canım gececek düşünceni uzak tut bunlardan neden dersen eğer hastalık hastalığıdır bende de oldu ama hasta değilim işte herşeyime bakıldı diye düşündüm bu hastalığı da çok araştırdım vede anladım ki olmayan şeyler ve ama biz ısrar ediyoruz var diye inanmıoruz doktorlara cihaz ve testlere eğer inanmazsak böyle olması sence normal değilmi??
ulaş bana konuşalım faydam dokunur belki aralarda alt tre var canım burda siliyorlar ya msn şeklini o yüzden böyle yazdım anladıysan ekle
yaklaşık 3 aydır kullanıyorum 10 mg başladım şuanda 20 mgBahsettiğiniz ilacı ne kadar zaman oldu kullandığınız....
nacizane bende fikrimi söylemek isterim aynı şeyleri yaşamış biri olarak
hemen kendine zevk alacağın bir kurs bul orda kafanı dağıt
bide burda bi form var fibromiyalji ile ilgili oraya bi bak sana yardımı olur gibime geldi
3 ay çok kısa .......zaman geçtikçe çok daha iyiye gideceksiniz......bu dedikleriniz belki zaman zaman aklınızdan geçecek, ama sadece geçip gidecek...... yanlız size önerim mümkün olduğunca kendinizi oyalıyacak, kafanızı dağıtacak meşguliyetler bulmanız, beterin beteri var diyerek bol bol şükredip yüreğinizde huzura kavuşmak için yaradana sığınıp gerisini Ona bırakmanızdır....belki de bunu şuan itibarıyla başarmakta zorlanıyor olsanız bile tedavinizi hiç aksatmadan uygularsanız çok iyi olacaksınız....tecrübeyle sabit....
canım onuda yaptım spor yaptım bu aralarda mikrotem satışı yapmaya başladım yani anlıyacağın herşeyi dedim ama yok olmuyo belkide yapıyla alakalı zor atlatıcm çünkü çok karamsar ve evhamlı biriyim fibromiyalji onuda çok araştırdım baktım ama hiç içim rahatlamıyor...
yzdıklarına aynen katılıyorum diyorum ya benim yerimde olmak isteyen ne kadar çok insan vardır kimbilir ama anlatamıyorsun bunu kendine şu anda panik atak ve hastalık hastalığı ikisininde tedavisini görüyorum hatta 3 ay oldu hala iyileşmiş değilim ... benim yakınmamda bu zaten allaha isyan ediyormuşum gibi hissediyorum derdim yok dert arıyor gibi ama inan elimde değil!!!!!!!!Abartmışsınız sanki biraz,hayat devamlı kendinizi dinlemekle harcanamayacak kadar kısa.
Ortada sorun yokken kendinize sorun yaratıp,dünya sanki üstünüze yıkılmışta altında kalmış
gibi yazıyorsunuz.Yanlış anlamayın ama bence diğer dertleri,sorunları okuyun da biraz şükredin.
Ciddi söylüyorum,sizi şu ruh halinden silkeleyip kurtaracak tek şey maneviyat.
Eğer gerçekten ciddi bir ruhsal sorun olduğunu düşünüyorsanız bir uzmana görünürsünüz.
Panik atak izlenimi yarattı bende,gidin görünün o zaman.
Dr bir teşhis koyamazsa yapılacak tek şey kendinize bir meşgale bulmak.
Ama ne dr ne eş ne dost,hiç kimse size yardımcı olamaz aslında.
Siz kendinizi çıkarıcaksınız bu ruh halinden,bir başkası ancak şu an yaptığımız gibi yol gösterir.
fakat size şunu belirteyim, ben iyileştim diyerek tedavinizi yarım bırakmayın....bu gibi durumlarda tedavi süreci uzun olabiliyor....doktorunuza güvenin ve ilacınızı mumtazam kullanın.....göreceksiniz bu günler gerilerde kalacak.....çok iyi olacaksınız.....
ben sizi çok iyi anlıyorum, kim ne derse desin yaşamayan bilmez....kaldı ki psikolojik rahatsızlıklar daha zordur....fiziksel bir rahatsızlıkta tanı konulması ve tedavi olunması çok daha kolaydır...ama ne olursa olsun yaradan geçer dertler versin....
Buna da şükürdiyelim.....
size bir önerim olacak böyle durumlarda sokağa çıkmak içinizden gelmiyorsa evde kendinizi oyalamak için mutlaka el işi yapın ki en iyi ilaç örgü örmek.....bir yumak, iki şiş alıp elinize bol bol örün örün.....bana göre en iyi antidepresan ......lütfen hafife almayıp deneyin derim .......sevgiler...[/QUOT
teşekkür ederim canım deniycem aslında el işini çok severim ama bu yüzden onu bile yapmıyorum ...dediğin gibi yapsam iyi gelicek belkide.....
Abartmışsınız sanki biraz,hayat devamlı kendinizi dinlemekle harcanamayacak kadar kısa.
Ortada sorun yokken kendinize sorun yaratıp,dünya sanki üstünüze yıkılmışta altında kalmış
gibi yazıyorsunuz.Yanlış anlamayın ama bence diğer dertleri,sorunları okuyun da biraz şükredin.
Ciddi söylüyorum,sizi şu ruh halinden silkeleyip kurtaracak tek şey maneviyat.
Eğer gerçekten ciddi bir ruhsal sorun olduğunu düşünüyorsanız bir uzmana görünürsünüz.
Panik atak izlenimi yarattı bende,gidin görünün o zaman.
Dr bir teşhis koyamazsa yapılacak tek şey kendinize bir meşgale bulmak.
Ama ne dr ne eş ne dost,hiç kimse size yardımcı olamaz aslında.
Siz kendinizi çıkarıcaksınız bu ruh halinden,bir başkası ancak şu an yaptığımız gibi yol gösterir.
[/QUOT
teşekkür ederim canım deniycem aslında el işini çok severim ama bu yüzden onu bile yapmıyorum ...dediğin gibi yapsam iyi gelicek belkide.....
abartmışsın diyorsun ya evet çok abartı bunlar hep abartmış o da bende ama birde şöyle düşün sen bunu dışardan anlıyorsun görüyorsun ama o insanın elinde değil çırpınıyor ölüyor bir nevi ne yapalım bu da bir hastalık işte bu yüzden iyileşmek için her yolu deniyor insan kimse bu hastalıkları yaşamak istemez buna emin ol tamammı canım ?? keske elimizde olsa ama tek çözüm tedavi şart kendi çabalarımla düşüncemle iyi olurum dedim oysa yanılmışım demekle olmuyor tedavi olmazzan altı ayda iyileçecek yere iki yılda iyileşiorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?