27 çocuk da değil eşek. Bir mallık yapar dıye bizi de korkutuyor. Annem oğluma bişey oldu diye korkmuş ama annem işin aslını bilmiyorYazık. .kaç yaşında arkadaşınız?çok iyi bir psikoloğa gitmek zorunda terapi ve ilaç takviyesi ile normale dönmesi mümkün. Allah yardımcısı olsun..
Evet çocuk değil. Nasıl bu hale geldi ya yazık. .güçlü olsun biraz.insanlar evlat acısı ile başa cikabiliyorken sevgili de neymiş. .Allah kimseye yaşatmasın evlat acısı. .27 çocuk da değil eşek. Bir mallık yapar dıye bizi de korkutuyor. Annem oğluma bişey oldu diye korkmuş ama annem işin aslını bilmiyor
Bu kızdan sonra yine boynuz yedi 1 yıllık sevgilisinden yine bi kaç kişi. Ama ona gitse anlarım buna niye gitmiş?Evet çocuk değil. Nasıl bu hale geldi ya yazık. .güçlü olsun biraz.insanlar evlat acısı ile başa cikabiliyorken sevgili de neymiş. .Allah kimseye yaşatmasın evlat acısı. .
aşk acısı bence ona başka kız bulun gecer.Arkadaşlar sizlerin de görüşlerini almak istediğim bir konu var
Çok yakın erkek dostum var bana kuzen anneme ise anne der.
2003 yılında bir kıza körkütük aşık oldu. Kız başka şehirde uzak ilişki. Evlenmek istiyordu ikiside kadın genç çocuklu bir bayandı.
Sonradan meğer daha boşanmadığını ailesi yaşadığını ve bir çok yatak arkadaşı olduğu ortaya çıkmıştı. Dostum intihar bile etmişti kurtuldu. Arada olanları es geçiyorum.
2016 yılındayız
Sen işyerinden izin git. Bu kızla hep buluştuğun yerleri gez. Cafe'nin birinde fenalaş telefonunda annem direk anne kayıtlı diye annemi arasınlar durumu açıklasınlar. Annem de korkmuş garibim
Bu gün gelmiş sabahtan şimdi akşama dövecem kesin. Diğer arkadaşlarla kararlaştırdık psikologa kendi elimizle götürcez.
Ama onu ikna etsek daha iyi sonuç alırız diye düşünüyorum. Bunu nasıl yaparız ?
arkadaşın 1 kadından boynuz yememiş. o kadın kocasını arkdaşın ile boynuzlamış canım. bunu lütfen yanlış yazma.Bu kızdan sonra yine boynuz yedi 1 yıllık sevgilisinden yine bi kaç kişi. Ama ona gitse anlarım buna niye gitmiş?
O istemez ki bunu. Önüne gelenle sevgili olan tiplerden de değil. Etrafında kızda var yok da değil. Ama denesek mi ki ?aşk acısı bence ona başka kız bulun gecer.
O olayın detayını ben ve bi kaç kişi biliyor. Kadın tüm iş yeri marketin sahibinin oğlu amcasının oğlu netten buldukları liste kabarık zamanında hepsi ile yazışmış duruyor hala elinde sil dedik gerek yok diye.. Eminim silmemiştir. Kız bi de buna çok ağır laf etmiş küfürlü en çok o etkiledi beni demiştiarkadaşın 1 kadından boynuz yememiş. o kadın kocasını arkdaşın ile boynuzlamış canım. bunu lütfen yanlış yazma.
Bir tek kızkardeşi var evli istanbul'dabu çocuğun anası babası gerçek kan bağı olan akrabası yok mu ,hali hal değil benimde aklıma borderline geldi,sizi aşar bu iş başınıza bela almayın derim.
fark etmez. 100 kişi ile birlikte olsa gene kocasını aldatmış kadın oluyor.O olayın detayını ben ve bi kaç kişi biliyor. Kadın tüm iş yeri marketin sahibinin oğlu amcasının oğlu netten buldukları liste kabarık zamanında hepsi ile yazışmış duruyor hala elinde sil dedik gerek yok diye.. Eminim silmemiştir. Kız bi de buna çok ağır laf etmiş küfürlü en çok o etkiledi beni demişti
Tam anlayamıyorum sizifark etmez. 100 kişi ile birlikte olsa gene kocasını aldatmış kadın oluyor.
senin arkadaşını aldatmamış.
aynısını söyleyecektim arkadaşın evli bir kadınla ilişkiye girmiş kadın arkadaşını değil kocasını aldatmış ..arkadaşının durumu pavyondaki kadına aşık olan inşaatçi ibo ya dönmüşfark etmez. 100 kişi ile birlikte olsa gene kocasını aldatmış kadın oluyor.
senin arkadaşını aldatmamış.
olabilir. hayal hepsi. bazı cümlelere cok takılıp innamayın..kadın cocugu bu yanını anlamış duygusallıgını kullanmış. emin ol diger sevgililerine de aynı şeyi demiştir yada her adama farklıo şey demiştir.Tam anlayamıyorum sizibunlar evlilik planlıyor çocuk ismini bile koymuşlar vs vs
canım anlamayacak bir şey yok ,kadın bunu kocasını aldattığı tüm erkeklerle yapmıştır.Tam anlayamıyorum sizibunlar evlilik planlıyor çocuk ismini bile koymuşlar vs vs
Sorunlu çocukluğu temelde aile yok mesela baba rağmetli anne ile de bağı kopmuş biri. Ama tek sigarası vardır herkese yardıma koşar çokda kültürlü kendini geliştirmiş biri ama içe kapanık herşeyini anlatmaz hep gülerken görürsün
tesbitime göre senin arkadaşına sevişecek kız lazım. demekki duygusal bagı böyle kuruyor.O istemez ki bunu. Önüne gelenle sevgili olan tiplerden de değil. Etrafında kızda var yok da değil. Ama denesek mi ki ?
Anladım şimdi ama olay öyle basit değil ki yazışmaları okuduk o kadın zevk için yapıyor diyende vardı. Bir akrabası da allah kurtarmış o aileye bulaşma demiş. Yani herkese evlencez iyi ki varsın vs dememişki ayrıca arkadaşım tek taş almış ? Kafam gidik geç algılıyom kusura bakmayın.olabilir. hayal hepsi. bazı cümlelere cok takılıp innamayın..kadın cocugu bu yanını anlamış duygusallıgını kullanmış. emin ol diger sevgililerine de aynı şeyi demiştir yada her adama farklıo şey demiştir.
ve her ne deiyse demiş her ne plan yapmışlar yapmış sonucta kadın evli. sen ve arkadaşınızın ve digr konuyu bilenlerin kabul etmesi gereken bir şey bu
hala olmayan bir şeyi yaşamanın üzülmenin inanmadın durumu ajite etmenin bir faydası yok.
tesbitime göre senin arkadaşına sevişecek kız lazım. demekki duygusal bagı böyle kuruyor.
bulacagınız kız sevişmesin ama cilveli olsun
cilveli kısmı işin şakası.
o kadını unutturacak daha şevkatli yapıcı gülümseten esprili naz jaz yapmacak birini hayatına sokarsanız iyi olur. illaa sevili olacak diye birşey de yok. sadece samimi arkadaş bile olur.
sohbet etsin anlatsın içini döksün.gezsin.
psikolog şart ama çünkü siz bunu tam manası ile düzeltemezsiniz.
uuuf yahu arkadaşım sen neden takldın kadının dediklerine der der der der... kadın evli hepsine hadi byyee ceker biter.Anladım şimdi ama olay öyle basit değil ki yazışmaları okuduk o kadın zevk için yapıyor diyende vardı. Bir akrabası da allah kurtarmış o aileye bulaşma demiş. Yani herkese evlencez iyi ki varsın vs dememişki ayrıca arkadaşım tek taş almış ? Kafam gidik geç algılıyom kusura bakmayın.
Mantıklı çünki hep neşeli esprilidir güler yüzlüdür asık surat nadir oda benim ya da diğer dostların yanında.Geçmişte icine attiklarini simdi disari vuruyor olabilir,hep gülen insanlarin ,aslında iclerinde yoğun bir savaş verdiklerini düsünüyorum bilmiyorum be kadar dogru düsünce ama etrafımdan gözlemlediğim bu şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?