Siz deminki konuda ki bayanmısınız acaba ?
Sigara içtiğini gizlediği için 3 gün konuşmayan bir koca var dı konuda oda iş seyahatindeydi.
KOnunuz benzerlik taşımakta.
Sigara konusunda hassas ise evlenmeseydi,veya siz yavaş yavaş bırakacağınızı söyleyip zaman isteseydiniz.
On yıl sonra bu eşle nerede olacağınızı hayal edin. Ben iyi
Şeyler göremedim.
Muhakeme yeteneğinizi kullanın derim. Daha kolay karar verirsiniz. Ne yapacağınız belli aslında. Kolaylıklar dilerim..
neden taslanasin ? dogrulari soyluyorsunŞimdi beni taslayacaklar ama boşan !
Kimse hayvanca muameleyi hak etmez. .beğenmiyorsa beğendiğiyle evlenseydi. .hiç sağlıklı görünmüyor ilişkiniz .. psikolojik şiddetin yanında fiziksel şiddet de başlamış ..tehditler de cabası .. madem bir daha sigara içerken görürse boşayacak ,iç bir sigara bitsin bu iş .. sonu görünmeyen kuyu gibi çünkü ..canına yazık ..
Şimdi beni taslayacaklar ama boşan !
Kimse hayvanca muameleyi hak etmez. .beğenmiyorsa beğendiğiyle evlenseydi. .hiç sağlıklı görünmüyor ilişkiniz .. psikolojik şiddetin yanında fiziksel şiddet de başlamış ..tehditler de cabası .. madem bir daha sigara içerken görürse boşayacak ,iç bir sigara bitsin bu iş .. sonu görünmeyen kuyu gibi çünkü ..canına yazık ..
Seninle sadece çocuk dogurman için Evlendigine bahse girebilirim(hatta k.ka yapan çocuk dogurursan dayak bile yiyebilirsin ) ..birde düzenli seks ihtiyacı ,dışardan gıpta ile bakılan örnek bir evlilik , falan filan .. seni kendi kalıplarına uydurmaya çalışıyor .yalnız olmuyor ,olmayacak ..seçim senin ..saglikli degil oylede hissetmiyorum, sigara icmeminde sebebi belli, merak bile etmedi , yeterki karisi sigara icmeyen biri olsun sorun yaratmasin yeterli onun icin.
sanki biz ne yazarsak yazalım bırakmayacaksınız gibime geldi ama yazayımbende goremedim, hele cocuk oldugu zaman. sanki benim dusuncelerimin, hislerimin hic bi onemi yok duyulmuyo gibiyim. onun onaylamadigi seylere hakkim yok he yaparsam bosanir benden. ..
merhabalar, 2.5 senedir evliyim.
Esimden psikolojik siddet gordugumu dusunuyorum, ne yapsam hataliyim, ne sorun yasasak hep benim kismimi dusunur kendini hic suclamaz ve bana hep "duzelmem" gerektigini soyler. kavga ettigimizde hakaret kufur eder cok agir konusur bunlardan beni sorumlu tutar, sen hakettin cok usteledin susmadin der.
sinirlidir genel olarak, ve alttan almam gerekir. isi cok yogun hep mesguldur ilgisiz, bunu ne kadar soylediysemde beni dinlemez ve kendini kendi kurallarini onemser.
kiyafetime karisir, kesinlikle diz ustunde bisey giyemem veya dar pantolon ustune normal belde biten bir bluz giyemem uzun birsey olmak zorunda, icki ve sigara icmem yasak. sigara icerken yakalandim sonra gizledim diye benimle 3 gun konusmadi, evlenmeden once birakmistim istemedigi icin. barisip konusmaya basladigimizda eger bir daha sigara icerken gorur veya duyarsa bosanacagini soyledi. ve ayrica sigara icen bir kadindan cocuk istemedigini ve sigara icen bi karisi olamayacagini soyledi. benim burada sagligim, neden tekrar sigara ictigim ,veya benim kimligimin onemi yok "onun karisi" sigara icemez. ve cok rahatlikla bosanabilir bu sebepten.
3 kez kavga esnasinda cok sinirlenip kollarima vurdu yuzumu tutup cekti acitti.
benim ailem modern, beni her konudada destekliyolar. yurtdisinda yasiyoruz bu arada. esimin is gezileride oluyo cokca ve bu esnada yalnizim, ama bende calisiyorum.
cok yoruldum, en cokta beni dinlememesinden, hep suclu olmaktan, ve degersizlestirilmekten.
ben bu kadar degersizmiyim ?neden bu muameleyi goruyorum.. ne yapmaliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?