Psikolojik olarak bunalımdayım

senın psıkolajını bozan şeyler neler canım anlatırsan yardımcı oluruz ,burda bırbırımız ıcın bulunmaktayız

ah canım ya sorma çok mutsuzum ya hayatımda herşey çok normal hatta benim yerimde olmak isteyen o kadar insan vardır ki ama ben hiçmutlu olmıyorum illet bi hastalık yüzünden hastalık hastalığı
artık eşimle konuşamaz hale geldim bıktı çünkü benden haklıda

yardım edin kızlar bi akıl verin ya çevremdekiler bıktı dinlemiyo beni ciddiye almıyo bu daha da üzüyo beni sürekli vücudumu dinler hale geldim ne ev işi ne el işi hiç bişey yapamaz oldum biyere oturup vucudumdan gelen ağrıları dinliyorum ve doktor doktor geziyorum:((((

psıkolağa gıttın mı canım ,hastalık hastalıgı olmanın altında ölüm korkusu da yatabılır bence ,aslında duzelmıcek bı sey degıl

sebebsiz değildir aslında belki bilinçaltında olan birseyi gün içinde yaşadıkların tetikliyor olabilir...

yardım edin kızlar bi akıl verin ya çevremdekiler bıktı dinlemiyo beni ciddiye almıyo bu daha da üzüyo beni sürekli vücudumu dinler hale geldim ne ev işi ne el işi hiç bişey yapamaz oldum biyere oturup vucudumdan gelen ağrıları dinliyorum ve doktor doktor geziyorum:((((

nasıl agrı cnm psklojık mı yksa bi rahatsılıgın mı var?

evet ama yine de devam aynı hiç bir şey dikkatimi çekmiyo vucudumdan başka o kadar titiz bir insandım şimdi ev rezil gibi ama umrumda değil nasıl bi insan oldum ben ya offffffffffff

evet ama yine de devam aynı hiç bir şey dikkatimi çekmiyo vucudumdan başka o kadar titiz bir insandım şimdi ev rezil gibi ama umrumda değil nasıl bi insan oldum ben ya offffffffffff

bence tıtızlık ozellıgın ev temızlıgınde degılde vucuduna uygulamaya baslamıssın sen ,yanı cok tıtız olup yuzunu camasır suyuyla yıkayanıda duymustum sen de bu tıtızlık dusuncesıni vucudunda uyguluyosun yanı sureklı vucudunu dınlersen kendı kendıne agrılar hıssetmye baslarsın acaba kendını baska seylere vermeyı denedın mı canım

Back
X