Psikolojik olarak bunalımdayım

evet hemde neler yapmadım hatta bi ara hiç evde durmuyordum hep sokaklarda geziyorum falan ama yinede aklım kalbimde orda burda çok sıkıldım bu durumdan

kendi kendinize aşamıyorsanız bir uzmandan yardım alsanız çok kısa zamanda rahata kavuşursunuz....bir kere çok fazla endişe etmeyip bu durumun geçici birşey olduğunu ve bunu yeneceğinizi düşünün.....olumsuz düşüncelerden kurtulmak içinde mutlaka uzmana başvurun....geçmişler olsun....

biraz maneviyata ağırlık verseniz belki içinizdeki bu hisler tamamen yok olur..ferahlarsınız...

bence bu manevi boşluktan kaynaklı olabilrmi?
dua et biraz cnm bunlardan kurtulmak için

canım bu hastalığa yakalandığımda doktara direk bende bu soruyu sordum zaten ilk aklıma gelen bu olmuştu benimde .....

Aynen katılıyorum..Bol bol oku çok faydasını görürsün..Canın sıkıldığında tesbih çek manevi yönden huzura erersin canım bak dene işe yarıyo..Bende bu durumdaydım,canım annem sayesinde,yol gösterdi..çok şükür iyiyim yani..

ne yapcağımı bilemiyorum o kadar neşeli okadar güler yüzlü biriydim ki hiç eser kalmadı eski halimden konuşmak iyi geliyo işte bir süreliğine de olsa rahatlıyorum.. ama diyorum ya çevremdekiler sadece dinliyomuş gibi yapıyorlar o kadar....

bişeyin yok senin se yapıyosun rahatlık batıyo sana çocuk yap falan hep duyduklarım bunlar eşim başta çok ilgiliydi bi tek o anlıyodu beni oda artık sıkıldı hep aynı şeyler çünkü şuram ağrı buram ağrıyo ölcem .....

ben sunu anladım kı erkekler gercekten hastayım,suran agrıyor,buram agrıyor gıbı seylerden cok bunalıyorlar.yanı aslında erkekler ıcın gecerlı degıl bende duymak ıstemem bu cumlelerı.karsı taarfın enerjısını alır bence.ama bence bu gecıcı bır rahatsızlık.kac yasındasın buarada?

canım hiç hasta olmayan güçlü ben bile sürekli doktor doktor gezdim hep kalbimde bir hastalık olduğunu ölümcül hastalıklar ve kanserden korkar oldum şeker hastalığı falan filan evlenince genelde oluyor bunlar ben iyi bir psikiyatriste gittim hatta nefes alamıyordum ben senin gibi kafayı yiyordum ama bana ilaç verdi atarax ve paxil bunlar hafiftir üstelik bende panik bozukluğu varmış yani panik atak gibi anladın mı ben kaynanamlardan ve eşimden çok çektiğim dönemde yaşadım bunları ama şimdi eşim daha iyi anlayışlı bir yıldır konuşmuyorum kaynanamla iyiyim şimdi hasta değilim sağlıklıyım çok mutlu olmasamda huzursuz değilim sende git doktora dua da oku bunlar önemli şeyler....

27 yaşındayım canım ama görsen sanki 50 yaşında gibi davranıyorum resmen (((

takma herşeyi kendine vakit ayır ve birşeyin yok senin bende kalp hastası sanıordum kendimi ekg çekti hiçbişeyin yok dedi çiğerlerimde sorun var nefesim daralıo astım var dedim solunum testi yapıldı boru gibi nefes çıktı yani sorun aslında kafamdaymış şimdi diyorum ki keşke daha evvel gitseydim doktora yani pisikoloğa

atlattın mı peki şimdi nasıl durumun?????

bende de var panik bozukluk ve bu hastalık hastalığı işte gerçekten zor ama böyle bunlarıçekip iyi olanları duyunca inanın nasıl rahatladım sanki sadece ben çekiyormuşum gibi geliyodu...

çok kötü bişşe inanki nabzımın durduğunu neredeyse duruyor gibi oluyordum nefes alma bozukluğu yaşıordum acillere giderdik ama sakinleştirici verip yolluyordu doktorlar nabzım düşük çok durmak üzere diyordum doktor aptalmışım gibi yüzüme bakıp normal diyor psikolojik anksiyete bozukluğu bunlar panik atak olabilir dedi guatr varsa oda yapar dedi guatr da var onun tedavisine de başladım ilaç kullanıorum ve iyileşeceğim inşallah inanki doktora git derdini tam anlat canım ben biray oldu bu ilaçlara başlayalı ama daha iyiyiyim gece nöbetlerim bitti allaha sükür ççok da evhamlıyım olumsuz düşünceler ve şüpheler de vardı azaldı yani

senin yaşadıklarının aynısını bende yaşıyordum bende hap cipralex kullanıyorum dediğin gibi gece nöbetleri acillere gitmeler bitti ama bu işte içimdeki kuşku acaba kansermiyim yada kötü bi hastalığım varda bilinemiyo bulunamıyor gibi bu arada troidlerimede baktırdım bi şey çıkmadı inşallah geçicek ama ne zaman??????

canim sorununla ilgili psikolog yada psikiyatriste gittin mi? uzman birinden yardim alman senin icin daha iyi olmazmi bir an önce iyile$mek adina..

canim sorununla ilgili psikolog yada psikiyatriste gittin mi? uzman birinden yardim alman senin icin daha iyi olmazmi bir an önce iyile$mek adina..

gitmem mi canım ya haplar olmasa kalp krizi geçiyomuş gibi oluyorum resmen aynısı o haplar sayesinde daha iyiyim ama şu takıntıyı atamadım işte ...

canım gececek düşünceni uzak tut bunlardan neden dersen eğer hastalık hastalığıdır bende de oldu ama hasta değilim işte herşeyime bakıldı diye düşündüm bu hastalığı da çok araştırdım vede anladım ki olmayan şeyler ve ama biz ısrar ediyoruz var diye inanmıoruz doktorlara cihaz ve testlere eğer inanmazsak böyle olması sence normal değilmi??
xxxxxxxxxxxxxxx
ulaş bana konuşalım faydam dokunur belki aralarda alt tre var canım burda siliyorlar ya msn şeklini o yüzden böyle yazdım anladıysan ekle

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…