- 23 Nisan 2018

- 332

- 280

- 53

- Konu Sahibi Meraklimaydonoz
 - 

Ya ben bu antidepresana karşı tepkiyi anlamıyorum arkadaş. Gerektiği zaman kullanacaksınız. Yok iyilesecegime inanmıyorum yok şöyle yok böyle. Psikiyatrlar büyücü değildir. Ellerinde sihirli değnek yoktur. Terapi olmazsa mecbur ilaç tedavisi verirler. O ilaçların bir kısmı gerçekten lazım. Bazi rahatsızlıklar beynin gerekli hormonu uretmemesi veya isleyememesi sonucu ortaya çıkıyor. İlaç orada katalizör görevi görüyor. Gerektiğinde alınmalı. Bedensel bir hastalığınız olsa ilaç kullanıp iğne vurulmayacak mısınız sanki?
Öyle yaparsanız bedensel olarak da iyilesemezsinizEvet bedensel hastalikta bile kullanamiyorum. iyi gelirse hemen birakiyirum. Yan etki gorursem gene birakiyorum. Uzun sureli ilac kullanma konusunda istikrarli olamiyirum.
Tek basina terapi yeterli gelse keske. Ancak terapi ye bile inanamiyorum 10 yoldan fazla yasadigim bir ruh hali var ve sanki benim kisiligimin bir parcasi gibi düzeleceğine inanmak zor benim icin.
Evet . Ilac almiyorken zaten surekli uyuma istegi birde ilac alirsam cocuklara kim bakacak diyorum.Ilaç neden kesinlikle kullanamıyorsunuz orasını anlayamadım .
Çıkmadık mi artık su ilaçlar beni uyutuyor mevzusundan daha ?!
Aslinda depresyon olabilecegine yeni yeni inanmaya basladim. Son zamanlarda belirtilerin cogalmasiyla. Depresyon tedavisi gorup gercekten atlatan var mi aranizda . Ne kadar surer iyilesmem.Kimi insan çok daha az acıyla dağılabiliyor. Kimsenin haddi değil acının boyutunu ölçüp eh bu kadar süre üzülebilirsin demek.
İlaç neden kesinlikle kullanamazsınız?
Her şey önce kabullenmekle ve değişmeyi istemekle başlar siz böyle baştan yenilgiyi seçmişsiniz. Tabii ki de iyileşebilirsiniz. Doktorunuz gerekli görürse ilaç tedavisini de reddetmemelisiniz.
Profesyonel yardım almanız şart. Acınızı küçümseyen insanı da hayatınızdan çıkartamıyorsanız anlatıp kendinizi daha da üzmeyin. Yıllar önce yardım alsaydınız çok daha iyi bir konumda olabilirdiniz ama geç değil mutlaka yardım alın.
Ilac kullanip yillar sonra birakip tekrar kotu olup tekrar baslamak ben boyle duyuyorum cevreden bir kisir dongu icine girilmiyor mu. Ilac kullanayaim tamam ama istirarli degilim ilac onyargim da var ve kullanip birakip daha kotu olursam diye korkuyorum. Depresyonun kesin tedavisi var mi.
Aslinda kiskancligim pek fazla yok. Daha cok mutsuzluk hissi hicbirsey yapmama istegi asiri sinirlilik tahammulsuzluk insanlara guvenmeme mesafe koyma yalniz kalma. Kiskanma kismi daha cok kendim mutsuz oldugum icin kiyas yapmak kiskanc bir yapim yok aslinda bazi seylerin etkisi sanirimİlaç kullanmak zorundaysanız kullanacaksınız.
Aksi taktirde hep böyle kıskanç garip bir insan olarak kalırsınız.
Neden tedaviden kaçıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?