• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikolojik Şiddet Görüyorum

O değilde en zoruma giden şuan patronumun dizinde ağlıyo olmam. Kadın beni nasıl teselli ediceni şaşırdı..

olur canım ınsanız patronda calısanda olsa bı ana bakar patlamak ıcınnnn o kadar birikim olunca....agla nasıl rahatlıyorsan öyle yap ama fazla uzun surmesın kendıni toparlayıp guclu olmalısınnn....hayatını seni basıtce üzen biri için mahvetme....kendıne gelip sakınlesıtıgınde otur mantıklıca düşünn yapman gerekenlerı yapp ve kendınee uzun sure vermedıgın degerı verr ..toparlayacaksın emın ol gecıcı bır sure bu ....hepmıız az cok bu tarz seylerden gectıkk...hiçbir acı sonsuza dek sürmüyor...

bana her konuda yasak koydu. Şunu yapmıcaksın şunu demiceksin şu şöle olmıcak şu huyunu sevmiyorum bu huyunu sevmiyorum.. HİÇ BİR HUYUMU SEVMİYOOOO. Beni ben olmaktan çıkardı. Kendi kafasındaki kişiyi yaratmmaya çalışıyo.

zatennn böyle baslar bakarsın sen sen olmaktan cıkm ıssınnn.....madem senı öyle sevmıyordu neden basında kabul ettıı...bir yerden az bir tavız verdım mı gerısı geliyor yaa mutlaka kötüye kullanılıyor bu durummm....kıymet bılmez böylelerı..haddini bildirr uzaklaş bırazz baktın degısmıyorr ..madem senı degıstırmeye çalışıyor kendı de degısecekkk hade bakalımm....

hemen mi sölesem yoksa bi kaç gün onunla konuşmayıp daha sonramı söylesem en azından sinirle verilmiş bi karar olmadığını anlar

kendını nezaman hazır hıssedıyorsan ozaman söyle..yanlız iyi düşün ve kararlı ol yaptıklarında karsındaki senin kararlı olduğunu anlamazsa bı ıse yaramaz hatta senı suçlu çıkarıp özür bile diletirr..kararlı ol kafanda ıyıce toplarla yapacaklarını söyleyeceklerını .....ve ona kesınlıkle fırsat verme açıklama yapması ıcınnn kapatmak ıstıyorumm üzgünümm dee içinde patlasınnn dert olsun içinee...sakınn dinleme fazlaa...

Az önce aradım onu ve pazara 1 saat vakit ayırmasını çok ciddi bi ses tonuyla söyledim. Anında anladı durumu. Sesi titredi bildiğiniz kızlar. Bugün boşum ama hayırdır ne oldu dedi. Bugün ben doluyum dedim. Ayarlayamazsanda ne zaman ayarlarsan artık dedim. Öyle döver gibi konuşmadım ama çok ciddiydim. Ve kızlar onun gerçekten sesi soluğu gitti. Hadi görüşürüz byby derken bile cevap veremedi.

İşte ona görede ben çok geçimsiz laf dinlemez laf anlamaz bencil biriyim.. Onun belirlediği kaidelere uysaymışım ohooooooooo günlük gülüstanlıkmış herşey

Az önce aradım onu ve pazara 1 saat vakit ayırmasını çok ciddi bi ses tonuyla söyledim. Anında anladı durumu. Sesi titredi bildiğiniz kızlar. Bugün boşum ama hayırdır ne oldu dedi. Bugün ben doluyum dedim. Ayarlayamazsanda ne zaman ayarlarsan artık dedim. Öyle döver gibi konuşmadım ama çok ciddiydim. Ve kızlar onun gerçekten sesi soluğu gitti. Hadi görüşürüz byby derken bile cevap veremedi.

İşte ona görede ben çok geçimsiz laf dinlemez laf anlamaz bencil biriyim.. Onun belirlediği kaidelere uysaymışım ohooooooooo günlük gülüstanlıkmış herşey

İyi yapmışsın! Fazla renk vermede o da kendini hazırlamasın :27: Beter olsun!

Oldu! deseydin..Bende senin robotunum zaten..Hep adımlarımı sen belirleyeceksin! Eee bu kafa,akıl bana neden verilmiş? diyeceksin öyle kalacak

Son düzenleme:
En azından rabbim görüyo herşeyi o konudan dolayı içim rahat. Ha benim hatalarım yokmu var tabii. Ama bu derece saygısızlaştıracak kadar değil.

Onun kötü davranması için elinizden geleni yapmışsınız.

Şimdi düzeltebilecek misiniz bu durumu?

Her şeyi geçtim, yüzünüze telefon kapatılıyorsa o telefon bir daha açılmamalıydı sevgiliniz on kere özür dilemeden.

Asıgıım dıyorsun da sonunun olmadıgını sende cok ıyı bılıyorsun...Kendıne bu ezıyet nıye ?Bu kadar degersız mı goruyorsun kendını ? Saygı zaten yok ortada sevgı hıc olmaz...Yol yakınken don...3-5 gun aglar unutursun ve bence bu belırsızlıkten ıyıdır...

Doğru sölüyosunuz. Zaten dedim ya; ben veya o buluştumuz zaman sabahtan akşama kadar buluşmak isteriz. Ben bugün tlfnda 1 saat en olmadı yarım saat vakit ayırmasını istedim. Sesi soluğu kesildi. Yüzü gözümün önüne geldi..

[COLOR="#008000[B]"]Günaydın arkadaşlar. Şuan üzüntüden, düşünmekten hastalanmış bulunuyorum. Sebep ise Allah sağlığını, iyiliğini daim etsin diyebileceğim SEVGİLİM!!!!!! Ben anlamıyorum arkadaşlar. Ne olur bir aydınlatın beni.. Bir insan ( bu ben oluyorum ) hep mi suçlu olurum? Hep mi yanlış yaparım? Hep mi haksız davranırım? Hep mi yanlış ve boş konuşurum? Son 7 ayım/ ayımız benim boş konuştuğumu, bir tek kendisinin haklı olduğunu, benim Allahtan korkmaz bir yalancı olduğumu, benim hiçbir sözüme inanmadığını söylemekle geçti.. Beni canlandırın bir de gözünüzün önünde. Hep dişimi sıktım. Aman ani bir tepki vermeyim, aman ben alttan alayım, aman şu sözünü de duymayıvereyim.. Son 5 aydır telefonu yüzüme kapamaya başladı sinirlenince. Kendisi de diyor ben sinir hastasıyım diye.. Benim sinirlenicem şeyleri yapma diye.. Kızlar ben kötü birisi değilim. Hele ki sevdiğim adama kötülük yapıp onu kasten üzecek kadar kötü birisi hiç değilim. AMA ONUN GÖZÜNDE ÖLEYİM!!!! :14: :14: :14: :14: :14: Onun gözünde hiç bir sözüme inanılmayan kötü biriyim :14: :14: :14: Fiziksel şiddeti yok belki ama gördüğünüz gibi psikolojik şiddeti kat ve kat fazla :14: :14: :14: Ondan ayrılamıyorum. Çünkü çok seviyorum. Ama bana böyle davranmasına daha fazla göz yumamayacağım. Düşünüyorum. Gece gündüz uyumadan etmeden düşünüyorum. Nasıl yapsam da bu durumu çözsem? Nasıl yapsam da beni anlamasını sağlasam? YOK YOK YOK BULAMIYORUM O ÇÖZÜMÜ :14::14::14::14: Ben duygularımı çok fazla dışa yansıtan biri değilim. Hep yanlış anlaşılırım. Annem tarafından bile.. Bana bi yol gösterin ne olur[/B]?[/[/COLOR]CENTER]​

canım ayrılmak için neyi bekliyosun insanlar kaç yıllık kocasından ayrılıyo kaldıki siz daha sevgiliymişsiniz bu şekilde devam edersen psikolojik yönden çökmeye devam edersin sanada yazık alttan al al nereye kadar fedakarlıkta biyere kadar ve bence hep tek taraflı olmamalı​

Birşeye canı sıkkın olur sinirinden sresinden yanına yanaşılmaz. Geçen ya geçen. Regl öncesinde nasıl gergin olduğumu biliyor. O gerginlikle sert çıktım diye bana demediğini yapmadını bırakmadı. Kesinlikle yumuşamıcam bu sefer. Zaten onun yanında durmak istedim en fazla yarım saat..

Back
X