Bayada sevgililik döneml yasamissiniz .... Neoldu ki tam olarak?şu anda yaptığı o zaten. 10 yıllık arkadaşım beni artık tanıyamadığını söyledi.
Sevgiliyken de zor sa canım neden acaba kendini zora sokup nişan yaptın ki yani kötü balık baştan kokmuş işte at mesaj madem yol aldın artıkçünkü dinlemez, bağırır, çağırır, konuşmama müsade etmez. ona bir şeyler anlatmaya artık enerjim kalmadı. sevgiliyken de zordu şimdi daha zor.
Eşime deliler gibi aşıktım ve ne zamanki nişanlandık bir kere bile kavga etmeyen biz dakikada yüz kavga eder olduk.
Yeri geldi seste yükselttik yeri geldi kırıcıda olduk
Ama evlenince herşey gecti gitti bitti
Belki bizimki kumardı ama sevgi agır geldi iyikide gelmiş
Her tartısmada ayrılık düşünülmemeli
Tamam agır olmus kelimesi ama o bi anlık sinir olabilir belkide sende gercekten cok bagırdın belki suanda cok pişman ne bileyim
Ayrıl diyen cok da her kavgada ayrılınmaz seviliyorsa
Sevmiyosan bende gönül rahatlıgıyla bırak gitsin diyebilirim :)ben artık kendimi çok değersiz hissetmeye başladım. huzursuz ve mutsuzum. evlendiğimizde her şey olduğundan daha kötü olacak. çünkü benim artık tahammülüm kalmadı. ayrıca onu sevmediğimi kendime itiraf edebiliyorum. ancak bunun sorumlusu ben değilim bu sebeple vicdanım rahat.
Nişanlılık dönemi niye vardır, tanımak için yola devam mı tamam mı demek için bence siz tamam deyin. Evlenince de böyle olursa çok yıpranırsınız daha büyük psikolojik ağırlık olmadan güzelce bitirin. Saygı azalmış çünkü azalan saygı geri kolaya gelmezMerhaba, 3 yıllık bir ilişki sonrası nişanladık ama ben ilişkiyi bitirme kararı aldım. Artık sinirlerim iyice yıprandı. Sakin karakterim gitti yerine öfke nöbetleri geçiren biri geldi. Yaşadığımız tartışmaların sebebini düşününce iyice deliriyorum. sürekli yüksek sesle ve hararetle konuşan kendisi bugün bana anırma dedi. Evet "anırma" dedi ve bunu bağırarak konuşan kendisine, sesimi duyurmaya çalıştığım esnada söyledi. Kendi hoş olmayan davranışlarını sürekli benim üstüme yıkarak beni psikolojik olarak yıpratıyor. Karşılıklı sakin, insanca konuşmayı özledim. Sürekli bağrış, çağrı, eleştiri. Bütün insanlar aptal bir o akıllı. Artık sesini duymaya bile tahammülüm kalmadı.
Bende bagriyorum tartisirken....Bağırarak tartışan insanlar bana hep güçsüz gelir.
Saygı en önemli şey. Sevgi bitse bile saygı karsindakinden önce kendine olan saygıdan bazı şeyler denilmez. Mantıklı olan neyse onu yapmanızı tavsiye ederim ayrıca gayet mantıklı davranıyorsunuzMerhaba, 3 yıllık bir ilişki sonrası nişanladık ama ben ilişkiyi bitirme kararı aldım. Artık sinirlerim iyice yıprandı. Sakin karakterim gitti yerine öfke nöbetleri geçiren biri geldi. Yaşadığımız tartışmaların sebebini düşününce iyice deliriyorum. sürekli yüksek sesle ve hararetle konuşan kendisi bugün bana anırma dedi. Evet "anırma" dedi ve bunu bağırarak konuşan kendisine, sesimi duyurmaya çalıştığım esnada söyledi. Kendi hoş olmayan davranışlarını sürekli benim üstüme yıkarak beni psikolojik olarak yıpratıyor. Karşılıklı sakin, insanca konuşmayı özledim. Sürekli bağrış, çağrı, eleştiri. Bütün insanlar aptal bir o akıllı. Artık sesini duymaya bile tahammülüm kalmadı.
Sevgiliyken de zor sa canım neden acaba kendini zora sokup nişan yaptın ki yani kötü balık baştan kokmuş işte at mesaj madem yol aldın artık
Evet bahsettiğin gibi uzun bir mektup yaz. Yoksa zaten bagirmaktan dinlemez seni. Mektubun sonuna bunu kurtarmak isterse senin de elinden geleni yapicagindan söz et.
Terapiye gidersiniz belki de bı umut vardir
Tabir hoş olmayacak ama anırta anırta ayrılın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?