• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikolojik şiddet ve baskı

Acquaa

Y❀
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2010
5.159
4.929
373
İyi Bayramlar hanımlar
Psikolojik baskıdan nasıl kurtuluyorsunuz
Özellikle aileden birinin yaptığı psikolojik baskıdan.

Kk mı kız bu :KK53: morsevenmisin sen yoksam :KK70:
Şaka bi yana bana kimse psikolojik baskı yapamaz izin vermem çünkü ben ondan çok gülerim veya hiç ilgilenmem vazgeçerler :KK66:

Tövbe de kız ben yesilseverim :) :)
Ya hayatımızın her döneminde bu tarz insanlar çıkıyor evde okulda işyerinde göz ardı edemiyorsak g..t ardı ederiz ne edek bacim :)

Kk mı kız bu :KK53: morsevenmisin sen yoksam :KK70:
Şaka bi yana bana kimse psikolojik baskı yapamaz izin vermem çünkü ben ondan çok gülerim veya hiç ilgilenmem vazgeçerler :KK66:
Bunlar vazgececek gıbı degıller:( Ona gore onun kolesıyım

Ornek verebiilirmisiniz ? Yani ne gibi baskilar yapiyor ?

Onu istemediğimizi anlamıyor bırde telefonla rahatsız etmeye devam edıyorlar

En fazla ne yapabilirler annenle baban sana,seni bu kadar nefret ettirecek ne olabilir?Müşriklige teşvik etmediği sürece onlara itaat etmek zorundayız,sinirleniyorum valla ya anne baba onlar Eke Eke saygı duyup gönüllerini hoş tutmak zorundayiz bizi yaratan Allah böyle emrediyor ki vicdanen de böyle olması gerekmez mi?Öz babam değil,kayinpederim çok büyük hata yaptı bana eşim ve ben yüz çevirdik affedilecek hata değil fakat içim içimi yiyor üç günlük dünya ne olacak konuş diye,kaldı ki babamla konusmayacam.

Telefonu kapat yada engelle ozaman:110:

Kapattık telefonu arayamaya devam edıyor hala anlamadı istenmediğini

En fazla ne yapabilirler annenle baban sana,seni bu kadar nefret ettirecek ne olabilir?Müşriklige teşvik etmediği sürece onlara itaat etmek zorundayız,sinirleniyorum valla ya anne baba onlar Eke Eke saygı duyup gönüllerini hoş tutmak zorundayiz bizi yaratan Allah böyle emrediyor ki vicdanen de böyle olması gerekmez mi?Öz babam değil,kayinpederim çok büyük hata yaptı bana eşim ve ben yüz çevirdik affedilecek hata değil fakat içim içimi yiyor üç günlük dünya ne olacak konuş diye,kaldı ki babamla konusmayacam.

Size özel mesaj atacaktım ama kapalıymış. Sorun cidden klasik ergen meselesi değil

Son düzenleme:
Kapattık telefonu arayamaya devam edıyor hala anlamadı istenmediğini

Size özel mesaj atacaktım ama kapalıymış. Sorun cidden klasik ergen meselesi değil

Sorun ne o zaman yazın

Ya da her kim ise ona açıkça istenmiyorsun gelmeyeceğim arama deyin

Susmazsanız psikolojik baskı da olmaz

Back
X