• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

herkese merhaba ben de 12 yıldır anksiyete bozukluğu vardı 2,5 yıl önce burun ameliyatından sonra kaygı, ağır depresyon, intihar düşünceleri 7/24 burnunu düşünüp yüzüne yabancılaşma gibi şeyler yaşadım hala da yaşıyorum. 2 kez ameliyat oldum 3.kez olmam gerekiyormuş. çok güzel bi kızmışım kıymetini bilememişim diye çok üzülüyorum. herşeyden önce aklımı kaybetmiş gibiyim aynı bahsettiğin şeyleri yaşıyorum hem de çok ağır. günde 5 antidepresan, bir sürü terapiler ama fayda görememek… artık dermansız bi derde düştüm gibi hissediyorum burdan nasıl çıkılır nasıl bu takıntıdan kaygıdan kurtulabilirim bilmiyorum bi önerisi olan var mıdır ki
Size de cok gecmis olsun, insaallah en kısa sürede ikimizde şifamıza kavusuruz. Böyle sürekli beyninle savas halinde olmak, tetikte beklemek, herseyin en kötüsünü düsünmek cok zor

sizde şu anda herhangi bir sebepten ötürü brain fog var ve bunun çözümü terapi değildi. yanlış bir tedavi yolu izlemişsiniz ve psikolog da bu açıdan sizi suistimal edip paranızı almış gibi duruyor. sizin psikiyatrist ile görüşmeniz gerekiyorduç
ayrıca homeopati de şarlatalıktan başka bir şey değildir.

Back
X