Psikolojik olarak iyi degilim

apre

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2022
62
-65
1
29
Arkadaşlar yardımcı olurmusunuz lütfen hiç iyi değilim eşimi çok seviyorum bana güzel görünmek için spor yapıyor kilo almaya çalışıyor bunu bana benim öyle sevdgim için yaptığını söyledi bana gelince dogumdan snra çok kilo aldım ve veremedim 85 kiloya kadar ciktm naptiysm kilo veremiyorum lütfen yardımcı olun napmam lazim

Arkadaşlar yardımcı olurmusunuz lütfen hiç iyi değilim eşimi çok seviyorum bana güzel görünmek için spor yapıyor kilo almaya çalışıyor bunu bana benim öyle sevdgim için yaptığını söyledi bana gelince dogumdan snra çok kilo aldım ve veremedim 85 kiloya kadar ciktm naptiysm kilo veremiyorum lütfen yardımcı olun napmam lazim
Doğumda alınmış bi kilo sonuçta verirsin elbet eşinde seni olduğun gibi seviyordur zaten

D vitamininiz eksikse kilo, vermek nerdeyse imkansız oluyor. K2 vitamini ile braber olanlardan kullanın hemen etki ediyor. Ve fazla takıntı yapmazsanız daha kolay verirsiniz. Odağnız neyde ise o, çoğalıyor çünkü.

Eşin de senin için diyerek, ince mesaj veriyor sanırım seni kırmadan .
Doğum kilosu ise verirsiniz .

Dahiliye ardında da diyetisyene gidin derim.
Burdaki gruplara katılın. Ben de yeni katıldım mesela. Motivasyon vs. açısından güzel oluyor.
Bir de canınızı hiç sıkmayın. İnşaAllah gidecektir.

Her yolu denedim olmuyor herşeyi yaptm esim zayiflamami çok istyr farkindayim ama olmuyor saçma gelecek ama kusmayı dusunuorm artık aslında çok zayıf değildim önceden ama bu kadarda degldim yanında gezerken utaniorm Herkz bana bakiomus gibi geliyor. Bu ara hiç iyi deglm napablrm sizce kiizalr

Eğer emziriyorsanız çok ağır diyetler yapmayın. Bol su için, yürüyüş yapın birde hamur işi, abur cubur şeyler yemeyin. Yavaş yavaş verirsiniz. Bende uğraşıyorum şu aralar zayıflamak için.

Diyet ve egzersiz denediniz ama sonuç alamadınız mı? Birkaç ay denediniz ve kiloda hiç değişim olmadıysa dahiliye ya da endokrinoloji bölümüne gitmeniz gerek.

Her yolu denedim olmuyor herşeyi yaptm esim zayiflamami çok istyr farkindayim ama olmuyor saçma gelecek ama kusmayı dusunuorm artık aslında çok zayıf değildim önceden ama bu kadarda degldim yanında gezerken utaniorm Herkz bana bakiomus gibi geliyor. Bu ara hiç iyi deglm napablrm sizce kiizalr
Her yolu denedim derken, ne kadar sürelerde neler yaptınız bir yazsanız

İstemekle olmuyor maalesef. .
Çokça sabır irade isteyen bir durum.

Yemeyeceksiniz.
Ekmek ve şekeri bir süre kesin.
21 günlük böyle diyetler var. Çok kararlı şekilde onu uygulayin.

İnsan hayatında 21 gün ne ki ?
Sonra vücut alışacak.
Ufak ufak bazı şeyleri hayatınızdan çıkarmaya bakın.

Faydasını görürsünüz.

Bir anda ağır bir diyet içerisine girmeyin, aç kalmayin.
Yavaş yavaş ilerleyin kararlı olun.

Akşam yemeklerinde porsiyonlarınızı küçük tutun.
Pirinç makarnadan uzak durun.

Sabit bir diyet olmasa bile böyle bir kaç şeyi hayatınızdan bir süre çıkarın göreceksiniz farkı.

Karbonhidratı kesip protein ve lif ağırlıklı beslenerek, saat 5 te yemeyi kesersen patır patır verirsin.

Çok teşekkür ederim herkze ama blmiorm içim bunalıyor eşime yakışmayan biri olduğumu dusunuorm artj

Nasıl bir diyet yaptınız da veremediniz?
Sizi ne yiyememek zorluyor?
Kaç gün diyet yaptınız 1 hafta mi 10 gün mü
kilo mu veremediniz gram mı veremediniz?

Bu başliktaki cümleyi hergun bikac kez soyluyorum 😊 çok kilolu hamile kaldim ve hamileliğimde de 24 kilo aldim ilk 6 ay hic ilgilenmedim süt kesilmesin diye yedim içtim şimdi diyet ve yürüyüşe başladım 20 günde 5 kilo verdim ki haşimato tiroidi olduğu için çok zor kilo veren biriyim yine de o kdr hareketsiz hayattan sonra yuruyus ilaç gibi geldi deneyebilirsin

Eşiniz bebeğe baksın işten gelince siz spor yapın."Hayatım senin için spor yapıyorum sen de benim için kilo ver " demek ile olmuyor çünkü bazı şeyler

Eşim şehir dışında görevli öyle gelince bakma olasılığı malesef kndimi çok kötü hissediorm aktardan alablcgim biseyler varmı zayiflatacak bliomsnz

Valla kim iyi ki psikolojik olarak? Ben doktora gitsem yatırırlar beni hemen. :KK53:

Kilo vermek için tek çare akupunktur. Yapan bir uzman bulun gidin yaptırın.

Doğum yapalı ne kadar oldu ki?

Back
X