Psikoloğa gitmelimiyim ..

Bebeğe yazık degilmi . Havaya atmislar

ben de cok sasirdim simdi yorumlari duyunca.Bana konu sahibinin tepkileri cok normal geldi.ki ben gercekten rahat bir insanim.Bebek havaya atilmaz.Izin alinmadan bebege dokunulmamasi gerekiyor.Sakalli insanlarin öpmesi rahatsiz eder.Karpuz suyu damlatilmaz.Siz degil bunu yapan insanlar normal degil.Sadece bu konuda düsünüp takinti haline getirmemeye calisin.

Ayrica hemen hamile kalip üst üste cocuk dogurabilenlerin 5 yillik tedaviden sonra anne olmus birinin ruh halini anlamamasi da normal.onlara göre buldumcuk olmussunuz.Bana göre olmasi gereken bu.Her halükarda olmasi gereken bu.3 aylik bebegi korumasi gereken kisi sizsiniz.

Yengemin kucağına verdim misafirlerden biri bişey sordu Yengem çocuğu atınca kendimi suçlu hissettim zaten koruyamadım diye vicdan yaptım sanırım insan gece aklına geldikçe ağlarmı yengene kızsaydın diceksiniz yaptım ama içimi soğutamadım attıktan sonra bende bir donma oldu napıyosun demeden birde demezmi atınca havaya kasıldı diye tabiyki kasılır atılırmı çocuk ya oyuncakmı bu o an bişey olsa seni telafi edicektin dedim kızdım bağırdım aldım bana 3 çocuk büytüüm ben diyince iyi yaşıyorlar çocuklar şükür dedim kızdım ..
Ama içimi soğutamadım bir türlü herkes bana suçlu haksız çocuğuna düşkün herkezin kalbini kıran gözüyle bakıyor sevsin herkes kesinlikle almam ama bende annesiyim ben bu şekilde atmadan önce anne sütüyle sıkmadan canını yakmadan büyütmek istiyorum halam götüne vur alışsın dediğinde dayağamı alıştırıyım bana böyle şeyler demeyin artık ya dedim kendisi düşsün düşe kalka büyüsün hayatındaki engelleri kaldırmam önünden kendi öğrensin ama dışardan gelen insanların düşüncesizce telafisi dönüşü olmıcak davranışları canımı çok sıkıyor ya düşsseydi çocuğum düşüncesini aklımdan silemiyorum içimi döktüm geneee ..

Aynısını teyzem yaptı 4 aylık bebeğime. Yapma korkuyor dedim. Ertesi gün uyurken sevdi o çocuğu... Resmen bütün küfürleri edesim kafalarına vurasim varrrrrrrrr

Aynısını teyzem yaptı 4 aylık bebeğime. Yapma korkuyor dedim. Ertesi gün uyurken sevdi o çocuğu... Resmen bütün küfürleri edesim kafalarına vurasim varrrrrrrrr
Ve fark ettinizmi bilmiyorum atıldıktan sonra her uyusun diye yatağa koyarken atıcam sanıp kasılarak uyandı ellerini sıktı korkudan sanırım ..
Yaptım bağırdım kızdım içimmden demediğim kalmadı ama öfkem dinmedi bir türlü..

Yenge olacak mal birşey dedi mi yaňi size kızdı mi siz kızdıniz diye

Valla çok kıymetli evlatlarımız ya

Sokakta birinin sevmesini bende istemiyorum ... sevmiyorum. Havaya atmis bence bi doktora götürün cocugu ... yazik ya.
Ayrica psikologa gitmek icin hasta olmaniza gerek yok gidin konusun rahatlarsiniz :)

Senin bu şekilde olman normal çünkü çevren anormal.. eline vurmak ne semek benim saçlarım bebeğimin elinde kalıyor en fazla ah diyebiliyorum.
Sen annesin sana saygı duymak zorundalAr nasıl büyütmek istersen o şekilde büyütmelisin. Kimseye karışmasına izin verme.

Merhaba canım,
Allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin inşallah, 5 yıl beklemiş ve zamanı gelmiş kavuşmuşsun çok şükür. Öncelikle seni çok çok iyi anlıyorum. Zihinsel engelli bir abim var, doğum anında anne karnında çok kaldığı için kalp atışları düşmüş oksijensiz kalmış. Zaten olacak bişeymiş ama 7 aylıkken annem leylek leylek havada yaparken korkup kasılmış yumruklarını sıkmış aslında o an ilk nöbetini geçirmiş, daha sonra da nöbetleri devam etmiş falan. Annem 60 yaşında bilimsel olarak gerçeği bilsek de annem hala ikna olmuyor ve benim yüzümden oldu ben onu havaya attım korktu ondan oldu der yıllarca kendini yedi bitirdi. Kızımı asla ama asla havaya attırmaz, döndürttürmez kimseye bize bile görse alır elimizden ki abim 7 aylıkmış sizinki 3 aylık. Ki havaya atılan bebekler aslında korkudan gülerlermiş. Kızıma da yaparlardı (sizinki kadar küçük değildi) sıkardı kendini ben hemen korktu deyip alırdım ellerinden. Evet sakallı biri öptüğünde yüzünde isilik gibi kırmızılıklar çıkıyor babası bile sakallıyken öpmüyor hala 11 aylık şuan. Saçını bu aydaki bir bebek bilerek çekemez tabiki hemen açıverirsiniz avucunu bırakır ne demek kolunu sıkmak ve çoluk çocuk sevmek isteyecek diye ödüm kopardı çünkü oyuncak bebek zannediyor bilmez ki çocuk annesine verirdim arkamı bir dönerdim 4 yaşındaki kızının kucağına vermiş sarkıta sarkıta taşıyor valla ben herkesi uyaramazdım kişisine göre yani anlamayıp alınacak küsecek insanlara bişey demezdim ama anlayışla karşılayacak olana söylerdim. Siz bana şu konuda farklı geldiniz sonrasını da devam ettiriyorsunuz bitiremiyorsunız içinizde. Yani dışarıdaki insan sevmeye yeltendi diye ( kızmakta haklısınız bence ama böyle çok insan var engel olAmazsınız uyaracaksınız) dışarıya çıkmamak, kardeşiniz kolunu sıktı diye aklınıza getirip getirip ağlamak, eve gelen çocuklar çekiştirdi diye karalar bağlamak tehlikeli sulara doğru yürüyorsunuz gibi geldi. Sizi anlamakla birlikte dikkat etmenizi söylemek isterim kimse için iyi değil bu kadar üzülmeniz kafaya takmanız. Teyzemin çocuğu olmadı evlatlık aldılar. Hazır sularla yıkadılar, kimseye elletmediler, ellerinizi yıkayın, öyle tutmayın, ay bunu giydirmem, ay o oyuncak plastik onunla oynatmam vs. bir süre sonra evden çıkamamaya, misafir almamaya kadar gitti olay. Zaten hiçkimse gitmek istemedi ona daha sonra, çocuk asosyal oldu tabiki, teyzem de hastalık hastası. Hep doktor hep hastane falan, şimdi der ne oldu sakındım da büyüdü işte her türlü büyüyorlar. Not: Yazdıklarınızdan en tehlikelisi ve müdahale etmeniz gereken havaya atma konusu müsade etmeyin, eğer kasılıp yumruklarını sıkmAları devam ediyorsa doktorunuza bahsedin muhakkak. Sağlıkla büyütün.

Bence saglikli dusunemiyorsunuz.
Bu kadar ustune titrerseniz sinaviniz olur Allah korusun.
Biraz rahat biraz relax.
Emzirirken zarar verme korkusu filan abartili.
Bebegi tabi atip tutmasinlar o yanlis sma gelen gecen gulucukte atar, bu normal.

Canım herkes psikoloğa git demiş ama hayatımda duyduğum en saçma şey. Böyle olman o kadar normal ki o senin en kıymetlin en hassas olduğun konu. Tamam bebeğine yapılanlar saçma sapan şeyler özellikle karpuz suyu kısmında kahkaha attım ama gecer inan ki benim bebegimde 11 aylik bende ilk zamanlar oyleydim. Cok normal bi surec gececek emin on icini ferah tut.

İnşallahhh ...

Psikoloğa gitmeniz sizin için olumlu olur sanırım.
Haksızsınız demiyorum çünkü yapilan bazı şeyler hoş degil lakin cevrenizde sürekli münasebetsiz insanlar olacak bununla başa çıkma yollarını öğrenmeniz gerekli.

agir bir lohusalik gecirmissiniz sanirim bazi konularda cok cok haklisiniz aynilaini bende yasadim sunu yedireyim bunu agzina damlatayim konularinda cocugu firlatma konularinda sonuna kadar haklisiniz
babanizin cocugu sevmesi bile zorunuza gidiyor yanliz cocugu savunup sakinayim derken isi istemeden sanirim abarti boyutuna tasimissiniz sakin olun.
daha cok kucuk korunulmaya ihtiyaci var evet ama sevilmeyede ihtiyaci var sizin bu haliniz devam ederse ilerde cocugada yansir bu takintilar esimin anneannesinin butun takintilari kaynanamda her ikisinin takintilarida gorumcemde var diger kuzenleride ayni sekilde devam kisin kizimi goturmustum de cocuk kar gorsun diye kovaya kar doldurup eve getirme asamasindalar bu isin sonu kotu yani biraz rahatlamaya calisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…