- Konu Sahibi Dou_You_Wanna
Vay utanmaz yaa... Aradımı peki hiç bidaha? Ya işin aslı benimde aklıma acaba aldatılıyomuyum diye gelmiyor değil ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vay utanmaz yaa... Aradımı peki hiç bidaha? Ya işin aslı benimde aklıma acaba aldatılıyomuyum diye gelmiyor değil ..
aramadı..arasada hayrlı bişey için aramaz..yine bağırır çağırır..kendi iç dünyasında savaşan biri zaten.parannoyak şizofren..hepsi onda toplanmş.buna rağmen ben çok sevdm onu ya.halada sevyrm ama affedemem..ahımı aldı da gitti..allaha havale ettm.
diyeceğim o ki, bağrına taş bas ve mantıklı karar ver.inanki zamanla daha da beter hale gelecek
Sanırım benimkide benim ayrılıcamı anlayınca gitti. Dünden beri ses seda yok. Ne o arıyo ne ben
Korkak ya!! Asıl korkak olan o! Ezikliği nasıl da çıktı..![]()
İstersen msj at 1saat bugün görüşelim diye..sesin soluğun kesildi de.. cevap vermezse içindekileri yaz ve bitir.. Kendi gelmedi sonuçta
Hayırlısı olsun.. Senin ruhunu sömürerek yaşayan şu ezikten kurtulman dileğiyle..
Yarın izin günüm. Bi de en zoruma giden şeylerden biride ne biliyo musun? O aslında şehir dışında yaşıyo ama iş için bulunduğum şehire geliyor. İşini gücünü hallediyor o ne zaman boşsa o zaman buluşucaz. O an benim çalışıyo olmam, işte olmam ya da yoğun olmam hiç farketmez. Önemli olan onun boş olması. Geçen hafta pazar günü değil önceki pazar buluşabiliriz aşkım dedi. Ben süslendim püslendim o haber verince çıkıcaktım evden. Saat 4 de aradı ve aşkım şöle şöle bişey oldu buluşamıcaz bugün ama yarın boşuma buluşalım dedi ( yarından kastı da pazartesi![]()
![]()
) Ben şoklardayım tabi ama dedim aşkım bak şöle şöle yoğunum yarın haftaya buluşuruz o zaman yok şöle yaparız felan. Demek gelmiyosun ha demek bana verdiğin değer bu kadar dedi
![]()
Ben yaşadım mı ikinci şokumu? Sadece bununlamı anlıyosun verdiğim değeri dedim. Evet dedi. Ve kızlar abartmadan sölüyorum. Genelde hep ben işten izin alıp alıp gittim yanına. Allahtan müdürüm çok çok anlayışlı ve ona açıkça diyorum onunla buluşmam lazm diye. Beni hep idare etti sağolsun.. İşte dicem o ki canım.. Yarın sölicem bilerek. ERğer 1 saatini ayırmazsa bana dediğin gibi yapıcam. Bana verdiği değeri zaten biliyorum ama ispat olucak bu da
Ayrılmak istediğimi söyledim. İşlerin böyle gitmediğini kaldıramadığımı söyledim. O dik başlı adam önümde diz çöküp ağladı resmen. Yaptığı hataların farkında olduğunu, öfke kontrolü yapamadığını, gerekirse yardım alacağını ve bu yönünü değiştireceğini söyledi. Ben de o zaman bi süre ayrı kalalım kendini değiştirince gel dedim ve ayrıldım yanından. Akşam mesaj attı. Çok üzgün bi mesajdı. Bana ihtiyacı olduğunu söyledi konuştuk biraz ama yumuşamadım. Onun değiştini görücem.
vala çok güzel yapmışsın tebrık ederımmmm .....mutlaka bu surede soğuk davrann hemennn yumuşama derım ....mesafeyı koy ve en ufak bır sekılde eskısı gıbı davranırsada uyarr....aslında bır sure hıc konuşmaman kendı halıne bırakman daha ıyı olurdu kıymetını asnlardı yokluğunda....sevındım adına canımmmm bır daha lütfen canını yakmasına ızın verme lutfennnnnn....senı mutlaka duygusal bı yerden vurmaya çalışacaktır sakın kanmaa...yardım alsın en azından bunun ıcın bısey yapmış denemıs olurr....ugrassın senın ıcın bakalımm ne kadar ıhtıyacı varmış sana