psikolojik şiddet

karalsbl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2018
145
279
53
Merhaba, 3 yıllık bir ilişki sonrası nişanladık ama ben ilişkiyi bitirme kararı aldım. Artık sinirlerim iyice yıprandı. Sakin karakterim gitti yerine öfke nöbetleri geçiren biri geldi. Yaşadığımız tartışmaların sebebini düşününce iyice deliriyorum. sürekli yüksek sesle ve hararetle konuşan kendisi bugün bana anırma dedi. Evet "anırma" dedi ve bunu bağırarak konuşan kendisine, sesimi duyurmaya çalıştığım esnada söyledi. Kendi hoş olmayan davranışlarını sürekli benim üstüme yıkarak beni psikolojik olarak yıpratıyor. Karşılıklı sakin, insanca konuşmayı özledim. Sürekli bağrış, çağrı, eleştiri. Bütün insanlar aptal bir o akıllı. Artık sesini duymaya bile tahammülüm kalmadı.

GÜNCEL: Dün gece uzunca bir mail ile kendimi ifade ettim. sabah okumuş ve o sinirle ailemi aramış. yani düşünebiliyor musunuz onca yazdığım şeyden sonra sadece "ayrılma isteğime sinirlenmiş". ortalık biraz karışık şu anda. ailem tabi ki onun tarafında ve "özür dilememi" istiyorlar. 3 yıllık ilişkimiz boyunca bir kere ayrılık lafı etmeyen ben, şu saatten sonra kurtuluşuma sevinirim ancak.

Son düzenleme:
Piskolojik baski kuran heeeer kim varsa hayatinizdan uzaklasdiririn ömür gecmez benden demesi ..... sakin insani gelir deli ederler sonrada parmakla üstünpze gösterirler deliye bak diye ...

Bence ayrıl sen o nişanlından yarın bu iş fiziksel şiddete döner de ya sen ayrıca bıkmışsın ondan bende bir dakika hayatında olmasına müsade etme
karşılıklı konuşmaya imkan tanımayacağından yazarak derdimi anlatacağım ve bitireceğim. kıyametler kopacak ama ilerde pişman olmaktan iyidir.

Piskolojik baski kuran heeeer kim varsa hayatinizdan uzaklasdiririn ömür gecmez benden demesi ..... sakin insani gelir deli ederler sonrada parmakla üstünpze gösterirler deliye bak diye ...
şu anda yaptığı o zaten. 10 yıllık arkadaşım beni artık tanıyamadığını söyledi.

Evlenme arifesinde nişanlıyken herkes cok gergin oluyor. Sorman gereken kendine yüzde yüz haklıydım ve o bana hakaret etti ?

Resmen kendinden soğutmuş seni, ayrılık kararı seni çok zorlamaz ve doğru olanı yapıyorsun. Evlenince göresi gözün kalmaz

Resmen kendinden soğutmuş seni, ayrılık kararı seni çok zorlamaz ve doğru olanı yapıyorsun. Evlenince göresi gözün kalmaz
açıkçası ayrılık beni oldukça rahatlatacak. öyle bir duruma getirdi ki ayrılık üzüntüsü bile yaşamayacağım. geriye dönüp baktığımda sadece gergin hatıralar var.

karşılıklı konuşmaya imkan tanımayacağından yazarak derdimi anlatacağım ve bitireceğim. kıyametler kopacak ama ilerde pişman olmaktan iyidir.
Katılıyorum. Bitirin de neden karşılıklı konuşma imkanı tanımaz. Bu kadar nı düşüncesiz? Ayrıca sevgiliyken böyle değil miydi?

Evlenme arifesinde nişanlıyken herkes cok gergin oluyor. Sorman gereken kendine yüzde yüz haklıydım ve o bana hakaret etti ?
bu gerginlik uzun uzun zamandır var. şimdi bu şekilde hakaret eden ilerde neler söylemez. ki haklı haksızlık durumu da yok ortada."anırma" kısmına nasıl geldi hayretler içerisindeyim.

Katılıyorum. Bitirin de neden karşılıklı konuşma imkanı tanımaz. Bu kadar nı düşüncesiz? Ayrıca sevgiliyken böyle değil miydi?
çünkü dinlemez, bağırır, çağırır, konuşmama müsade etmez. ona bir şeyler anlatmaya artık enerjim kalmadı. sevgiliyken de zordu şimdi daha zor.

bu gerginlik uzun uzun zamandır var. şimdi bu şekilde hakaret eden ilerde neler söylemez. ki haklı haksızlık durumu da yok ortada."anırma" kısmına nasıl geldi hayretler içerisindeyim.
Eşime deliler gibi aşıktım ve ne zamanki nişanlandık bir kere bile kavga etmeyen biz dakikada yüz kavga eder olduk.
Yeri geldi seste yükselttik yeri geldi kırıcıda olduk
Ama evlenince herşey gecti gitti bitti
Belki bizimki kumardı ama sevgi agır geldi iyikide gelmiş
Her tartısmada ayrılık düşünülmemeli
Tamam agır olmus kelimesi ama o bi anlık sinir olabilir belkide sende gercekten cok bagırdın belki suanda cok pişman ne bileyim
Ayrıl diyen cok da her kavgada ayrılınmaz seviliyorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…