- Konu Sahibi gunesligunlerimiistiyorum
-
Evet ve çok fazla annesine düşkünEşiniz el mi kaldırıyor
Çok haklısınız allahim yardımcınız olsun ben sadece bazen erkekler üstüne vazife olmayan şeylere karışabiliyor anlamında yazdım sakin kendinizi ezdirmeyin dayak çok ciddi bir problemdirEş kişisi annem gibi kayınvalide yok diyordu da varmıs iste sizin anneniz:)) bn pek anlasmazlık gostermedim ama korkuttuğundan bahsettim o duruma getirme diyerek ofke kontrol problemine vurgu yaptı ama adam zaten o durumdaymış en ufak kendimi savunmamda kendini gösterdi
Arkadaşım herkes bilip bilmeden kayinvalidenin günahına giriyor. Önceki konusuna bi bakın. Eşi gözünün üzerinde kas var diye kavga çıkaran, her firsatta hakaret edip aşağılayan biri. Kadın buna kul köle olsun istiyor.Nur topu gibi sinsi kayinvalideniz var. Doldurulmasa esinizin nereden aklına gelecek ?ya da o ortamdan başka biri yapmış. Yani biri yapmış belli .
Her neyse eşın de çocuk gibi dolmuş mecburiyetiniz olmayan olaya sizi zorlamis . Babanin evine git madem sana vurdu Bir güzel kafanı dinle kararını ver bu süreçte.
Hemen baba ben ayrılıyorum demeyin çünkü sizde boşanma fikri kesin değil ,kesin değilken boşanıyorum deyip eyleme geçmessen daha kötü bir durum olur.
Aramız iyi değil düşünüyorum kimse araya girmesin karar verene kadar deyin ailenize mecbur kalirsaniz. Olayİda anlatmayin.
Hem böylelikle evlilik bitecekse sen bitirmiş olursun. Bitmeyecekse aileler birbirine kötü olmamış olur.
Eşın bu süreçte belki akıllanır yada deli gibi davranir kararında etkili olur.
Kararsizliğindan dolayı bu süreci tafsiye ettim. İnşallah değişir ancak huylu huyundan vazgecmiyor genelde
Diğer konularını bilmediğimden genel fikirde bulundum.çünkü hangi erkeğin aklına annemin işine yardım etmiyorsun diye gelirki ? Hatta akabinde kayınvalide değilse o ortamdaki başka biri de devam ettirmiştim.Arkadaşım herkes bilip bilmeden kayinvalidenin günahına giriyor. Önceki konusuna bi bakın. Eşi gözünün üzerinde kas var diye kavga çıkaran, her firsatta hakaret edip aşağılayan biri. Kadın buna kul köle olsun istiyor.
Inanmayin bu laflara oğluyla yeni boşandım kayinvalidem etmediği hakareti bırakmadı oysa ki çok iyiydik uzaktaydı sehir olarak ama ben hallederdim her işini ortaya kendi evlatları girince maalesef değişiyorlar bencede kv duygu sömürüsü yapmıştır yok.suram ağrıdı yok bi yardım.edenimiz yok demiştir esinde üzülüp sana.saldirmistirAnnesinin oyle bir sey yapacagını hic dusunmedim cunku kendisi kayınvalide problemini cok yasamıs zamanında. O sebeple ben gelin değil kız istiyorum derdi hep. Açıkça soylemeyip çok yoruldum, yardım eden de yok filan mı dedi acaba
Adam tam bi çöplük maalesef. Sebepsiz öyle hakaretleri, çıkışmalari varmış ki. Sürekli sen aptalsin, anlamazsin diye eziyor kadını, ama ödevini yaptirirken cilve naz. Başkalarının yanında da hep küçük düşürüyormuş. Öz annesine bile çok saygısız davranıyor demişti diğer konuda. Tipik kendi dengine gücü yetmeyip, kadını ezerek adam oldum sanan bir şerefsiz. Kusura bakmayın, ben de fazla empati yaparak, yükseliyorum ,özellikle bir de böyle şeyler anlatıp ama yuvam ne olacak dendiğinde. Ne menem kıymetli bu 5 para etmez erkekler, ne yüce bir mevki evli kadın olmak, kafam bir türlü basmayacak galiba.Diğer konularını bilmediğimden genel fikirde bulundum.çünkü hangi erkeğin aklına annemin işine yardım etmiyorsun diye gelirki ? Hatta akabinde kayınvalide değilse o ortamdaki başka biri de devam ettirmiştim.
Biliyorsun genelde böyle olur ozallikle ev işi meselesı okuduklarimizda öyle. ondan öyle günah almış olabilirim . Haklısın
Biraz pısmış olabilirim ama ezik bir köle olmayacağım cok sinir oluyorum artık onaDiklenmedin.
El pençe divan durup "peki bey" diyecek köleyi sende göremedi, hakkını savunan dik duran kadın gibi kadın gördü de ondan el kaldırdı.
Ödlek karaktersiz.
Bunun başlangıç olduğunu, devamının artarak geleceğini ve senden pısırık, ezik bir köle yaratana kadar devam edeceğini biliyorsun değil mi?
Ayrıca o kaynanaya da güvenme.
Burnuma, kendi kötü olmamak için; oğlunu maşa olarak kullanan şeytan kaynana kokusu geldi.
Sikayet etse bile anlarım yemin ederim, kadına düşüncesiz mi davrandım da oğluna yakındı derim. Oğluna verdiğim cevapları da konumda yazdım. Hak etmediğim muamele gördüm. Bu tipler eldeki kaçınca akıllanıp başkasını el üstünde tutarlar ya en cok ona canım sıkılıyor olan benim emeklerime olduÇok üzüldüm insan ne hayallerle evleniyor fakat eşiniz adam olamamış. Bu erkeklerin ailesi soz konusu olunca böyle davranmalarına dayanamiyorum! El kaldırmak ne demek, elleri kırılsın! Bugün yarin pisman olur özür diler ama affetmeyin lütfen.. bugun sizi yere itip tokat atan yarın neler yapar
Buarada kayinvalide sikayet etmese eşin bu kadar sinirlenmezdi. Kimseye güvenme
Neden ayrılmıyorsunuz. Afedersiniz ozel bir soru oldu ama bnim sinirim tepeme cıktı adamın ağzını burnunu kırsalar memnun olurum yani o derecedeyimEvet ve çok fazla annesine düşkün
Amin çok teşekkür ederimÇok haklısınız allahim yardımcınız olsun ben sadece bazen erkekler üstüne vazife olmayan şeylere karışabiliyor anlamında yazdım sakin kendinizi ezdirmeyin dayak çok ciddi bir problemdir
Ben doğuda yaşıyorum orta okul mezunuyum arkamda duracak kimsem olmadığı için katlanmak zorundayımNeden ayrılmıyorsunuz. Afedersiniz ozel bir soru oldu ama bnim sinirim tepeme cıktı adamın ağzını burnunu kırsalar memnun olurum yani o derecedeyim
Kesinlikle haklısınız, kimseye temizliğe gitmek zorunda da değilsiniz zaten. Cevap verdim dediğinde bile asla saygısız konuşmamışsın ki. Şuan senden sonrakini düşünme, için yanıyor anlıyorum seni ama ortada bir darp var. Affedersen devamı malesef gelecekSikayet etse bile anlarım yemin ederim, kadına düşüncesiz mi davrandım da oğluna yakındı derim. Oğluna verdiğim cevapları da konumda yazdım. Hak etmediğim muamele gördüm. Bu tipler eldeki kaçınca akıllanıp başkasını el üstünde tutarlar ya en cok ona canım sıkılıyor olan benim emeklerime oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?