psikolog olan yada tedavi görmüş olanlar acil bi baksanız ?

Kesinlikle psikologluk bir durum değil. Mutlaka bir psikiyatra gitmesi gerekir. İntihar teşebbüsleri basit bir şey değil aslında yatan bir hastalık var ve ilaç tedavisi gerektirir. Doktor gerek görürse psikoterapi alması gerektiğini söyler zaten

Konuştuk gidecek kendide bilincinde intihar olayını açmadık bilerek

Psikolog değilim ama bilgiliyim bu konularda iradeyle alakalı profesyonel destek alması şart ama dediğim gibi zaten muhtemelen emdr tedavisi görür ve inşallah sonuç alır

Psikolog değilim ama bilgiliyim bu konularda iradeyle alakalı profesyonel destek alması şart ama dediğim gibi zaten muhtemelen emdr tedavisi görür ve inşallah sonuç alır
Teşekkürler ben güçlü bilirdim onu bu zayıf yanını ilk defa gördük

başin sağolsun yeni konu açmişsin burasi galiba..
çok üzüldüm...
sevdiği kız için mi intihar etti

her duruma değildir sanırım ama travmalaşmış bu tarz aşk acısına çok iyi geliyor
ve gerçekten etkisi çok hızlı
Nerelerde alabiliriz bunu.Psikolog bulmak kolay degil.Ozel hastaneler direk bunu vermiyor.psikiyatris gonderorse psikologBirde emdr hrrkes vermiyor.He he diyor gonderiyor.Buyukk eksiklik ulkemizde.ozel seanslar varsa da cok pahalidir eminim.Faydali olacagini bilsek gidelim.Fayda goren hic duymadum psikologdanFayda etmedi diyen cok.Lutfen ucuz ve etkili bir yol soyleyin.ilk defa bukadar ayrintili bilgi vermis kk.Biz de bilgi istiyoruz lutfen.

ben psikologdan emdr tedavisi gördüm platonik bir aşk durumu vardır epey uzun süreli 3 yıl
fayda vermişti ankarada isim verebilirim
ama ucuz mu değil?üzgünüm
çünkü her seans 200 tlydi

Bir psikolog adayı olarak el atayım. Çocuklukta yaşadıkları şey kolay değil bunu dışarıdan belli etmese de bilinçaltına yerleştirmiş. Ölme isteği belkide baştan beri vardı yani ama buna cesareti yoktu ve cesaret bulunca icraata geçti. Fakat detaylı konuşmamız lazım yardım edebilmem için. Maalesef hemen şudur diyemeyiz uzun bir inceleme yapmadıktan sonra. Yaşı kaç mesela, geçmişte neler yaşadı detaya inmek lazım yazabilirmisin?

kendisi intihar etmiş yeniden ve vefat etmiş...
Allah rahmet eylesin yazık

Ustunden onca sene gecmis nasil bir takintidir bu , goturun doktora gerekirse klinige yatsin yani oyle hayat mi olur.

Canım valla ben hayatımın belirli dönemlerinde destek aldım psikologtan çokta faydasını gördüm emdr kesinlikle çok yararlı bir yöntem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…