terapist, çiftlerin birbirlerini dinlemesini ve tarafların kendini anlatabilmesini ve ondan sonra evlilikleri ile ilgili nihai kararı kendilerinin vermesini destekler.Boşanma aşamasındayım aile terapisine gidiyorum. Geçmiş konuma bakabilirsiniz. Ben kafamda netlestirmek istediğim için en az zararla bu işten çıkmak istediğim için gidiyorum çünkü çok çok zor bi süreç..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?