psikolog olan yada tedavi görmüş olanlar acil bi baksanız ?

Evliymiş boşanmış olduğunu söylüyor ama tamam susuyorum tartışmak istemiyorum bu halde

fartklı şeytler de diyebilir. hepsi ile yaşadıgı hayalleri, hayatı farklıymış. herkes ile ayrı fazntezi ypamış kadın..
size ne kadın kötüymüş ama arkadaşın da pek safmış.

baya bazı erkekler biriyle cinsel yönten cok tatminkar bir iişki yaşarsa o kişiye körü körüne aşık olurlar. bunu arar ve bekler ve baglanırlar.
psikolojik birşey dir bu. hastalık filan degil.
mesela dunyada ülkelerinden orta asya ülkelerine gidip bunu iş olarak yapan kadınlara aşık olan ( gördügü mualemeden ötürü) cokkk erkek var. dgrudur demiyorum ama bu görülüyor.
şimdi onu aklına bşaına getirecek akıllı bir kız lazım. arkadaş olsunlar.

fartklı şeytler de diyebilir. hepsi ile yaşadıgı hayalleri, hayatı farklıymış. herkes ile ayrı fazntezi ypamış kadın..
size ne kadın kötüymüş ama arkadaşın da pek safmış.
Evet saf hatta salak bu gönül işlerin de. Hatta kadın en son demiş tel.de ben k.. anlamadın mı salak olmasaydın diye. Ama şu ruh halimde lütfen kuzenime dostuma arkadaşıma laf etmeyin.

Evet saf hatta salak bu gönül işlerin de. Hatta kadın en son demiş tel.de ben k.. anlamadın mı salak olmasaydın diye. Ama şu ruh halimde lütfen kuzenime dostuma arkadaşıma laf etmeyin.
ben laf etmiyorım. tesbit yapıyoruım. size ve arkadşaınıza kolay gelsin.

Tam ayrıntıları bilmiyorum ama ruh halinin normal olmadığı bariz arkadaşının.

Hayır bildiğim yok intehar eden

Psikoloğa degil psikiyatrist e goturun.

Bu sureci yalnız asamaz, ilac destegi bile gerekebilir.

Ben onları karıştırıyorum teşekkürler
Psikiyatrist doktordur, ilaç yazar daha ayrıntılı bilir. Beynin işleyişini vs görür, PET taramaları gibi scanlerle beyin fonksiyonlarının işleyişlerini inceler. Ağır hastalar için tek seçenek.
Psikologlar onların halledemeyeceği bi hastayı doktora yönlendirir. Önce psikoloğa gidin o halledemezse doktora yönlendirir. Bazı doktorlar direk ilaci basıp gönderiyor çünkü.

Arkadaşlar, herkese sonsuz teşekkürler. Sorun hal oldu dr gitmeyide kabul etti üstelik kendiside iyi olmadığının bilincinde. Yorumlarınımız ile destek oldunuz çok teşekkürler.

emdr terapisi görmesini tavsiye ederim. 8 aşamalı kısa süren etkili bir terapidir k.sa zamanda sonuç almak istiyorsanız.
Netten bakayım ama o nedir ? Size göre durumu nedir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…