Arayabilirdi ama aramadı, mecbur da değil
Benim de oğlum var, ben de gelinim…..oğlum bir aylıkken minnoştu, 7 yaşında da minnoş, 70 yaşında da benim için minnoş olacak
Kayınvalidem için de 37 yaşında evli barklı evlat sahibi oğlu çok minnoş, o da oğlunun yanına uzanıyor, öpüyor kokluyor seviyor çünkü onlar ana-oğul. Onları öyle görmek beni mutlu ediyor, bazen bende giriyorum aralarına sarılıyorum, bir ana evladını seviyor diye hasetlenmiyorum. Bizler eşlerimizle nikahla bağlıyız ama onlar analarıyla evlatlarıyla kanla canla bağlı.
Sizin için bir annnenin evladını sevmesi antipatiklikse bu tamamen sizin probleminiz.
Aslında sorun öpüp koklaması değil.Tabiki sevecek evladını ama konu sahibini anlayabiliyorum bendede var bi tane k.v.
Bir gün aşağıdayız k.v. delerde yemek hazırlıyorum. Aldı oğlunun azına sarma tıktı bi yandan da (al oğlum al sana anandan başka kimseden fayda yok )dedi.gelde bunda iyi niyet ara ha ben ciddiye almam böyle şeyleri annen doğru söylüyor kimse annesi gibi sevmez bir insanı dedim.K.p. hemen müdahil oldu karısından çok o kıskanır oğlunu benden.Heralde yani ne varsa anne babada var dedi
Eşimde senin annen baban nerde şimdi dedi babasına...hani nerdeler kim var senin yanında sana kim bakıyor zor zamanlarında kim var yanında dedi...kv hemen atladı anandan çok ben oldum senin hayatında bir tek karından fayda var sana ..dedi kocasına...olay onlara döndü tartıştılar. Herkes sen değil dedi k.p karısını yumuşatmak için bu arada herkes dediği benim
Eşim onlardayken yanıma otursa bozulur k.p öyle bir değişik kişiliktir
Hiç cevap vermedim çıktım evime ama çok sinirlendim.Koskocaman insanlarız boyumuz kadar kızımız var hala benimle yarış halindeler...neyse o kızgınlıkla öfkem azalsın diye Çktım hava almaya bayağı bir yürümüşüm eşim aradı nereye kayboldun çay içiyoruz diye.Zıkkım için deyip kapattım suratına
Mesaj üstüne mesaj alayım seni neredesin falan.
Aradım ağzıma geleni saydım o sinirle.dedim seni çok istiyorlarsa alsınlar onlarla kal lazım değilsin
Ben ne yaptım şimdi benim suçum ne dedi ama benden bir ton laf yedi .......sonra kovit çıktı memelekete gittiler..2 yıldır gitmedik yanlarına ..falan filan..
Yani k.v. deler bu tarz tartışmalara sebebiyet vermek için uğraşıyorlar aslında bencilliklerinden
Yoksa öpsün koklasın koynunda yatırsın dert değil kızdığımız nokta üslupları,bizi değersiz hissettirmeleri..bizimde insan evladı olduğumuzu unutmaları..