Psikolojik olarak bunalımdayım

bugün daha iyiyim canım ya sizlerle konuşmak çok iyi geldi..

çok sevindim daha iyi hissetmene.
Ama sadece iyi hissetmekle de olmuyor.
Bugün hayata geçirebilecek değişiklik yaptın mı hiç kendinde?
Hani farklı bir şey?
mutlaka yapmalısın,yapmalısın ki en yakınında ki eşinde sende ki direnci,çabayı görmeli,hissetmeli.
Hissetmeli ki yanında olsun...

aynen katılıyrum bu yoruma

yaptım sayılır en azından birazda olsa evle ve kendimle ilgilenip çekidüzen verdim eskisi gibi olmasada
solmuş ölü gibi gözüken yüzümü canladırdım cilt bakımı makyaj falan belki daha iyi hissederim diye....

hoşgeldiniz......sevindim içinizden gelen bu güzel gelişmelere.....günbegün çok daha iyi olacaksınız......tedaviye ve iyi olma çabalarına devam.........

Süper...
Ne güzel işte bir adım atmışsın,devamıda gelir mutlaka.
Gelmeli yani:)
Yarın içinde bir plan yap kendine,bir arkadaşınla görüş mesela.
Sonra hiç denemediğin bir yemek yap eşine.
Ya da kendini fazla yormadan evinin şeklinde bir iki değişiklik yap.
Güzel bi sofra hazırla,keyif alabileceğiniz bir film al akşam eşinle izle.
Ya da birlikte olmaktan keyif aldığınız arkadaşlarınız varsa onları davet et akşam için.
Yani yapmaktan hoşlandığınız şeyleri dene.
Eşine o ruh halinden kurtulmak istediğinin,birşeylerin daha da güzel olacağının sinyalini ver yani.
Seni anlıyorum ama inan var olan sorunlarına evliliğinle ilgili bir yenisinin eklenmesini hiç istemem.
O yüzden eşine biraz iyi görünmeye çalış.
Malesef erkekler hep mutsuz,hep karamsar,hep vazgeçmiş olan kadınlardan yoruluyorlar bir müddet sonra.Tamam insanlık hali mutlaka ki bizimde dibe vurduğumuz,depresif takldığımız dönemlerimiz olacaktır,ama bunu ne kadar az yansıtırsak o kadar kolay atlatırız aslında.
Hadi bakalım kolay gelsin:)

flowerss inşallah canım ya... tedavi dedinizde ben bugün hapımı içmeyi unuttum hemen içmeliyim:))))))))[/QUOTE .!.:
hapınızı unutacak kadar iyi hissettiniz demek bugün kendinizi....mhşlllhhhhh....))

psikolojik rahatsızlıklarda hasta yakınlarına da çok fazla iş düşüyor....sabır gibi, anlayış gibi ve de en önemlisi gönülden destek olmak, moral vermek gibi....o süreçte o derde düşenin en çok ihtiyacı olan bunlardır...dr. görüşmelerinize mümkünse eşinizide götürün ki halden anlasın....daha çok destek daha çok anlayış göstersin....bu illeti çekmeyen bilmez.....

bu arada hangi şehirdesiniz.....

Son düzenleme:

kaç kez söyledim ama iş bahanesiyle erteleniyoo işte.hatta internetten okumasını falan söyledim baktı araştırdı o zaman zaten hak veriyodu ama şimdi abarttığımı düşünüyorr.

dünyada sağlık gibisi yok.....bu gelir geçer bir dert siz siz olun bu illete çok yüz vermeyin....:82:seni yeneceğim deyip onun pençesinden kendinizi kurtarın.....siz güçlüsünüz ve yaparsınız....

dünyada sağlık gibisi yok.....bu gelir geçer bir dert siz siz olun bu illete çok yüz vermeyin....:82:seni yeneceğim deyip onun pençesinden kendinizi kurtarın.....siz güçlüsünüz ve yaparsınız....

inşallah mümkünse en kısa zamanda çok yıprandım çünkü..

Geçmiş olsun flowerss,zor bir durum biliyorum.Arkadaşlar güzel tavsiyelerde bulunmuşlar.Özellikle elini ve aklını oyalayacak bir hobi edinmenin çok faydası olur.
Ben ayrıca, sağlıkla ilgili program izlememeni,evde sağlık ansiklopedisi varsa kaldırmanı (atmanı ! ) ve internetten hastalık araştırmamanı tavsiye ediyorum.Özellikle sağlık programları ve sağlıkla ilgili haberler başladığında kanal değiştir.İnsan seyrettikçe kendinde belirtiler bulmaya başlıyor.Basit bir başağrısı çekersin,netten bir bakarsın,hah kesin beynimde tümör var dersin.Çok sakıncalı.

Hastalık hastalığında insan sadece "hasta olmaktan" korkuyor.Gerçekten hasta olunca ise,tuhaf bir biçimde hastalıktan korkmuyorsun,aksine metanetle karşılıyorsun.

Bir zamanlar senin gibi düşünceler içindeyken,gerçek bir şüphe ile karşılaştım ve aklım başıma geldi.Çok şükür dermansız bir dert değilmiş ama beni gerçekle yüzleştirmeye yetti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…