Psikoloji bozulurmu?

Cem kurtoğlunu bende biliyorum. Saadettin teksoy reha muhtar parmak izi:)) gece oturur ablalarımla izlerdim. En küçüğü ben olduğumdan ablalarımın sansürüne maruz kalırdım. Gözünü kapat şimdi aç gözünü kapat şimdi aç şimdi iki yaşında kızım var. Izlettirmem yaa ileride de. Ne psikopat şeylermiş onlar öyle:)) iyi sağlamız bence biz.

Ben elm sokağını bimiyorum, izliyimmi

Tam demek istediğim buydu işte.
Neler izledik. Belkide yine bizim nesil etkilendi.
Bende sansürleyende yoktu.

Ya o Zaman'lar inanılmaz korkutucu gelirdi ama geçenlerde bi denk geldim de komikmiş nesinden o kadar korkmuşum bilmem izlemeye değmez yani

Kuzuların sessizliğinden sonra annem hap içirmişti uyutmak için. 1 hafta hapla uyuttu

Oda birşey mi bende gerçek kesit izleye izleye büyüdüm hala bazen eski bölümlerini açar izlerim

Ne alaka katil mi olacaksınız karanlık yanlarım var diyorsunuz?Yaşım küçük ama programı duydum.
Yok katil olmaz, beni katil yapar bu şirin üyemiz, tanıştırayım kendisi sitemizin konu dışı uyarı alma rekoru kıran, siteye ne zaman gelse banlanmaktan sitede aktif olamayan üyesidir.
O geyik yapar ben banlarım, senelerdir kendisiyle ilişkimiz uyarı ve banlamak şeklinde gayet seviyeli bir şekilde yürüyor.
Şekil 2-A birazdan konu dışından banlanması gibi

Değil mi benim Nazlı şirin bebişim @Carrie

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…