- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.974
- 798
senin hataların normal.Kendinde hic suc gormuyor , bense tu kaka, en ufak seyden sinirleniyor, ne salakligim kaliyor ne bisey, oyle cabuk degisiveriyoki psikolojisi sasarsin, gayet iyiyiz askim canim, sonra bisey soruyorum bagiriyo tepki veriyo ben konusur kendimi savunursam sindirmek icin dahada cirkinlesiyo.
benim kisi olarak bi degerim yok gozunde, sadece onun karisi olarak var. sevdigim guvendigim insan hep mi boyleydi bana rol mu yapti ne oldu bilmiyorum. ama kendiside farkinda degil olanlarin. sorunu bende saniyor.
benden akilli olabilirsin o zaman iliskimizi sen kurtarsan dedim, bana he emin degilsin senden akilli olduguma yani istersen iq testi yaptiralim dedi. ben ne dedim , o ne dedi.
sigara icme olayindada okudunmu bilmiyorum, ama bana sigara icen bi kadinla evli olamam o kadindan cocuk yapmam demisti..
benimde hatalarim var, bende cok ilgi bekleyebiliorum, cok konusmak surekli birlikte olmak isteyebiliyorum.. veya bazen yuzum dusuyo surat asiyorum, dirdir yapiyorum.. hatasiz degilim.
ama bana hakaretleri ve kufurlerin sebebi ben oldugumu soyluyor, sebebi bunlar olamaz degil mi.
o kadar kusur her insanda var.
ve sen kendinle ilgili her şeyin farkında olacak kadar akıllı ve zeki bir kadınsın.
eşin ise hatalarının farkına varamayan, hareketleri ve hisleri değişken, dengesiz, söylenen en basit cümleyi dahi olduğu gibi algılamaktan uzak, gerçekleri çarpıtan ama bilmeyen bir psikolojik hasta.
tedaviye ihtiyacı olduğunu göremeyecek kadar aklını kullanmaktan aciz.
yani sen her halinle, hatalarınla doğrularınla NORMALSİN. eşin ANORMAL VE HASTA.
sen onu tedavi edemezsin. kafayı yersin.
sen onu profesyonel ellere bırak, kendini kurtarmaya bak.
cesaretin yok mu?
onun yanında sigara içmeye, istediğin gibi yaşamaya başla. o seni terketsin.