psikoloji okuyan arkadaşlar

sempatiksayilir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2014
418
73
38
arkadaşlar aranızda psikoloji okuyan var mı ya da psikolog olanlar
ben bölümümü değiştirmek istiyorum
bölümünüzün iyi kötü yanları nedir ya da mesleğinizin
tavsiye eder misiniz peki

Ben şu an 3. sınıftayım.Bence gayet güzel bir bölüm insanın farkındalığı artıyor,olaylara bakış açısı değişiyor.Dersler de zevkli bana göre ben çok isteyerek gelmiştim zaten o yüzden güzel geliyor belki de bana :) Ama iş açısından da iyi bence bir yerde iş buluyorsun mutlaka.Yalnız henüz bir meslek yasası yok o yönü can sıkıcı biraz,onun dışında ben tavsiye ederim.Bir de okuduğunuz üniversite de önemli her bölümde olduğu gibi,son zamanlarda çok fazla psikoloji bölümü açıldı çünkü :)

İnsanlar içindeki çığlıkları anlatıyor. Belki bin defa söylemek istediklerini sana anlatıyor.
Kötü yanı ise psikiyatriye yönlendirmek. Psikiyatriye gittikten sonra tekrar dönmüyorlar bir çoğu zaten gitmiyor aklı karışık hayatına devam ediyor en kötüsü bu iyi değilmiş deyip başka bir psikolog tercih ediyor. Yine de kötü yanları çook az :16:

Ben şu an 3. sınıftayım.Bence gayet güzel bir bölüm insanın farkındalığı artıyor,olaylara bakış açısı değişiyor.Dersler de zevkli bana göre ben çok isteyerek gelmiştim zaten o yüzden güzel geliyor belki de bana :) Ama iş açısından da iyi bence bir yerde iş buluyorsun mutlaka.Yalnız henüz bir meslek yasası yok o yönü can sıkıcı biraz,onun dışında ben tavsiye ederim.Bir de okuduğunuz üniversite de önemli her bölümde olduğu gibi,son zamanlarda çok fazla psikoloji bölümü açıldı çünkü :)

Bu bolum da okuyan kucuk siniflara (bendeniz) onerileriniz var mi? Bunu yap bunu yapma? Ozellikle ders calisma yontemi olarak?{turkce okuyorum.}
Ben de ankaradayim hangi okul? ;)

Son düzenleme:
Ders çalışma yöntemi olarak bir şey diyemem yani ne kadar erken çalışmaya başlanırsa o kadar iyidir,bu da her bölüm için geçerli zaten :) Özel olarak şunu yap ya da yapma diyemiyorum üniversiteden üniversiteye dersler de değişiyor zaten :) Ben Ankara Üniversitesi'ndeyim bu arada sen nerede okuyorsun :)

Back
X