- 16 Aralık 2011
- 13.790
- 13.669
- 498
her duruma değildir sanırım ama travmalaşmış bu tarz aşk acısına çok iyi geliyorNetten okudum cok iyi bu ama her duruma hastaya uygun mu ? Ay ya iyi ki varsınız seviyorum sizleri
Anladım canım not aldım bunu çok teşekkürlerher duruma değildir sanırım ama travmalaşmış bu tarz aşk acısına çok iyi geliyor
ve gerçekten etkisi çok hızlı
Anladım canım not aldım bunu çok teşekkürlerher duruma değildir sanırım ama travmalaşmış bu tarz aşk acısına çok iyi geliyor
Konuştuk gidecek kendide bilincinde intihar olayını açmadık bilerekKesinlikle psikologluk bir durum değil. Mutlaka bir psikiyatra gitmesi gerekir. İntihar teşebbüsleri basit bir şey değil aslında yatan bir hastalık var ve ilaç tedavisi gerektirir. Doktor gerek görürse psikoterapi alması gerektiğini söyler zaten
Psikolog değilim ama bilgiliyim bu konularda iradeyle alakalı profesyonel destek alması şart ama dediğim gibi zaten muhtemelen emdr tedavisi görür ve inşallah sonuç alırArkadaşlar sizlerin de görüşlerini almak istediğim bir konu var
Çok yakın erkek dostum var bana kuzen anneme ise anne der.
2003 yılında bir kıza körkütük aşık oldu. Kız başka şehirde uzak ilişki. Evlenmek istiyordu ikiside kadın genç çocuklu bir bayandı.
Sonradan meğer daha boşanmadığını ailesi yaşadığını ve bir çok yatak arkadaşı olduğu ortaya çıkmıştı. Dostum intihar bile etmişti kurtuldu. Arada olanları es geçiyorum.
2016 yılındayız
Sen işyerinden izin git. Bu kızla hep buluştuğun yerleri gez. Cafe'nin birinde fenalaş telefonunda annem direk anne kayıtlı diye annemi arasınlar durumu açıklasınlar. Annem de korkmuş garibim
Bu gün gelmiş sabahtan şimdi akşama dövecem kesin. Diğer arkadaşlarla kararlaştırdık psikologa kendi elimizle götürcez.
Ama onu ikna etsek daha iyi sonuç alırız diye düşünüyorum. Bunu nasıl yaparız ?
Teşekkürler ben güçlü bilirdim onu bu zayıf yanını ilk defa gördükPsikolog değilim ama bilgiliyim bu konularda iradeyle alakalı profesyonel destek alması şart ama dediğim gibi zaten muhtemelen emdr tedavisi görür ve inşallah sonuç alır
Nerelerde alabiliriz bunu.Psikolog bulmak kolay degil.Ozel hastaneler direk bunu vermiyor.psikiyatris gonderorse psikologBirde emdr hrrkes vermiyor.He he diyor gonderiyor.Buyukk eksiklik ulkemizde.ozel seanslar varsa da cok pahalidir eminim.Faydali olacagini bilsek gidelim.Fayda goren hic duymadum psikologdanFayda etmedi diyen cok.Lutfen ucuz ve etkili bir yol soyleyin.ilk defa bukadar ayrintili bilgi vermis kk.Biz de bilgi istiyoruz lutfen.her duruma değildir sanırım ama travmalaşmış bu tarz aşk acısına çok iyi geliyor
ben psikologdan emdr tedavisi gördüm platonik bir aşk durumu vardır epey uzun süreli 3 yılNerelerde alabiliriz bunu.Psikolog bulmak kolay degil.Ozel hastaneler direk bunu vermiyor.psikiyatris gonderorse psikologBirde emdr hrrkes vermiyor.He he diyor gonderiyor.Buyukk eksiklik ulkemizde.ozel seanslar varsa da cok pahalidir eminim.Faydali olacagini bilsek gidelim.Fayda goren hic duymadum psikologdanFayda etmedi diyen cok.Lutfen ucuz ve etkili bir yol soyleyin.ilk defa bukadar ayrintili bilgi vermis kk.Biz de bilgi istiyoruz lutfen.
kendisi intihar etmiş yeniden ve vefat etmiş...Bir psikolog adayı olarak el atayım. Çocuklukta yaşadıkları şey kolay değil bunu dışarıdan belli etmese de bilinçaltına yerleştirmiş. Ölme isteği belkide baştan beri vardı yani ama buna cesareti yoktu ve cesaret bulunca icraata geçti. Fakat detaylı konuşmamız lazım yardım edebilmem için. Maalesef hemen şudur diyemeyiz uzun bir inceleme yapmadıktan sonra. Yaşı kaç mesela, geçmişte neler yaşadı detaya inmek lazım yazabilirmisin?
Gerçektenmiiii çok üzüldümmm Allah rahmet eylesinnnnnkendisi intihar etmiş yeniden ve vefat etmiş...
Allah rahmet eylesin yazık
Arkadaşlar sizlerin de görüşlerini almak istediğim bir konu var
Çok yakın erkek dostum var bana kuzen anneme ise anne der.
2003 yılında bir kıza körkütük aşık oldu. Kız başka şehirde uzak ilişki. Evlenmek istiyordu ikiside kadın genç çocuklu bir bayandı.
Sonradan meğer daha boşanmadığını ailesi yaşadığını ve bir çok yatak arkadaşı olduğu ortaya çıkmıştı. Dostum intihar bile etmişti kurtuldu. Arada olanları es geçiyorum.
2016 yılındayız
Sen işyerinden izin git. Bu kızla hep buluştuğun yerleri gez. Cafe'nin birinde fenalaş telefonunda annem direk anne kayıtlı diye annemi arasınlar durumu açıklasınlar. Annem de korkmuş garibim
Bu gün gelmiş sabahtan şimdi akşama dövecem kesin. Diğer arkadaşlarla kararlaştırdık psikologa kendi elimizle götürcez.
Ama onu ikna etsek daha iyi sonuç alırız diye düşünüyorum. Bunu nasıl yaparız ?
Canım valla ben hayatımın belirli dönemlerinde destek aldım psikologtan çokta faydasını gördüm emdr kesinlikle çok yararlı bir yöntemNerelerde alabiliriz bunu.Psikolog bulmak kolay degil.Ozel hastaneler direk bunu vermiyor.psikiyatris gonderorse psikologBirde emdr hrrkes vermiyor.He he diyor gonderiyor.Buyukk eksiklik ulkemizde.ozel seanslar varsa da cok pahalidir eminim.Faydali olacagini bilsek gidelim.Fayda goren hic duymadum psikologdanFayda etmedi diyen cok.Lutfen ucuz ve etkili bir yol soyleyin.ilk defa bukadar ayrintili bilgi vermis kk.Biz de bilgi istiyoruz lutfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?