Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demekki yaşın küçük, bilmiyorsun, daha iyi işteşey nasıl bir programdı ki ben hiç bilmiyorum![]()
Allah daha büyük dertler vermesinDert mi bu şimdi...
Herhangi bir derdinizi sikintinizi buna baglamaniz tabi ki dogru olmaz.
Izlediginiz karaktere benzemeye mi calisiyorsunuz? Ya da akliniza getirip kendinizi mi korkutuyorsunuz?Derdim sıkıntım yok allaha şükür ama karanlık yanlarim var galiba.
Ne alaka katil mi olacaksınız karanlık yanlarım var diyorsunuz?Yaşım küçük ama programı duydum.Derdim sıkıntım yok allaha şükür ama karanlık yanlarim var galiba.
Ben burda açma kistiyorum.Bence konu sahibi konu acsam da ne acsam diye dusunmus...konu bulamamis bunu yazmis...zira yazdigi sey dert degil...soru...eglence bolumunde olmali dert bolumunde degil...
O kadarda değilNe alaka katil mi olacaksınız karanlık yanlarım var diyorsunuz?Yaşım küçük ama programı duydum.
Ben burda açma kistiyorum.
Hayır, sadeceizlemek hoşuma gidiyor, sansürsüz arşiv buldum netteIzlediginiz karaktere benzemeye mi calisiyorsunuz? Ya da akliniza getirip kendinizi mi korkutuyorsunuz?
Izleyin o zaman sorun ne?Hayır, sadeceizlemek hoşuma gidiyor, sansürsüz arşiv buldum nette