Psikolojik rahatsızlığı olan erkek kardeşim kayıp

Ya ben de çok sevindim. Bir de cuma gecesi dışarıda bir sürü insan vardır. Ekşi sayesinde haberi olur çoğu kişinin. Ama ben şuna takıldım şizofreni diye yazılmış ya (sanırım teşhis kesin değilmiş ) çocuk onu görürse sıkıntı olur mu?

Instagramdan unlulere yazin. Selin cigerci, eylul ozturk, haluk levent bunlar bos gecmezler bence.
Insallah ekside bahsedilen kardesindir. Bize de haber et. Cok cok uzuldum
İnşallah, aslında düşündüm yazmayı ama onlara o kadar çok yazan vardır ki bana sıra gelene kadar çok beklerim diye düşünüyorum. Ama ekside paylaşıldıkça ulaşan birkaç kişi öldü sagolsunlar. Gece bekçilerine de anons gectirdim az önce.. ben de biraz umutluyum şu an

Olabilir aslında, çünkü kendisine başka bir rahatsızlık söylüyoruz. Çünkü hasta olduğunu reddediyor, doğuştan hepatit B taşıyıcısı o yüzden ilaçların onu zehirledigini düşünüyor.bir yerde haklı tabi yavrum. Ama bulununca o konu sililebilir mi bilmiyorum.. ve evet, daha doğrusu ben güvenmiyorum doktorlarına. Doğru teşhis koymadılar ve kullandığı ilaçlar mi rahatsızlık tetikledi acaba diye endişe ediyorum. Bulununca Bakırköy'e gotursem sizce bir yararı olur mu?

Çok geçmiş olsun.
Ben size öneride bulunacağım, şu akıllı saatlerden alın yahu.
Çocuklara alınıyor, arama yapıyor falan ama en önemlisi hareket noktası bulunduğu konum görünüyor, takip edilebiliyor.
Saat takmazsa kesinlikle bir yerine, telefonuma veya yanından ayırmadığı bir eşyasına izleme cihazı.
Yazık günahtır, rahatsız diyorsunuz.
Hem onun hem de başkalarının can sağlığı için bunu yapmanız lazım.
Umarım en yakın zamanda şifası bulunur.

Facebook ta kadıköy ile ilgili sayfalardan kardesinizin fotoğraf ini paylasin muge anli da israrci olun hemen bulur direk gidin o zaman alirlar program a ve sevgi izi yaptirin allah yardimci niz olsun ...

Sizi ümitlendirmekten korkuyorum ama duyarsız kalamadım.Bugün öğleden sonra Çayırova’da (Gebze) ışıklarda bir genç arabalara okadar yakın duruyorduki dikkatimi çekti.Karşıya geçecek gibi yapıp geçmeden geri dönüyodu.Fiziken çok benziyor ama gözaltları baya mordu.Gözgöze geldik donuk bişekilde gözlerimin içine baktı korktum kafamı çevirdim.Bizim aracımızın arkasından karşıya geçerken aynadan baktım tekrar baktı ve yolun ortasında durdu.İyce korktum bakmadım bidaha.

Kadıköy diye sabitlenmeyin bence Gebze ve civarınada otobüs duraklarına,taksicilere,münübüslere fotoğraf verin.Allah yardımcınız olsun.Çok üzüldüm.Ne zor bir hayatı olmuş.İnşallah sağ sağlim bulursunuz.

Göz altları morarmaz genelde hatta hiiic görmedik o şekilde Gebze'de kalacağını sanmıyorum en azından tanıdığım kadarıyla, evet fazlasıyla zoorr bir hayatı oldu.. o yüzden için acıyor zaten..

Oh doktora bak,doktor varrrr doktor var.insallah bulunur inşallah iyidir

Aslında ekside başlığı açan kişiye mesaj atıp şizofreni kısmını silmesini rica edebilirsiniz. Çünkü anladığım kadarıyla sizinle de çok iyi bir abla kardeş ilişkisi yok. Şimdi o şekilde yazıldığını görürse belki aranıza daha da mesafe koyabilir. Halbuki en azından sizinle iletişimi kuvvetlenmeli ki, böyle gittiginde merak edeceginizi düşünüp en azından arayıp iyi olacağını söylesin.
Psikiyatrik hastalıklarda teşhis koymak biraz daha zor. Sizde de şizofreni diyen olmuş, hiçbir şeyi yok diyen olmuş. Bunun için iyice araştırıp bir doktora götürün derim. Psikiyatri uzmanlarınin muayene ücretleri baya yüksek oluyor ama sonuçta devlette de çok iyi doktorlar var. En azından internette yapılan yorumlara bakıp ona göre bir doktordan randevu alın.

Allah im bu çocuklar ne yaşamış böyle ya ((( Allah im inşallah bulunur ve ikisi de bundan sonra çok mutlu olur

Ekşi sözlükte başlık açtınız mı ya da herhangi bir yazara ulaşıp açmasını istediniz mi? Açmadıysaniz açabilirim. Buradan çok fazla insana ulaşamazsiniz

Güzel kardeşim ekşideki yazında “Bulan olursa ben Bağcılardayım aracım yok gelip alamam en yakın karakola teslim edilsin” diye yazmışsın.Amacım asla seni kırmak değil.18 yaş üzeri birini karakola zorla götüremezsin.İkna etmek çok zordur eminim.Diyelim ikna ettiler.Kayıp değilim görüşmek istemiyorum dediği anda onu orda tutamazlar.
Ancak biri sohbetle oyalarken sizler gelirseniz olabilir.
Durumunuzu bilemem tabiki ama elbet gidecek bir araç, komşu,arkadaş bulursunuz.Bulunsunda iş gitmeye kalsın.

Başlığı şimdi gördüm sözlükte. Gerçekten çıldırmamak elde değil. Polis hiçbir şey yapmıyor biz buradan çırpıniyoruz. Yazıklar olsun bu ülkenin adaletini ve güvenliğini sağlamak için görevlendirilip hiçbir işe yaramayanlara. Bugün haberlerde tacize uğrayıp yardım istedikleri polis tarafından darp edilen kızları izledim. Şansa yaşıyoruz bu ülkede..

Böyle bir vakayi daha önce okumuştum sizin konunuzdu belki de. Çok üzgünüm keşke elimizden bir şeyler gelse. Ama elimizden geldiğince duyurmaya çalışırız. İnşallah bulunacak kardeşiniz. Size naçizane tavsiyem bulunduktan sonra mutlaka başka bir doktora gösterirsiniz elbette ama ek olarak lütfen telefonunda konumunu takip edebileceğiniz bir uygulama olsun.

Yazan oldumu bilmiyorum ama instagramda istanbulla ilgili bir sayfaya resim verseniz.Trafik sayfasina mesela oralarda bu tur kayiplar cok yayinlaniyor

Umarım eksiden arayanların gördükleri kardeşinizdir sağ sağlim kavuşursunuz

Insallah hemen bulunur. Muge Anlinin kapisina gidin hemen alirlar. Sevgi izi de yaptirin cok gecmis olsun Allah yardimciniz olsun

İnşallah cabucak bulunur.resim paylasın her yerde. Muge anlıyı ısrarla arayın.oxel olarak yazın.ısrrarcı olun bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…