Evliymiş boşanmış olduğunu söylüyor ama tamam susuyorum tartışmak istemiyorum bu haldeuuuf yahu arkadaşım sen neden takldın kadının dediklerine der der der der... kadın evli hepsine hadi byyee ceker biter.
asıl namussuz da diger tüm erkekler olur cıkar.. evli kadınla ne işin vardı derler.
siz neden arkadaşınıza ayy haklısın vah vah yaşadıgın cok kötü dyorsunuz ? yada böyle mualeme ediyorsunuz ?
tek taş 5 taş alsın kadın evli kardeşim.
fartklı şeytler de diyebilir. hepsi ile yaşadıgı hayalleri, hayatı farklıymış. herkes ile ayrı fazntezi ypamış kadın..Anladım şimdi ama olay öyle basit değil ki yazışmaları okuduk o kadın zevk için yapıyor diyende vardı. Bir akrabası da allah kurtarmış o aileye bulaşma demiş. Yani herkese evlencez iyi ki varsın vs dememişki ayrıca arkadaşım tek taş almış ? Kafam gidik geç algılıyom kusura bakmayın.
kadının laflarına takılmayııınnn... yalanmış işte... kadın evli.Evliymiş boşanmış olduğunu söylüyor ama tamam susuyorum tartışmak istemiyorum bu halde
baya bazı erkekler biriyle cinsel yönten cok tatminkar bir iişki yaşarsa o kişiye körü körüne aşık olurlar. bunu arar ve bekler ve baglanırlar.Nasıl yani ?
Evet saf hatta salak bu gönül işlerin de. Hatta kadın en son demiş tel.de ben k.. anlamadın mı salak olmasaydın diye. Ama şu ruh halimde lütfen kuzenime dostuma arkadaşıma laf etmeyin.fartklı şeytler de diyebilir. hepsi ile yaşadıgı hayalleri, hayatı farklıymış. herkes ile ayrı fazntezi ypamış kadın..
size ne kadın kötüymüş ama arkadaşın da pek safmış.
ben laf etmiyorım. tesbit yapıyoruım. size ve arkadşaınıza kolay gelsin.Evet saf hatta salak bu gönül işlerin de. Hatta kadın en son demiş tel.de ben k.. anlamadın mı salak olmasaydın diye. Ama şu ruh halimde lütfen kuzenime dostuma arkadaşıma laf etmeyin.
Aynenİkna etcez artık mecbur
Tam ayrıntıları bilmiyorum ama ruh halinin normal olmadığı bariz arkadaşının.AynenMightyPineapple daha net bilgi verir ama şu yazdiklarinizdan iki üç terapiyle çözülecek bir sorun değil gibi görünüyor. Birde ailesinde intihara başka teşebbüs eden var mı? Kesinlikle ve kesinlikle tedaviye baslanmali.
Hayır bildiğim yok intehar edenAynenMightyPineapple daha net bilgi verir ama şu yazdiklarinizdan iki üç terapiyle çözülecek bir sorun değil gibi görünüyor. Birde ailesinde intihara başka teşebbüs eden var mı? Kesinlikle ve kesinlikle tedaviye baslanmali.
Telefonda konuştuk küfürü yedi. Geldiği vakit konuşcaz ona göre size mesaj atsam olur mu?Tam ayrıntıları bilmiyorum ama ruh halinin normal olmadığı bariz arkadaşının.
Arkadaşlar sizlerin de görüşlerini almak istediğim bir konu var
Çok yakın erkek dostum var bana kuzen anneme ise anne der.
2003 yılında bir kıza körkütük aşık oldu. Kız başka şehirde uzak ilişki. Evlenmek istiyordu ikiside kadın genç çocuklu bir bayandı.
Sonradan meğer daha boşanmadığını ailesi yaşadığını ve bir çok yatak arkadaşı olduğu ortaya çıkmıştı. Dostum intihar bile etmişti kurtuldu. Arada olanları es geçiyorum.
2016 yılındayız
Sen işyerinden izin git. Bu kızla hep buluştuğun yerleri gez. Cafe'nin birinde fenalaş telefonunda annem direk anne kayıtlı diye annemi arasınlar durumu açıklasınlar. Annem de korkmuş garibim
Bu gün gelmiş sabahtan şimdi akşama dövecem kesin. Diğer arkadaşlarla kararlaştırdık psikologa kendi elimizle götürcez.
Ama onu ikna etsek daha iyi sonuç alırız diye düşünüyorum. Bunu nasıl yaparız ?
Ben onları karıştırıyorumPsikoloğa degil psikiyatrist e goturun.
Bu sureci yalnız asamaz, ilac destegi bile gerekebilir.
Olur elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırımTelefonda konuştuk küfürü yedi. Geldiği vakit konuşcaz ona göre size mesaj atsam olur mu?
Psikiyatrist doktordur, ilaç yazar daha ayrıntılı bilir. Beynin işleyişini vs görür, PET taramaları gibi scanlerle beyin fonksiyonlarının işleyişlerini inceler. Ağır hastalar için tek seçenek.Ben onları karıştırıyorumteşekkürler
Çok teşekkürlerOlur elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
Netten bakayım ama o nedir ? Size göre durumu nedir ?emdr terapisi görmesini tavsiye ederim. 8 aşamalı kısa süren etkili bir terapidir k.sa zamanda sonuç almak istiyorsanız.
emdr ben de öneririmNetten bakayım ama o nedir ? Size göre durumu nedir ?
emdr ben de öneririm
Netten okudum cok iyi bu ama her duruma hastaya uygun mu ? Ay ya iyi ki varsınız seviyorum sizleriemdr ben de öneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?