Psikolog ya da psikiyatri?

Kendim başa çıkamıyorum galiba. Belki ne yapmam gerektiği söylenirse daha etkili olur ne bileyim. Kendime hakim olamıyorum. Çok çabuk sinirleniyorum. O çenemi tutamıyorum.

Kendim başa çıkamıyorum galiba. Belki ne yapmam gerektiği söylenirse daha etkili olur ne bileyim. Kendime hakim olamıyorum. Çok çabuk sinirleniyorum. O çenemi tutamıyorum.

Siz bir sinir anında ne yapmanız gerektiğini aslında bilmediğiniz için mi böylesiniz?

Siz bilirsiniz, herkes kendince bir teşhis koyup terapi mi almanız lazım yoksa ilaç mı kullanmalısınız kararını versin o halde, bu ne derece sağlıklı bir çözüm sizce? Söylediklerim gayet açık, derdinizi paylaşma kısmına elbette laf söylemek haddim değil, sadece neyin olduğunu teşhise açmanız sorun "Psikolog yeter mi?" minvalinde tavsiye beklentisi sorun.
Öfkenizi yatıştıracak tavsiye istiyorsanız tabi ayrı...
Belki admin gerekli görmez, ben yanlış bir fikirdeyimdir ve konunuzun devamı gelir.

Geçmiş olsun.

Ben zaten bir şekilde bir uzamadan yardım alacağım kararını verdim teşhis edilsin gibi bir durum söz konusu değil . Buradaki insanlar sadece tavsiye niteliğinde yazıyor. Psikologa gidenler de vardır öfke kontrolü hakkında terapi almışlardir deneyimlerini yazarlar diye yazdım. İyi akşamlar teşekkür ederim.

Once psikiyatra gidin o size bir teshis koyar ,ilac kullanip kullanmiyacaginiza karar verir ve terapi icin psdikologa teshisiyle yonlendirir ,
Cok gecmis olsun simdiden,
Devlet hastanesi ,universite hastanelerinden ucretsiz destek alabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…