- 13 Nisan 2025
- 72
- 17
- 3
- 23
- Konu Sahibi ofneyapicam
-
Dayanamıyorum. Sabredemiyorum. Kız her şeye küfürle ya da salak mal diyerek cevap veriyor. Her şeye kendinden büyük cevaplar. Bu sene üniversiteye gidecek * giden demişim yanlış olmuş.Şımartılmış. Sağlam bi dayakla kendine gelir . Ben olsam sağlam bi döverdim. Bu saatte kadar laftan anlamadıysa bu saatten sonra hiç anlamaz. Nasıl sabrediyorsunuz acaba
Hepiniz bu kadar alttan aldığınız için nasılsa ben ne yapsam tolere ediliyor diyip iyice şımarmış. Sizde ona ayna olup aynı verdiği tepkileri verin. Normalde şiddete karşıyım ama ben olsam dayanamaz vururdum sanırım.Merhaba benim üniversiteye giden bir kız kardeşim var. Ben ise üniversiteden mezun olacağım. Kardeşim son derece saygısız, son derece üslupsuz ve gerçekten evdeki herkesi de bezdirmiş biri. Artık ergen diyemiyoruz da, büyüdü hala aynı şımarıklık.
Örnek vermek istiyorum tek kıyafet dolabımız var, dolaba eşyalarımı üniversiteden gelince yerleştirmek istedim. Dolap çok dağınıktı kardeşime eşyalarını toplamasını söyledim bana verdiği cevap “sanane defol git” bakın normal bir “dolabını düzelt ben yerleştireceğim yer yok” lafına karşı bu cevap. Bütün cevapları ve şeyleri aile içinde bu şekilde. Yani kız normal konuşma huyunu tamamen kaybetmiş.
Annem hiçbir şey diyemiyor.
Bu örnekten devam edeyim, dolabı ben kendim güzelce toparladım ikimizin kıyafetlerini de astım. Bugün yine kıyafetlerini dolaba atmış ben de dolaba atma katla dedim bana cevabı “s*** git sen karışma” oldu.
Her şeye bağırarak, el sallayarak, emir vererek ve tuhaf mimikler yaparak cevap veriyor. Düzgün konuş dedikçe konuşmayacağım demekte de ısrar ediyor.
Annem hepimize görev veriyor, bazı ev işleri için. Erkek kız fark etmeksizin yapıyoruz. O ise “ben yapmam banane enayi” tarzında taklidimizi yapıp olaydan sıyırıyor.
Çirkef bir mahalle karısı olur ya, bizim evde herkes onunla muhattap olmamak için bulaşmamaya çalışıyor.
Böyle biriyle daha ne kadar yaşayabilirim bilmiyorum. Az önce suratıma tokat attı. Ne kadar tuhaf bir şeyin içindeyiz bilmiyorum. Annem işte olduğu için beni insandan saymıyor.
Sabahtan akiama kadar odasında. Ben yemek yapıp evi temizliyorum. Üniversiteye gidecek “nasıl olsa yapamaz” diye hiçbir iş yaptırılmıyor kendisineMümkün mertebe muhatap olmadan yaşamaya çalışın. Hayattın sillesini yiyince kendine gelir getirirler
Zaten hiç arkadaşı yok. Her arkadaşını engelleyip kavga ediyor.Daha ergen. Böyle devam ederse yalnız kalır, o zaman aklı başıma gelir. Böyle ağzı bozuk, agresif insanı kimse istemez ne arkadaş ne eş olarak… şımartılmış muhtemelen, anne babanız uğraşsın. Sizlik bir durum yok. Siz he deyin geçin…
3 yaşından beri böyle. Hep aksi diye bilinen hep ters bir tipti. Ona hediye almıştım “bana yaranmak için yapıyorsun belli” diyen bir tip. Derdiyle de pek ilgilenmiyorum açıkçasıDayak konusuna katılıyorum bir yandan ama bir yandan da acaba hayatında kötü giden bir şeyler mi var diye düşündüm ben. Aranız nasıl ? Biz kız kardeşimle her şeyi konuşuruz, bazen çok uzun süre konuşmayız ancak derdini tasasını bilirim. Bir yoklayın belki kendi içinde çözmeye çalıştığı bir şeyler vardır. Tabi bu sorunlar böyle davranmak için bir bahane değil ama ergen deyip geçmeye çalışın.
İşte en saçma ebevey davranışı. 4 yıl sonra okulunu bitirip kendi ayakları üzerinde duracak bu insan.Sabahtan akiama kadar odasında. Ben yemek yapıp evi temizliyorum. Üniversiteye gidecek “nasıl olsa yapamaz” diye hiçbir iş yaptırılmıyor kendisine
Değiller. Sadece annemin çalışmak zorunda olduğu döneme denk geldiAnne babanız çok mu pasif insanlar
Ya umrumda değil. Ben yapmaktan gocunmuyorum. Bu kişi o kadar aksi huysuz biri ki, ben ona diyorum ki eşyalarını katla dalga geçer gibi öşyölörönö kötlööö diyip taklidimi yaptı 3 dakika. Dayanamadım vurdum babamın yanında da sevgiline git ağla şimdi diyor. Ne yapabilirsin ki bu tipte birineİşte en saçma ebevey davranışı. 4 yıl sonra okulunu bitirip kendi ayakları üzerinde duracak bu insan.
Kardeşinizin durumu tam olarak "arpası fazla gelmiş sendromu"Değiller. Sadece annemin çalışmak zorunda olduğu döneme denk geldi
Babam pasif. Kolay kolay bir şey demez. Babamla kala kala iyice kendini bir bk sandı anlayacağınız. Ablaya saygı falan giçbir şey yokKardeşinizin durumu tam olarak "arpası fazla gelmiş sendromu"
Boş verin ya görüşmezsiniz olur biter. Kan bağı var diye, kardeşsiniz diye görüşmek zorunda değilsiniz. Bırakın ne hali varsa görsün.Zaten hiç arkadaşı yok. Her arkadaşını engelleyip kavga ediyor.
Dayanamayıp vurunca da vicdan azabı çekiyorum
Küçükken de böyleydi, sürekli çığlık atan, inat eden bir tipti hep döverdik birbirimizi (gerçekten dayanılacak gibi değildi, inanın böyle biri de değilim ben normalde)Boş verin ya görüşmezsiniz olur biter. Kan bağı var diye, kardeşsiniz diye görüşmek zorunda değilsiniz. Bırakın ne hali varsa görsün.
Yeni neslin en büyük eksikliği temiz bir dayak yememiş olmaları diyen bir arkadaş vardı kulakları çınlasınTemiz bir dayak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?