- 10 Ağustos 2018
- 1.037
- 357
- 123
- Konu Sahibi sKsEsLsEsBsEsK
-
Bebeğe yazık degilmi . Havaya atmislarDoktora gitmelisiniz.
Umarım bu süreci atlatırsınız.
Çok şükür sizin gibi yengem yada arkadaşım yok. Bu tepkiler bana verilse çok çok rahatsız olurum.
Bu psikolojideki insanlar benim için çok tehlikeli...
Yani toplumsal açıdan insanlar arası iletişimi sıcaklıgı ve güveni zedeliyorsunuz.
Yengemin kucağına verdim misafirlerden biri bişey sordu Yengem çocuğu atınca kendimi suçlu hissettim zaten koruyamadım diye vicdan yaptım sanırım insan gece aklına geldikçe ağlarmı yengene kızsaydın diceksiniz yaptım ama içimi soğutamadım attıktan sonra bende bir donma oldu napıyosun demeden birde demezmi atınca havaya kasıldı diye tabiyki kasılır atılırmı çocuk ya oyuncakmı bu o an bişey olsa seni telafi edicektin dedim kızdım bağırdım aldım bana 3 çocuk büytüüm ben diyince iyi yaşıyorlar çocuklar şükür dedim kızdım ..ben de cok sasirdim simdi yorumlari duyunca.Bana konu sahibinin tepkileri cok normal geldi.ki ben gercekten rahat bir insanim.Bebek havaya atilmaz.Izin alinmadan bebege dokunulmamasi gerekiyor.Sakalli insanlarin öpmesi rahatsiz eder.Karpuz suyu damlatilmaz.Siz degil bunu yapan insanlar normal degil.Sadece bu konuda düsünüp takinti haline getirmemeye calisin.
Ayrica hemen hamile kalip üst üste cocuk dogurabilenlerin 5 yillik tedaviden sonra anne olmus birinin ruh halini anlamamasi da normal.onlara göre buldumcuk olmussunuz.Bana göre olmasi gereken bu.Her halükarda olmasi gereken bu.3 aylik bebegi korumasi gereken kisi sizsiniz.
Aynısını teyzem yaptı 4 aylık bebeğime. Yapma korkuyor dedim. Ertesi gün uyurken sevdi o çocuğu... Resmen bütün küfürleri edesim kafalarına vurasim varrrrrrrrrYengemin kucağına verdim misafirlerden biri bişey sordu Yengem çocuğu atınca kendimi suçlu hissettim zaten koruyamadım diye vicdan yaptım sanırım insan gece aklına geldikçe ağlarmı yengene kızsaydın diceksiniz yaptım ama içimi soğutamadım attıktan sonra bende bir donma oldu napıyosun demeden birde demezmi atınca havaya kasıldı diye tabiyki kasılır atılırmı çocuk ya oyuncakmı bu o an bişey olsa seni telafi edicektin dedim kızdım bağırdım aldım bana 3 çocuk büytüüm ben diyince iyi yaşıyorlar çocuklar şükür dedim kızdım ..
Ama içimi soğutamadım bir türlü herkes bana suçlu haksız çocuğuna düşkün herkezin kalbini kıran gözüyle bakıyor sevsin herkes kesinlikle almam ama bende annesiyim ben bu şekilde atmadan önce anne sütüyle sıkmadan canını yakmadan büyütmek istiyorum halam götüne vur alışsın dediğinde dayağamı alıştırıyım bana böyle şeyler demeyin artık ya dedim kendisi düşsün düşe kalka büyüsün hayatındaki engelleri kaldırmam önünden kendi öğrensin ama dışardan gelen insanların düşüncesizce telafisi dönüşü olmıcak davranışları canımı çok sıkıyor ya düşsseydi çocuğum düşüncesini aklımdan silemiyorum içimi döktüm geneee ..
Ve fark ettinizmi bilmiyorum atıldıktan sonra her uyusun diye yatağa koyarken atıcam sanıp kasılarak uyandı ellerini sıktı korkudan sanırım ..Aynısını teyzem yaptı 4 aylık bebeğime. Yapma korkuyor dedim. Ertesi gün uyurken sevdi o çocuğu... Resmen bütün küfürleri edesim kafalarına vurasim varrrrrrrrr
Yenge olacak mal birşey dedi mi yaňi size kızdı mi siz kızdıniz diyeYengemin kucağına verdim misafirlerden biri bişey sordu Yengem çocuğu atınca kendimi suçlu hissettim zaten koruyamadım diye vicdan yaptım sanırım insan gece aklına geldikçe ağlarmı yengene kızsaydın diceksiniz yaptım ama içimi soğutamadım attıktan sonra bende bir donma oldu napıyosun demeden birde demezmi atınca havaya kasıldı diye tabiyki kasılır atılırmı çocuk ya oyuncakmı bu o an bişey olsa seni telafi edicektin dedim kızdım bağırdım aldım bana 3 çocuk büytüüm ben diyince iyi yaşıyorlar çocuklar şükür dedim kızdım ..
Ama içimi soğutamadım bir türlü herkes bana suçlu haksız çocuğuna düşkün herkezin kalbini kıran gözüyle bakıyor sevsin herkes kesinlikle almam ama bende annesiyim ben bu şekilde atmadan önce anne sütüyle sıkmadan canını yakmadan büyütmek istiyorum halam götüne vur alışsın dediğinde dayağamı alıştırıyım bana böyle şeyler demeyin artık ya dedim kendisi düşsün düşe kalka büyüsün hayatındaki engelleri kaldırmam önünden kendi öğrensin ama dışardan gelen insanların düşüncesizce telafisi dönüşü olmıcak davranışları canımı çok sıkıyor ya düşsseydi çocuğum düşüncesini aklımdan silemiyorum içimi döktüm geneee ..
Valla çok kıymetli evlatlarımız yaVe fark ettinizmi bilmiyorum atıldıktan sonra her uyusun diye yatağa koyarken atıcam sanıp kasılarak uyandı ellerini sıktı korkudan sanırım ..
Yaptım bağırdım kızdım içimmden demediğim kalmadı ama öfkem dinmedi bir türlü..
Evet kızmaya yeltendi o çocuğu tutamasaydın seni telafi edicektin dedim sadece 3 çocuk büyütüüm ben dedi bende iyi yaşıyorlar şükür diyince darıldı oturdu gidene kadar telefonla uğraştı ..Yenge olacak mal birşey dedi mi yaňi size kızdı mi siz kızdıniz diye
Bana teyzem in tepkisi "asla elllemem oldu"Evet kızmaya yeltendi o çocuğu tutamasaydın seni telafi edicektin dedim sadece 3 çocuk büyütüüm ben dedi bende iyi yaşıyorlar şükür diyince darıldı oturdu gidene kadar telefonla uğraştı ..
Sanki 3 çocuk büyütmüş büyük marifetEvet kızmaya yeltendi o çocuğu tutamasaydın seni telafi edicektin dedim sadece 3 çocuk büyütüüm ben dedi bende iyi yaşıyorlar şükür diyince darıldı oturdu gidene kadar telefonla uğraştı ..
En hayırlısı olur deseydin normalde sessiz sakinim kendim kırılır kimseyi kırmam sanırım benden böyle bir tepki beklemiyordu ondan sustu konu bebeğim olunca çok değiştim ..Bana teyzem in tepkisi "asla elllemem oldu"
Senin bu şekilde olman normal çünkü çevren anormal.. eline vurmak ne semek benim saçlarım bebeğimin elinde kalıyor en fazla ah diyebiliyorum.Bayanlar iyi akşamlar gene bennn diyorum bu aralar çok konu açtım ama başkasına anlattığımda yargılanacağım konuları size danışıyorımm genelde tavsiyelerinizede uyuyorum ..
Konum 3 aylık bebeğim ve artık psikopat oldum sanırım herkes yadırgarcasına bakıyor bana son patlak veren ağlamama neden olan konu bebeğim kardeşimin saçına yapıştı kardeşim kolunu sıktı benim tepkim senin iki tel sacın benim Çocuğumun kolundan değerlimi oldu ve ağlamaya başladım .. ( sinirlerim alt üst oldu ve benim kıyamadığım çoçuğuma bunun yapılması zoruma gitti evet çok canını yakıcak kadar değildi belki ama ben üstüne düştükçe herkes gözüme sokar gibi zarar vermeye çalışıyor sanki bebeğime )
1 hafta öncesi Yengem istedi çocuğumu ve ( 3 çocuk annesi ) birden attı çocuğu havaya kafamı çevirip görmemle çocuğu alıp kızmam bir oldu çocuğum daha kafasını tutamıyor .. Gerekçeside alışsın nolucakmış kafasını tutabiliyormu çocuk diye bakmış bende bir hışımla aldım çoçuğu odaya gittim çocuk bir haftadır her yatağa koyduğumda ağlıyor atıyorum onu sanıp kasılıyor ( Yengem bide attıktan sonra çocuk çok kasılıyo felan diyip attı düündükçe gözlerim doluyor ağlayasım geliyor )
Babam sakallı çocuğumu öpüyor yüzünden öpme dedikce 60 yasında dede oldum bırakta doya doya Seveyim sen bu yasında doğmadın biz büyütüük diyor ..
Evde durmaktan sıkılıyorum markete gidiyorum geze geze gideyim diyorum bebek arabasıyla gecen kadın bebek arabasının tentesini açıp mıncıklamak istedi ne münasebet anlamıyorum bu hakkı nerden buluyorlar kendilerinde eve tıkılıyorım sanırım yavaş yavaş ..
Dışarı her çıktığımda bir vukuat artık .
Gecen halam çocuğu sevmek istedi torunu geldi kollarını çekiyor ya desene torununa bu küçük yapma diye güvenemiyorum kimseye nasıl bu hale geldim bilmiyorum nasıl kendime gelebilirim çoçuğumu şimdiden sıkmak istemiyorum nasıl yaptıınız böyle bir süreç yaşadınızmı psikolojik destek almalımıyım annem bile eline alsa kolu incinmesin şöyle tut böyle tut annem demişken oda bebeğimin ağzına karpuz suyu damlattığı için küsmüştüm uyarıyorum yapmayın etmeyin hoşlanmıyorum bu çoçuk benim ben anne sütüyle beslicem alabildiği kadar ek gıda bu aylarda kesinlikle vermicem doktorumada tanışarak ..
Yok şaka yapmaya çalışmalar mısır tanesi versek nolur ben sinirlendikce şaka yaptıklarını sanıp daha çok haz alıyorlar durumdan sanki ..
Bayanlar bu çocuk küçük bu kadar toplum içinde olmaz diceksiniz ama mevlüte gittik markete gittik mevlüdümüz vardı adağımız vardı misafir ağırladık babam torunum diye deliriyor gecen sırf aradığında ağlıyor dediğim için gece aldı arabayla dolaştırdı annemlere gittik kucağında salladı uyuttu eve bıraktı ama ben paranoyak oldum birisine bırakıp su içmeye gidemiyorum rahat olan annelere okadar özeniyorumki napıcam şaştım kaldım tavsiye verin bana akıl verin kafam beynim bu konuda duruyor artık kendime zarar veriyorum bu kadar koruyucu olmakta istemiyorum ama elimde değil sizce bu bir süreç mi ??
Canım herkes psikoloğa git demiş ama hayatımda duyduğum en saçma şey. Böyle olman o kadar normal ki o senin en kıymetlin en hassas olduğun konu. Tamam bebeğine yapılanlar saçma sapan şeyler özellikle karpuz suyu kısmında kahkaha attımBayanlar iyi akşamlar gene bennn diyorum bu aralar çok konu açtım ama başkasına anlattığımda yargılanacağım konuları size danışıyorımm genelde tavsiyelerinizede uyuyorum ..
Konum 3 aylık bebeğim ve artık psikopat oldum sanırım herkes yadırgarcasına bakıyor bana son patlak veren ağlamama neden olan konu bebeğim kardeşimin saçına yapıştı kardeşim kolunu sıktı benim tepkim senin iki tel sacın benim Çocuğumun kolundan değerlimi oldu ve ağlamaya başladım .. ( sinirlerim alt üst oldu ve benim kıyamadığım çoçuğuma bunun yapılması zoruma gitti evet çok canını yakıcak kadar değildi belki ama ben üstüne düştükçe herkes gözüme sokar gibi zarar vermeye çalışıyor sanki bebeğime )
1 hafta öncesi Yengem istedi çocuğumu ve ( 3 çocuk annesi ) birden attı çocuğu havaya kafamı çevirip görmemle çocuğu alıp kızmam bir oldu çocuğum daha kafasını tutamıyor .. Gerekçeside alışsın nolucakmış kafasını tutabiliyormu çocuk diye bakmış bende bir hışımla aldım çoçuğu odaya gittim çocuk bir haftadır her yatağa koyduğumda ağlıyor atıyorum onu sanıp kasılıyor ( Yengem bide attıktan sonra çocuk çok kasılıyo felan diyip attı düündükçe gözlerim doluyor ağlayasım geliyor )
Babam sakallı çocuğumu öpüyor yüzünden öpme dedikce 60 yasında dede oldum bırakta doya doya Seveyim sen bu yasında doğmadın biz büyütüük diyor ..
Evde durmaktan sıkılıyorum markete gidiyorum geze geze gideyim diyorum bebek arabasıyla gecen kadın bebek arabasının tentesini açıp mıncıklamak istedi ne münasebet anlamıyorum bu hakkı nerden buluyorlar kendilerinde eve tıkılıyorım sanırım yavaş yavaş ..
Dışarı her çıktığımda bir vukuat artık .
Gecen halam çocuğu sevmek istedi torunu geldi kollarını çekiyor ya desene torununa bu küçük yapma diye güvenemiyorum kimseye nasıl bu hale geldim bilmiyorum nasıl kendime gelebilirim çoçuğumu şimdiden sıkmak istemiyorum nasıl yaptıınız böyle bir süreç yaşadınızmı psikolojik destek almalımıyım annem bile eline alsa kolu incinmesin şöyle tut böyle tut annem demişken oda bebeğimin ağzına karpuz suyu damlattığı için küsmüştüm uyarıyorum yapmayın etmeyin hoşlanmıyorum bu çoçuk benim ben anne sütüyle beslicem alabildiği kadar ek gıda bu aylarda kesinlikle vermicem doktorumada tanışarak ..
Yok şaka yapmaya çalışmalar mısır tanesi versek nolur ben sinirlendikce şaka yaptıklarını sanıp daha çok haz alıyorlar durumdan sanki ..
Bayanlar bu çocuk küçük bu kadar toplum içinde olmaz diceksiniz ama mevlüte gittik markete gittik mevlüdümüz vardı adağımız vardı misafir ağırladık babam torunum diye deliriyor gecen sırf aradığında ağlıyor dediğim için gece aldı arabayla dolaştırdı annemlere gittik kucağında salladı uyuttu eve bıraktı ama ben paranoyak oldum birisine bırakıp su içmeye gidemiyorum rahat olan annelere okadar özeniyorumki napıcam şaştım kaldım tavsiye verin bana akıl verin kafam beynim bu konuda duruyor artık kendime zarar veriyorum bu kadar koruyucu olmakta istemiyorum ama elimde değil sizce bu bir süreç mi ??
İnşallahhh ...Canım herkes psikoloğa git demiş ama hayatımda duyduğum en saçma şey. Böyle olman o kadar normal ki o senin en kıymetlin en hassas olduğun konu. Tamam bebeğine yapılanlar saçma sapan şeyler özellikle karpuz suyu kısmında kahkaha attımama gecer inan ki benim bebegimde 11 aylik bende ilk zamanlar oyleydim. Cok normal bi surec gececek emin on icini ferah tut.
Olur oyle karisiklik :)Milana22 3 aylik bebek bu konudaymis canim ya : (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?