Sorunlu çocukluğu temelde aile yok mesela baba rağmetli anne ile de bağı kopmuş biri. Ama tek sigarası vardır herkese yardıma koşar çokda kültürlü kendini geliştirmiş biri ama içe kapanık herşeyini anlatmaz hep gülerken görürsün13 yıl ve hala bu adam böyle,çocukluğuna inmek lazım baska sorunlar var belli
Netten baktım ağır bişey bu. Ya manevi ablası var burda onlada konuşsam ters tepki yaratıp daha kötü edermi ?Borderline geldi aklıma ilk ama tabii ki en doğru teshisi gideceğiniz psikolog koyar.
Cok sanmıyorum kötü etkilesin. Ama çok dikkatli konussun. Nevzat Tarhanin aşk terapi diye bir kitabi var. Bir alıp göz gezdirin isterseniz. Depresyon ve borderline da intihar oranları yüksek diye biliyorum.Netten baktım ağır bişey bu. Ya manevi ablası var burda onlada konuşsam ters tepki yaratıp daha kötü edermi ?
Hadi yaCok sanmıyorum kötü etkilesin. Ama çok dikkatli konussun. Nevzat Tarhanin aşk terapi diye bir kitabi var. Bir alıp göz gezdirin isterseniz. Depresyon ve borderline da intihar oranları yüksek diye biliyorum.
Maalesef yok babası rağmetli anne desen anne değil ölü sayıyor. Annemi çok sever annemde onu ondan anne diyor.kendi ailesi yok mu bu çocuğun onlara anlatsanız durumu belki sizden daha çok yardımcı olurlar.
gerçi annenizi anne diye kaydettiyse kendi annesi hayatının neresinde bilemedim.
doktora görünmesi şart tabiki. yazık gencecik hayatını değmeyecek biri için bitirmiş..
evet yukarıda okudum tahmin ettiğim gibi annesiyle ilişkisi kopmuş.
yazık Allah yardımcısı olsun. siz arkadaş olarak en fazla konuşup tedavi için ikna etmeye uğraşırsınız gerisi kendine kalmış.
Yani intihara tesebbus edenlerin tekrar intihar etme olasılığı tesebbus etmeyenlere gore daha yüksek ama kesinlikle tekrarlar denemez. O yüzden tedavi şart. Sorunun kökenini bilmek lazim işte.Hadi yabi daha yapma oranı yüksek intiharı
Bizim için gitse yine olmaz değilmi kendi isteyecekHenüz psikolog değilim ama yan bölümüm. Gönüllülük esastır kendi yardımı kabullenmeli, bunun bir sorun olduğunu kabul ederek terapi almalı.
Olmaz tabii, önyargılarını kırmalı ve iyileşmeyi istemeli. Kendi de bu durumdan memnun değildir herhalde?Bizim için gitse yine olmaz değilmi kendi isteyecek
İkna etcez artık mecburYani intihara tesebbus edenlerin tekrar intihar etme olasılığı tesebbus etmeyenlere gore daha yüksek ama kesinlikle tekrarlar denemez. O yüzden tedavi şart. Sorunun kökenini bilmek lazim işte.
Bu konuları konuşmaz ki ya hem sosyal hem asosyal biri çok ıyıdır ama kimsede çözemez direk. Alıcaz karşımıza güzel güzel konuşcazOlmaz tabii, önyargılarını kırmalı ve iyileşmeyi istemeli. Kendi de bu durumdan memnun değildir herhalde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?