keşke sadece tartışırken olsa... bütün iletişimi yüksek sesleBağırarak tartışan insanlar bana hep güçsüz gelir.
evlendikten sonra doymaktan iyidir...Doymuşsunuz birbirinize daha evlenmeden
Bence ayrıl sen o nişanlından yarın bu iş fiziksel şiddete döner de ya sen ayrıca bıkmışsın ondan bende bir dakika hayatında olmasına müsade etmekeşke sadece tartışırken olsa... bütün iletişimi yüksek sesle
karşılıklı konuşmaya imkan tanımayacağından yazarak derdimi anlatacağım ve bitireceğim. kıyametler kopacak ama ilerde pişman olmaktan iyidir.Bence ayrıl sen o nişanlından yarın bu iş fiziksel şiddete döner de ya sen ayrıca bıkmışsın ondan bende bir dakika hayatında olmasına müsade etme
şu anda yaptığı o zaten. 10 yıllık arkadaşım beni artık tanıyamadığını söyledi.Piskolojik baski kuran heeeer kim varsa hayatinizdan uzaklasdiririn ömür gecmez benden demesi ..... sakin insani gelir deli ederler sonrada parmakla üstünpze gösterirler deliye bak diye ...
açıkçası ayrılık beni oldukça rahatlatacak. öyle bir duruma getirdi ki ayrılık üzüntüsü bile yaşamayacağım. geriye dönüp baktığımda sadece gergin hatıralar var.Resmen kendinden soğutmuş seni, ayrılık kararı seni çok zorlamaz ve doğru olanı yapıyorsun. Evlenince göresi gözün kalmaz
Katılıyorum. Bitirin de neden karşılıklı konuşma imkanı tanımaz. Bu kadar nı düşüncesiz? Ayrıca sevgiliyken böyle değil miydi?karşılıklı konuşmaya imkan tanımayacağından yazarak derdimi anlatacağım ve bitireceğim. kıyametler kopacak ama ilerde pişman olmaktan iyidir.
bu gerginlik uzun uzun zamandır var. şimdi bu şekilde hakaret eden ilerde neler söylemez. ki haklı haksızlık durumu da yok ortada."anırma" kısmına nasıl geldi hayretler içerisindeyim.Evlenme arifesinde nişanlıyken herkes cok gergin oluyor. Sorman gereken kendine yüzde yüz haklıydım ve o bana hakaret etti ?
çünkü dinlemez, bağırır, çağırır, konuşmama müsade etmez. ona bir şeyler anlatmaya artık enerjim kalmadı. sevgiliyken de zordu şimdi daha zor.Katılıyorum. Bitirin de neden karşılıklı konuşma imkanı tanımaz. Bu kadar nı düşüncesiz? Ayrıca sevgiliyken böyle değil miydi?
Eşime deliler gibi aşıktım ve ne zamanki nişanlandık bir kere bile kavga etmeyen biz dakikada yüz kavga eder olduk.bu gerginlik uzun uzun zamandır var. şimdi bu şekilde hakaret eden ilerde neler söylemez. ki haklı haksızlık durumu da yok ortada."anırma" kısmına nasıl geldi hayretler içerisindeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?