Eski eşiniz ve annesinin sorunu ne idi ? Topluma zararlı olan (!) sorunlu insanlar çok hızlı yalan söyler asla anlayamazsınız, antisosyal kişilik bozukluğu olanlar psikologu bile şaşırtıp farklı sıkıntıları varmış gibi yanıltabilir bu tür kişileri bikaç sohbetle tanımak çok zordur fakat kendilerini genellikle bikaç ayda ele verirler. Söyledikleri ve yaptıkları asla birbirini tutmaz, kolaylıkla söz verir ama yapmaya gelince türlü bahanelerle kaçarlar. İlk başta tam sizin aradığınız eş, arkadaş, kaynana gibi size mükemmel tavırlarla hipnoz edercesine yaklaşırlar. Açıklarını yakaladığınızda bunu müthiş bi kıvraklıkla manipüle eder, gerekirse yalan söyler ve gerekirse sizin sorunlu oldugunuz veya yanlış anladığınız veya yanlış hatırladığınız gibi gibi sizi kendinizden şüphe ettirecek hareketlerde bulunurlar. İçinizde anlam veremediğiniz bi huzursuzluk sıkıntı olur o sesi asla es geçmeyin. Sizin özgüveninizi sarsıcı şeyleri şaka yoluyla söylerler ve içten içe onları üstün görmenizi sağlarlar, gerekirse bu oyunları başka hikayelerle de pekiştirirler, sizin sahip olduğunuz bi kusuru başkasında görmüş gibi anlatır onu küçümserler. Yaptıkları en küçük bi iyiliği büyük bi iyilikmiş gibi övgüyle anlatır bi taraftan da mütevazi ayağına yatarlar. Hep bi tutarsızlık, ayarsızlık, dengesizlik.. Dikkatli bakarsanız anlarsınız. Bence duygusal manipulasyon, narsizim, piskopati gibi konularda bolca okuyun. Kendinizdeki eksikleri gözden geçirin, neden böyle insanları hayatıma aldım diye.. Ben psikopat bi eş ve annesinden ayrıldığım için kendi adıma okumalar yaptım, kendimi de eleştirdim çokca. Büyük hatayı kendimde buldum inandığım ve görmezden geldiğim için. Size de tavsiyem bu şekilde.