Psikolojik rahatsızlığı olan erkek kardeşim kayıp

Sosyal medya hesaplarından fotoğraflarını da paylaşın..haber sitelerine de verin..
İnşallah sağ sağlim bulunur.Allah yardımcınız olsun.
Yarın Kadıköy'e gidip bizzat fotoğrafini göstereceğim esnaflara.. paylaşan var Twitter da sagolsunlar

Dualarim seninle arkadaşım Allahım yardim etsin insallah cokkk üzüldüm

bi gelişme var mı
Sağ salim bulur inşallah bulununca sevgi izi yaptırmak için ikna edin kardeşinizi

Fotoğraflarını tüm sosyal medyada yaymalısınız, en etkili yöntem bu artık. Ayrıca Kadıköy ve civarında fotoğraflı ilan yapıştırın sağa sola. Boyu nedeniyle de dikkat çekiyordur epeyce. İnşaallah bir an önce sağ salim bulursunuz.

Ya kıyamammm. Allah kolaylık versin inşallah. Kamera kayıtları felan bulunamaz mı acaba ?

Yurtta yaşadıklarını okumak perişan etti Beni..
Ekşide tam faaliyet başlamış.
Müge Anlı ve Posterler ile de desteklenirse çok kısa sürede bulacağınızı ümit ediyorum.
Çok temiz bir yüzü ve güzelim gözleri var.
En kısa sürede tedavisini görüp, sağlığına da kavuşsun inşallah..
Güzel haberlerini bekliyoruz

Bu mesaj bitirdi beni gecenin şu saati geldim kendime gerçekten hayatın görmediğimiz yüzünde ziyan olan yaşamlar da var
İnşallah en kısa zamanda sağ Salim bulunur çok çok çok üzüldüm inanın
Konuyu takip edeceğim inşallah uyandığımda güzel bir haber görürüm

Konu daha çok dikkat çekmiş orada

Kadıköy'de çalışan arkadaşlarıma ilettim ben de fotoğrafları ve mesajı.
inşallah en kısa zamanda bulunur

Hesaba giren annemmis.. ben de sevinmiştim kardeşim diye..
Hay Allah ya ben de sevinmiştim hatta siz değil de başkası yazsın hatta ben yazabilirim kim diye merak edip cevap verir belki diyecektim. TV 8 de şimdi serap ezgunun programına denk geldim aklıma geldi kardeşiniz. Oraya da basvursaniz mi acaba geçen sene böyle kaybolan çok kişiyi bulmuşlardi sağ salim

Twitter'da da hashtag açıp fotoğraflarını paylaşalim bol bol oradaki kitle daha fazla yardımcı olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…