- 11 Temmuz 2016
- 2.052
- 3.512
- 133
- 33
- Konu Sahibi Kalimeeero
-
Yarın Kadıköy'e gidip bizzat fotoğrafini göstereceğim esnaflara.. paylaşan var Twitter da sagolsunlarSosyal medya hesaplarından fotoğraflarını da paylaşın..haber sitelerine de verin..
İnşallah sağ sağlim bulunur.Allah yardımcınız olsun.
bi gelişme var mıMerhaba.. geçen sene de başlık açmıştım. Erkek kardeşim maalesef yine yok.gecen sene memurdu, işini bırakıp birden ortadan kaybolmuştu. İki hafta sonra kendi imkanlarımızla Kadıköy'de bulmuştuk. Bu sefer ilaç tedavisi görmeye devam etti, doktorlara görürdük ettik ama rahatsızlığıni kabul etmediği için ilaçlarını da düzenli kullanmayı reddetti. 24 yaşında hassas bir çocuk, doktorlar ona şizofreni başlangıcı ve psikoz teşhisi koydu. Yani ruh hali sürekli değişiyor. AnneAnnemle Aydın Didim de yaşıyordu, eşyalarini alıp evden ayrılmış anneannem ve annem iki gün aramışlar onu ve sonunda sokakta bulmuşlar camilerde falan yatmis iki gun.esyalarini da atmış.geçen pazar AnneAnneme memlekete gitmek istediğini söyleyince anneannem nasılsa ben gondermezsem kaçacak en iyisi gönlü olsun diyerek otobüse bindirip cebine bir miktar da para koymuş ve akrabaların yanına yollamis. O günden beri haber yok. Gebze'de aktarmalı bindiği otobüsten Gebze'de inmiş ama gerisi hakkında bilgi alamıyoruz vermiyorlar. Kendisi Kadıköyu çok seviyor, geçen sene iki kere kaçtı ikisinde de Kadıköyde bulunmuştu. Sokaklarda aç aç dolaniyordur. Boyu 1.85 uzun boylu Poslu sportmen yapısı var diye buna belki hareketlerinden dolayı normal sanıp sinir olurlar başına iş getirirler diye korkuyorum.hava soğukpolis hiiiiiiiiiic birşey yapmiyor.. uzattım ama ne yapabilirim? Başka nereye başvurabilirim. Müge anlıya bile yazdım aradılar, geri arayacağız dediler ses seda yok. Allah aşkına bu konuda bilgisi olan varsa, zabıtayı mı arayayım ne yapayım çok mutsuzum kaç gündür
Müge anlı ya birkez daha başvuru yapınbi gelişme var mı
Sağ salim bulur inşallah bulununca sevgi izi yaptırmak için ikna edin kardeşinizi
Yarın Kadıköy'e gidip bizzat fotoğrafini göstereceğim esnaflara.. paylaşan var Twitter da sagolsunlar
3. Sayfada var fotoğrafları, inşallah bulunurEğer fotoğrafını buraya atarsanız ben de kadıköyde bulunan çevreme arattırırım
Ya kıyamammm. Allah kolaylık versin inşallah. Kamera kayıtları felan bulunamaz mı acaba ?Merhaba.. geçen sene de başlık açmıştım. Erkek kardeşim maalesef yine yok.gecen sene memurdu, işini bırakıp birden ortadan kaybolmuştu. İki hafta sonra kendi imkanlarımızla Kadıköy'de bulmuştuk. Bu sefer ilaç tedavisi görmeye devam etti, doktorlara görürdük ettik ama rahatsızlığıni kabul etmediği için ilaçlarını da düzenli kullanmayı reddetti. 24 yaşında hassas bir çocuk, doktorlar ona şizofreni başlangıcı ve psikoz teşhisi koydu. Yani ruh hali sürekli değişiyor. AnneAnnemle Aydın Didim de yaşıyordu, eşyalarini alıp evden ayrılmış anneannem ve annem iki gün aramışlar onu ve sonunda sokakta bulmuşlar camilerde falan yatmis iki gun.esyalarini da atmış.geçen pazar AnneAnneme memlekete gitmek istediğini söyleyince anneannem nasılsa ben gondermezsem kaçacak en iyisi gönlü olsun diyerek otobüse bindirip cebine bir miktar da para koymuş ve akrabaların yanına yollamis. O günden beri haber yok. Gebze'de aktarmalı bindiği otobüsten Gebze'de inmiş ama gerisi hakkında bilgi alamıyoruz vermiyorlar. Kendisi Kadıköyu çok seviyor, geçen sene iki kere kaçtı ikisinde de Kadıköyde bulunmuştu. Sokaklarda aç aç dolaniyordur. Boyu 1.85 uzun boylu Poslu sportmen yapısı var diye buna belki hareketlerinden dolayı normal sanıp sinir olurlar başına iş getirirler diye korkuyorum.hava soğukpolis hiiiiiiiiiic birşey yapmiyor.. uzattım ama ne yapabilirim? Başka nereye başvurabilirim. Müge anlıya bile yazdım aradılar, geri arayacağız dediler ses seda yok. Allah aşkına bu konuda bilgisi olan varsa, zabıtayı mı arayayım ne yapayım çok mutsuzum kaç gündür
Bu mesaj bitirdi beni gecenin şu saati geldim kendime gerçekten hayatın görmediğimiz yüzünde ziyan olan yaşamlar da varBu mutlu zamanlarından ki halı.. anne ve babamız ben 7 kardeşim 5 yaşındayken bosandi..ben anne tarafinda, kendisi yurtta büyüdü belli zamana kadar..babamda kalacaktı ama anneannem babamın kardeşime bakmadığını ve hep sokaklarda gezdiğini görünce kaymakamlığa gidip yurda alınmasını talep etmiş.. 8-9 yaşından 15 yaşına kadar yurtta kaldı.anneannem her yaz yanına aldı, sürekli ilgilendi sırf babama vermediler diye. Ama yurtta kötü şeyler yaşamış, anneanneme hiç soylememis. Ondan yaşça büyük çocuklar küçük çocukları sürekli dövmüş, paralarını ellerinden almışlar. Kardeşim yurttan kaçmaya yeltenince ormanda kalmış birkaç gece kaybolmuş .. vs vs vs ve daha niceleri.. anneannem bunları öğrenince kriz geçirdi neden söylemedin diye. Ama iş işten geçmişti.. o yüzden şimdi gerçekten pazar gününden beri hayatım resmen zehir oldu. Kardeşim benim için dünyanın herseyine bedel çünkü hayatı heba oldu. Çocukluğundan ettiler şimdi yetişkin ama içinde ne acılar taşıyor. Belki de hiçbir zaman normal hissedemeyecek ama en azından bizimle olsun, sağ olsun. Yani böyle duygu sömürüsü yapıyormuşum gibi oluyor ama.. gerçekten bulmam gerekve anne babalar, arkasında duramayacaksaniz çocuk yapmayın. Kardeşimin yurttan olan arkadaşlarınin çoğu hapiste. Birkaç tanesi memur olmuş tek başına ayakta durmaya çalışıyorlar ama ailesiz, yalnız... Çocuk isteyen çoğu kişi kendi mutluluğu için istiyor, ya da kocasıyla arası kötü ikinci üçüncü çocuğu yapıyorlar düzelsin evlilik diye. Yapmayın, ilişkiniz sağlam değilse çocuk yapmayın.. ay gerçekten çok doluyum. Ne yazdım? Anlaşılır mı yazdım? Bilmiyorum ama olan çocuklara oluyor.. tıpkı kardeşime olduğu gibi. Ben yine şanslıydim
Maalesef. Haber yok ama gören olmuş birebir diyaloğa girmişler.. ama Facebook ta bı saat önce aktifmis.. bana cevap vermiyor bakmıyor mesajlara.. düşmanlik besliyor sanırım...Bir gelisme yok galiba, haftasonu hic aklimdan cikmadi.
Maalesef.. ama öyle içimden geldi bakayım dedim bir mesajlasmalarimiza...bir saat önce aktifti yazıyor ama o kadar şey paylaştım ne cevap verdi ne mesajlarıma bakmisbulundumu acaba ?
Hay Allah ya ben de sevinmiştim hatta siz değil de başkası yazsın hatta ben yazabilirim kim diye merak edip cevap verir belki diyecektim. TV 8 de şimdi serap ezgunun programına denk geldim aklıma geldi kardeşiniz. Oraya da basvursaniz mi acaba geçen sene böyle kaybolan çok kişiyi bulmuşlardi sağ salimHesaba giren annemmis.. ben de sevinmiştim kardeşim diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?