konuya bir guncelleme yapayim , aramiz gayet iyiydi hatta cuma gun icinde aramisti konusmustuk telefonda gayet samimiydi , is yerinde sorunlari var ve is degistirmek istiyo bunun icin yeni bi yerle gorustu ve iyi gecmis onu anlatti ve askim canimli konustu hep, neyse cuma aksami geldi tam yemek yicez is yerindeki gelismeleri anlatti muduru onu isten cikarmayi dusunuyomus sanirim birine bahsetmis bende kim o kisi dedim soyledi, bende eminmisin o kisinin bildigine dedim , baya bagirdi bana aptalmisin o kisi asistani degilmi nasil bilmesin sana anlatanda kabahat sus konusma anlatmiyorum dedi, sonra tv acti ben kapadim konusalim diye cunku onemli bir konu var yani , istemedi, elini tuttum konusalim diye , elini kesmisti dikis atilmisti meger oraya gelmis farkedince hemen askim cok ozur dilerim acidimi dedim, o sirada kalkti bana kufur hakaret etti, pezevenk, asagilik, surtuk, allah belani versin insallah , gibi baya bi laf etti, ben sok oldum cunku asla bilerek yapmadigim gibi farkedince baya uzulup ozur diledim ki cokta bastirmadim elini tutmustum.
o laflari karsisinda yine dumur oldum tabi bu sefer konusurken biz bosanalim cok farkliyiz sen aptalsin anlamiyosun benim aptalliga tahammulum yok, sen degismedigin surece ben degismicem kurtulalim birbirimizden gibi seyler soyledi. bende ne oldu daha bugun konustuk eve geldiginde gayet iyiydik bu sebepten mi bu hale geldi vs dedim. konusmaya calistim ve istemedi.
bunlar cuma aksami oldu , o zamandan beri konusmuyoruz ve kanepede yatiyo.
psiklojimi bozdu, nerede hata yapiyorum neden bunlari duyuyorum maksimum 2 haftada bir kavgamiz var ve boyle asagilayici seyler soyluyo sonrada hakliymis gibi tavir aliyo konusmuyo falan, genelde ben adim atiyorum oyle barisiyoruz ,cunku bu soguk savasa ayni evin icindeki sessizlige dayanamiyorum. ama bu sefer asla bir adim atmicam, kesinlikle hakettigimi dusunmuyorum bu olanlari.