Psikolojik destek

tombakbiber

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2020
18
3
36
31
Kızlar herkese merhaba

Ben yoğun saç dökülmesi yaşadım çok az saçım var ve çok stres yaşıyorum genel olarak çok stresliyim aşamıyorum bunu.Sizlerden saç ile ilgili yardım istemiyorum.Seyrek saçlı az saçlı olmak hatta saçsız bile olmak dünyanın sonu değil değil mi bana bu konuda destek olur musunuz ne olur.Stresimi azaltmak düşünmemek istiyorum çünkü sabırla inanarak beklersem akışına bırakırsam düzeleceğime tüm kalbimle inanıyorum ama şu an bu ruh halinden çıkamıyorum.Zihnimin içinde benden en az 5 tane daha var ve sabah gözümü açtığım ilk andan uyuyana kadar benimle kavga ediyor.Antidepresan kullanmadım hiç psikoloğa gittim pskiyatriste sevketti ilaç yazsın diye gitmedim.İlaç kullanmak istemedim.Manevi desteğe ihtiyacım var bana destek olur musunuz

Kızlar herkese merhaba

Ben yoğun saç dökülmesi yaşadım çok az saçım var ve çok stres yaşıyorum genel olarak çok stresliyim aşamıyorum bunu.Sizlerden saç ile ilgili yardım istemiyorum.Seyrek saçlı az saçlı olmak hatta saçsız bile olmak dünyanın sonu değil değil mi bana bu konuda destek olur musunuz ne olur.Stresimi azaltmak düşünmemek istiyorum çünkü sabırla inanarak beklersem akışına bırakırsam düzeleceğime tüm kalbimle inanıyorum ama şu an bu ruh halinden çıkamıyorum.Zihnimin içinde benden en az 5 tane daha var ve sabah gözümü açtığım ilk andan uyuyana kadar benimle kavga ediyor.Antidepresan kullanmadım hiç psikoloğa gittim pskiyatriste sevketti ilaç yazsın diye gitmedim.İlaç kullanmak istemedim.Manevi desteğe ihtiyacım var bana destek olur musunuz

Önce kan tahlili yaptırıp değerlerine baktır. Değer düşüklüğü psikolojiyi etkiliyor. Sonra beslenmene uykuna dikkat et ve kafandaki düşünceleri bir düzene koy. Çünkü o düşünceler hep havada kalırsa bir labirentin içine kendini sokarsın bir daha kurtulamazsin. Bunu kendin yapabilirsin ancak

Dünyanın sonu olmaz bacım..
Bu seni insan olarak zayıflatmaz.
Güzellik sadece saça endeksli birşey değil.
İnsanlar tarafından beginilmeninn yahut takdir edilmenin yolu kuaförlerden yahut güzellik salonlarından geçmiyor.
Dün neysen bugün de osun.
2 tel saç icin sanki kisiligini kaybetmişcesine üzülme.
Konusunda uzman kişilerden de destek aliyormussun zaten.
Çok geçmiş olsun 🤗

Kızlar herkese merhaba

BaZen kansızlık , ve bazı vitamin eksiklikleri de Saç dökülmesi yapıyor tahlil yaptırdınız mı?
ilaç kullanmak istemediğim demişsiniz daha iyi gelmez mi size?
Ayrıca dediğiniz gibi saçın olmaması az saçlı olmak kötü bir şey değil güzel kıyafet, güzel bir makyaj zaten havanızı değiştirir illa yoğun saç olmasına gerek yok bence bir sürü kısa saçlı manken,model var.

BaZen kansızlık , ve bazı vitamin eksiklikleri de Saç dökülmesi yapıyor tahlil yaptırdınız mı?
ilaç kullanmak istemediğim demişsiniz daha iyi gelmez mi size?
Ayrıca dediğiniz gibi saçın olmaması az saçlı olmak kötü bir şey değil güzel kıyafet, güzel bir makyaj zaten havanızı değiştirir illa yoğun saç olmasına gerek yok bence bir sürü kısa saçlı manken,model var.
Vitamin kullanıyorum.Ben 9 ay gibi bir sürede 30 kg verdim çok yoğun spor ve sağlıksız beslenerek yani şöyle hayatımda bakliyat balık teşillik yoktu aç kalarak ve spor yaparak verdim.Sonra büyük bir üzüntü ile travma yaşadım üst üste.Sonucu da bu oldu ve depresyon bunalımlı ruh halinden çıkamıyorum.

Dünyanın sonu olmaz bacım..
Bu seni insan olarak zayıflatmaz.
Güzellik sadece saça endeksli birşey değil.
İnsanlar tarafından beginilmeninn yahut takdir edilmenin yolu kuaförlerden yahut güzellik salonlarından geçmiyor.
Dün neysen bugün de osun.
2 tel saç icin sanki kisiligini kaybetmişcesine üzülme.
Konusunda uzman kişilerden de destek aliyormussun zaten.
Çok geçmiş olsun 🤗
Nasıl güzel yazmışsın.Zamana bıraksam iyi olacağım aslında biliyorum.Ama sanki herkesten farklıymışım gibü geliyor şu an eksik kusurluymuşum gibi

İlaç kullanıp uyuşuk gibi hissiz olmak istemiyorum
Neden ön yargılı bakıyorsunuz ilaçlara yıllarca kullandım antidepresan hissiz uyuşuk falan olmadım hatta yine kullanmak istiyorum ama emzirdigim için kullanamıyorum. Kolumuz bacağımız ağrıdığında ağrı kesici almıyor muyuz yada fiziksel bir hastalıkta ilaç kullanmıyor muyuz peki ruhen iyi hissetmiyorsak neden kullanmayalım psikiyatri bölümü niçin var.

Psikiyatriste sanirim 3 ya da 4 kez gittim en son gittigim de bana bi ilaç vermişti aman allahim 4 gun gece gündüz evde gezdim bir gram uykum gelmedi sizofrene baglicaktim uyumadikca berbat biseydi şimdi ne olursa olsun kendim üstesinden gelmeye calisiyorum doktora gitmiyorum. Beyniniz de kurduğunuz şeyleri bosaltmak için elinize meşguliyet bulun onunla uğraşın. Eğer birini kafaya takiyorsaniz onunla beyninizde yüzleşin hayır sen bunu yaptın suçlusun deyin onunla o konuyu orda kapatın. Bende sizin gibiydim. Sonra hobi edindim şimdi o hobi benim gelirim oldu sürekli siparis alıyorum kafamı dağıtıyorum. Çalışan bi kadın degilseniz kafanızı başka şeylere yonlendirin. Ya da kişisel gelişim kitapları okuyun onlarda fayda olabilir

Kızlar herkese merhaba

Psikiyatrik ilaçlara karşı onyarginizi bir kenara bırakın. Gerek varsa kullanilmali. İnsanız herşeyle basedemeyiz.

Kızlar herkese merhaba

Psikiyatrik ilaçlara karşı onyarginizi bir kenara bırakın. Gerek varsa kullanilmali. İnsanız herşeyle basedemeyiz
İlaç kullanıp uyuşuk gibi hissiz olmak istemiyorum
Ben kullandım bulutların üstünde gibiydim. Daha hafif aktif uykumdan verim alarak uyanıp pozitiftim. Hayatımın en rahat dönemiydi. Deliksiz sağlıklı uyku 12 saat uyuyunca dayak yemiş gibi uyanan ben 6-7 saatlik uykuyla pozitif ve neşeli uyaniyordum. Gücüm kuvvetim de yerindeydi. Sorununuzu tam anlatın tam derdinize çare olacak ilaç verilsin.

sizin 5 parçaya bölünmüş zihninizin tek parça haline gelebilmesi için çalışmalar yapabilirsiniz. biri suçlayıcı biri mutsuz biri umutlu biri kaygılı kaç parça kişiliğiniz varsa onların birbiriyle tekrar iyi geçinmesi gerek. sizin bedeninizde çok büyük değişiklikler olmuş. 30 kilo yaklaşık xl den small bedene inmek demek. hem de radikal spor aşırı diyetlerle. ben uzman değilim ama size kilo aldıran sebepler ile size bu kadar hızla kilo verdiren sebepler eğer travma ise onlardan kaçmayıp onlarla yüzleşince bence kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. bir erkek mi, işyerindeki sorunlar mı, aile sorunları mı bunları siz biliyorsunuz.

Vitamin kullanıyorum.Ben 9 ay gibi bir sürede 30 kg verdim çok yoğun spor ve sağlıksız beslenerek yani şöyle hayatımda bakliyat balık teşillik yoktu aç kalarak ve spor yaparak verdim.Sonra büyük bir üzüntü ile travma yaşadım üst üste.Sonucu da bu oldu ve depresyon bunalımlı ruh halinden çıkamıyorum.
Himm demekki saç dökülme sorununuzun kaynağı bu. Ayrıca tabiki stres de etkiler. Ama siz bu konuda yardım istemiyorum demişsiniz aslinda çünkü sorunun sebebi belli. Tedavi yöntemleri de var.

Asıl problem stresiniz, çok fazla düşünmeniz, sabahtan akşama kadar kendi zihninizde kendinizle kavga edecek kadar düşünmeniz. Ben antidepresan kullanmadım ama kullanan arkadaşımdan bildiğim kadarıyla uyuşuk değildi. Bir ara başka ilaç kullandı o daha uykulu hissetmesine sebep olmuştu. Doktoruyla konuştu ilacını degistirdi.

Yani sizin doktora gitmeniz gerek. Psikolog psikiyatriste yonlendirdiyse oyle yapın. Ilaç şart diyorlarsa tabiki kullanın çekinmeyin. Kendinize eziyet etmeyin.

O zaman B vitamini eksikliği yaşıyor olabilirsin konu sahibesi, acilen doktora koş :KK57: İçinde bulunduğun kötü ru hali muhtemelen B vitamini eksikliğine bağlıdır, depresyon hastası olmayabilirsin. Nedne bir doktora görünmedin?

Back
X