Yok yatılı değil öyle akşam oturması, yarın için geliceklerdi zaten müsait değilim deyip bir kaç gün sonrasına söyledimKabul etmeyin, kendinizi niye zora sokuyorsunuz. Yatılı mı gelecekler yoksa aynı şehirden mi?
Teşekkür ederim inşallah hayır demeyi ogrenicemKabul etmek zorunda değilsiniz.
Istemediginiz seyleri yapmak zorunda hiç değilsiniz, kaldi ki kendinizi iyi de hissetmiyorsunuz, isterseniz bunu acik acik soyleyip reddebilirsiniz de.
Kimse sizden değerli degil, keşke bunu unutmasaniz.
Yatılı değilse, kabul de etmişsiniz zaten idare edin. Belki sizin için de değişiklik olur, bakarsınız iyi gelir.Yok yatılı değil öyle akşam oturması, yarın için geliceklerdi zaten müsait değilim deyip bir kaç gün sonrasına söyledim
Hayir dedikten sonra kimin hakkinizda ne düşündüğü umrunuzda olmasin.Teşekkür ederim inşallah hayır demeyi ogrenicem
O zaman çayın yanına bir tatlı alın, biraz da kuruyemiş koyun yeter.Yok yatılı değil öyle akşam oturması, yarın için geliceklerdi zaten müsait değilim deyip bir kaç gün sonrasına söyledim
Madem kötu hissediyoesunuz, zorladikca daha Kötu olursunuz. Mesaj atin hastayim fln diyip gecistirin. Baska musait bir zamanda cagiririm diyinAkrabalarimiz gelmek istediklerini söyledi buyrun gelin dedim ama, iş yapmaktan ziyade bu aralar psikolojik olarak iyi hissetmiyorum durum böyle olunca zaten hiçbir şeye de halin olmuyor.Cok zor geliyor böyle zamanlarda misafir ağırlamak bana, sizin de böyle zorlandığıniz zamanlar oldu mu
Yok zaten ağırlayacağım, misafirler tabiki bozmadı ben severim eve misafir gelmesini.Sadece depresyon gibi bir dönemden geçiyorum şu ara hal böyle olunca hem fiziksel hem mental güçsüz hissediyorumPsikolojinizi gelecek misafirleriniz mi bozdu?
Bir kere insanlara gelin demişsiniz elinizden geleni yapın, dışarıdan bir iki şey alın güzelce ağırlayın insanları. Burda " Hayır" diyerek gelmelerini engelleyin diyenler var ama ne gerek var böyle bir şeye...
İleri de bol bol hayırlarla karşılaşmak istemiyorsanız, yalnız kalmak istemiyorsanız, assosyalliğe doğru gitmek istemiyorsanız böyle bir şey yapmayın. Tabi ki her durumda ve her an misafir ağırlayacak değiliz fakat bir kere planlama yapmış, davet etmiş bulunmaktasınız...
Aslinda iyi gelebilir size: modunuz degisir. Kek pisirmek ya da hamir yogurmak bazen beni rahatlatıyor. Kekin kokusu eve guzel yakisiyor. Misafirin de muhabbet kismini seviyirum ama sonra mutfak toplama dersinden nefret ediyorum :)Yok zaten ağırlayacağım, misafirler tabiki bozmadı ben severim eve misafir gelmesini.Sadece depresyon gibi bir dönemden geçiyorum şu ara hal böyle olunca hem fiziksel hem mental güçsüz hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?