psikolojik şiddet

çünkü dinlemez, bağırır, çağırır, konuşmama müsade etmez. ona bir şeyler anlatmaya artık enerjim kalmadı. sevgiliyken de zordu şimdi daha zor.
Sevgiliyken de zor sa canım neden acaba kendini zora sokup nişan yaptın ki yani kötü balık baştan kokmuş işte at mesaj madem yol aldın artık

ben artık kendimi çok değersiz hissetmeye başladım. huzursuz ve mutsuzum. evlendiğimizde her şey olduğundan daha kötü olacak. çünkü benim artık tahammülüm kalmadı. ayrıca onu sevmediğimi kendime itiraf edebiliyorum. ancak bunun sorumlusu ben değilim bu sebeple vicdanım rahat.

Sevmiyosan bende gönül rahatlıgıyla bırak gitsin diyebilirim :)

Nişanlılık dönemi niye vardır, tanımak için yola devam mı tamam mı demek için bence siz tamam deyin. Evlenince de böyle olursa çok yıpranırsınız daha büyük psikolojik ağırlık olmadan güzelce bitirin. Saygı azalmış çünkü azalan saygı geri kolaya gelmez

Saygı en önemli şey. Sevgi bitse bile saygı karsindakinden önce kendine olan saygıdan bazı şeyler denilmez. Mantıklı olan neyse onu yapmanızı tavsiye ederim ayrıca gayet mantıklı davranıyorsunuz

Sevgiliyken de zor sa canım neden acaba kendini zora sokup nişan yaptın ki yani kötü balık baştan kokmuş işte at mesaj madem yol aldın artık

açıkçası sevgiliyken onu her şeye rağmen sevdiğimi düşünüyordum. aileler tanıştı o dönem, sonra nişanlımı çok sevdiler vs. vs. sonra bir baktım biz nişanlanmışız aylar geçmiş...

Sesini duymaya dahi tahammül edemediğiniz bi insanla, aynı evi paylaşmak istiyormusunuz? Önce bunu düşünün. Nişanlılıl evresi canım cicim evresidir, siz ne deseniz alttan alması, olması gerekendir! Kız evi, naz evidir ya... Nazı çekilir az biraz.. Aklı selim bi şekilde düşünmenizde fayda var. Pişmanlık duymamanız adına

Evet bahsettiğin gibi uzun bir mektup yaz. Yoksa zaten bagirmaktan dinlemez seni. Mektubun sonuna bunu kurtarmak isterse senin de elinden geleni yapicagindan söz et.
Terapiye gidersiniz belki de bı umut vardir

Evet bahsettiğin gibi uzun bir mektup yaz. Yoksa zaten bagirmaktan dinlemez seni. Mektubun sonuna bunu kurtarmak isterse senin de elinden geleni yapicagindan söz et.
Terapiye gidersiniz belki de bı umut vardir

Benim elimden artık hiçbir şey gelmez... kendi psikolojik sağlığım için destek alacağım.

Bence aranızda çok sevgi de kalmamış evlenince daha kötü olur. Ben eşimin bazen kötü bir bakışına bile yeri gelir ağlarım, bağırsa dayanamam herhalde hele de evlenmeden oluyorsa bu çok yazık yol yakınken ciddi bir adım atma bencede sonra daha zor olur

O nasıl bi tabirdir ya bu insan kendi hareketlerinin hiç mi farkında değil bian önce ayrılıp kurtulun o kangrenden

Sevmediginiz birinden ayrilacaksiniz zaten, ama tartışmaların karşılıklı olduğunu düşünüyorum. Demek ki siz de bagiriyordunuz ki konu taaa anirma demeya kadar geldi. Karsilikli olarak alttan alma yok, anlaşma yok birbirinize göre değilsiniz. Yani belki karşıdaki kişi de yıpranmıştir sürekli kavgadan o da ayrılınca rahatlar. Beklemeyin ayrılın.

Evlenince duzelmez
Cocuk olunca hiic duzelmez
Ne guzel iste evlenmeden tanimissin

Karar senin
Simdiden yipranmissin
Bosanmak nisan atmaktan daha zor
Ona gore dusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…