Psikolojik rahatsızlığı olan erkek kardeşim kayıp

Allah yardmcnz olsun sizofren ve psikoz cok zor hastalik baska bi dunyada yasiyolar.gercegin pesinde programi var tv8 de orayada basvurun.atv de esra erol var oraya da basvurun hangisinden once cvp gelirse gdin.cunku tv de resim yayinlanirsa daha cabuk bulunur.bunun haricinde sosyal medyadanda ilan acin.insallah sag salim bulursnuz.yalnz birakmayin cok ilgilenin

Müge anlıyi arayın tekrar gerekirse kanala gidin.Bulursa o bulur inşallah.

Ooofff ooff ciğerimi yaktın. Acını, çaresizliğini yüreğimde hissettim. Dilerim kardeşini biran önce bulursun ve inşallah sağlığına kavuşur kardeşin.

Ooofff ooff ciğerimi yaktın. Acını, çaresizliğini yüreğimde hissettim. Dilerim kardeşini biran önce bulursun ve inşallah sağlığına kavuşur kardeşin.
Bazı ihbar edenler oldu dün..biri bir cafede para isterken görmüş bunu duyunca daha da üzüldüm.. karnı aç sokaklarda insalllllllah bulurum

Sağolsun, Ekşi duyuru ve ekşi sözlükte paylaştı bir arkadaş oradan geldi dün haber.. gören olmuş tarifleri birebir uyuyor.. bakalım olmadı kendim gidip arayacağım sokak sokak

Çok üzüldüm çok zor bi durum ben kadiköyde oturuyorum eğer fotoğrafını özelden atarsanız çevremdeki insanlarada gösteririm eşimin iş yeride kadıköyde belki denk geliriz üzülmeyin lütfen elbet bulunur insallah

M
Müge anlı ya ciksaniz

Tüm sosyal medya hesaplarından hatta haber kanallarının whatsapp ihbar hatlarına mesaj video vs. atın. Müge Anlı'ya da gidin. İnşallah bir an önce kardeşinize kavuşursunuz.

Sosyal medya hesaplarından fotoğraflarını da paylaşın..haber sitelerine de verin..
İnşallah sağ sağlim bulunur.Allah yardımcınız olsun.

twitterdan yazın. gündem oluşturmaya çalışın. en kolay o şekilde bulunur.
Ekşi sözlükten bir arkadaş Twitter da paylaşacağını söyledi sağolsun. Yardımcı oluyor herkes... Bunu görmek bir nebze içimi rahatlattı..Allah razı olsun herkesten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…