Psikolojik olarak bunalımdayım

mrb canım...bence içini rahat tut doktoruna güven bişey olsa zaten cıkardı düşünme hiç hastalığı kafanı oyala baska seylerle

artık oyle yapmaya çalışıyorum canım.. son 1 kaç gündür iyiyimçok şükür inşallah devam eder..

Selam canım,ilk 2-3 sayfayı okudum. Nasılsın şu an,gelişmeler va rmı?

Senin rahatsızlığın psikiyatrik bir durum bence. Google.dan psikiyatrik hastalıklar diye arat. Sana uyanını bulacaksın. Hatta bu rahatsızlıkların çoğu fiziksel ağrılar şekliyle de olur bu yüzden fiziksel şeyler aranır ama yanıltan ve vakit kaybettiren de budur.

benim hastalığımın teşhisi konuldu canım önce panik ataktı sonra hastalık hastalığı oldu.. doktorlar tamamen piskolojik desede inanmıyorum.. hala bi hastalık arayışı içersindeyim ... 1 ay kadar iyiydim aslında ama yine başladı grip oldum herhalde heskes gripsin diyo ama ben ya akciğer yada gırtlak kanseri falan olduğumu düşünüyoruö düşün artık ne kadar vahim((((((

Panik atak düşündürtür böyle şeyleri, çok normal.Panik atak rahatsızlığı biraz zaman alan bir süreç, lütfen terapilerinizi,ilaçlarınızı zamanında ve hassasiyetle almayı unutmayın.

Annem de felç olma korkusu yaşardı, kanser olabilirim diye düşünürdü. Bunların normal düşünceler olduğunu aklınıza getirin ve rahatlamaya çalışın lütfen.Bu konuyla alakalı bol bol yazılar okuyun ve Ofelya Thomasın bu konuda ciddi çalışması var,araştırın bir göz atın derim.

tavsiyen için teşekkürler canım .. sorun bende aslında doktorumun verdiği hapları kullanmıyorum ...
hapsız iyileşmek istiyorum ben. hap içmekten nefret ederim bide bebek düşünüyorum onun içinde hap korkutuyo beni..

selamlar flowers,

bence biraz boşvermeye çalış.tabii kolay değil biliyorum.
bende de panik atak var.
her insanda farklı tepkiler yaratabiliyo fizyolojik olarak.

boş zamanların var mı mesela? durup kendini dinlediğin,normalde düşünmediğin yada düşünmeyeceğin şeyleri düşünürken bulduğun kendini ?

slm canım .. ben her zaman boşumun ev hanımıyım ... aslında kendimi oyalarım belki ev işleriyle ama kendimi dinlemekle meşgulum sadece:))))

öncelikle memnun oldum.

naçizane olarak size tavsiyem resim yapmak olabilir mesela.
ben panik atak olduğumu öğrendiğim zaman biraz araştırma yapmıştım,daha sonra bir yerde okumuştum resim yapmanın kişiyi rahatlatacağını.

aldım tuvalleri,tüp tüp boyaları fırçaları ve amaçsızca resim yaptım.: )

cidden rahatlatıyor insanı.isterseniz deneyebilirsiniz.hem vaktiniz daha renkli geçer,hemde biraz kendinizi soyutlamış olursunuz düşüneceklerinizden : )

ama resmim çok kötü ali can çizerim sadece:)))))))

benim de resmin pek iç açıcı değildir hani:)
ali can çizin,bulut çizin,güneş çizin,isterseniz hiç bir anlam taşımayan fırça darbeleri yapın tuvalin üzerine(ben öyle yaptım).

yeter ki izin verin o renklerin sizi rahatlatmasına :)

müzik dinleyin,ama neşeli müzikler olsun,türkçe olmasın ki şarkının içerisindeki herhangi bir söz size birşey hatırlatıp sizi onu düşünmeye itmesin.sadece ruhunuzu dinlendirsin neşelendirsin :)

haklısın canım bişeyler yapmam gerek en azından bi çaba sarfetmeliyim... geçen aylarda da yine böyleydim yine sizin gibi arkadaşlar sağolsun yardımı çok oldu resmen bi terapi gibi rahatlatıyo...bide bu hastalığı yaşamış kişilerden tavsiyeler inanın ilaçlardan daha iyi geliyo bana ama çok şükür ki o ataklarımı tamamen atlattım.. sadece kafayı kurcalayan şu hastalıklar var nasıl istiyorum var ya grip oldum deyp geçmeyi inşallah oda olacak!!!!!!

hastalık ihtimalleri üzerinde yoğunlaşmışsınız anlayabiliyorum ama bunu takıntı haline getirmemeye çalışın lütfen.akıl ve ruh sağlığınız da çok önemli değil mi :)
sağlıkla uyandığımız her gün için şükredelim Allah'a :)

doktorunuzun dediği ilaçları kullanın ama bağımlısı olmamaya gayret gösterin.
aşarsınız bu zorluğu, yeter ki inanın.

desteğin için teşekkür ederim canım.. inan çok iyi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…