- 10 Ağustos 2020
- 554
- 529
- 18
- 33
- Konu Sahibi Birkadiningunlugu
-
Bakınıyorum. Iş icin kimse geri donus yapmıyor. Artik o kadar çıkmazdayim ki nereye tutunsam diye dusunuyorumO ne biçim eş ya eş değil destek olur eve internet bağlatmamak ne demek bi de cimri illa kendi sektöründemi çalışman lazım canım farklıo sektörlere de bakın iş için
Dün biraz tartıştık. Ben de tavrimi koydum bir karar aldim. Ihtiyaclarimi annem vasitasi ile karsilayacagim. Kpss calisacagim videolarimi indirdim. Kitap ihtiyacim olursa annemden isteyecegimAllah yardimcin olsun. Biraz tavir koy, sebebini sorarsa bunlari anlatirsin. Yine gevrek gevrek gulmezse tabi
Yeme probleminiz için içeceklere yönelmenizi tavsiye ederim sade kahve, bitki çayları sizi oyalayacaktır çünkü duygusal yiyicisiniz oyalanacak bir şey arıyorsunuz sevdiğiniz sağlıklı içeceklerle de pekala oyalanabilirsiniz hatta şekersiz sakızda iyi bir tercih ama sakız sağlıklı mı onu bilemedim. Diğer meseleye gelirsek kendiniz için çalışın, hobilerinize ilgi alanlarınıza yönelin ona uygun bir yerde çalışın sevdiğiniz bir şey olunca işinizi güzel yapar başarılı olursunuz ve eşinize ihtiyacınız kalmaz.
Rica ederim kalın sağlıcakla :)Önerilerinizi dikkate alacagim cok tesekkur ederim
Her türlü söyleniyor. Ne hissettigimi umursamiyor. Ince olayim esimi dusuneyim demiyor. Ne emek veriyor ne sevgi gösteriyor.
Anneme anlatacagim eminim cok üzülür. Zaten bir seylerin farkında. Neden uzerine bir seyler almıyorsun diyor. Simdi annemin yanindayim oturdu bana elbise dikiyor kadın. Sana alma etme demiyordur herhalde diyor. Yok demiyor dedim.
Kpss yi halletmem lazım.
Dayanmaya niye calisiosun hakkaten adamin sana sagladigi en ufak bisey yok. Yerinde olsam ailemin yaninda calisirdim o adamin islerini yapmazdım. Bence atanmayi beklememelisin bosanmak gibi bi niyetin varsa."Niye kendime bunu yapıyorum" un açıklaması elalem ne der. Bir de cocugum da olmuyor kendimi kusurlu hissediyorum. Bu benim sucum degil ama cevrem hep beni suçluyor. Annemlere gelirsem bak cocugu da olmuyor diye ayrildi herhalde vs bir suru sey diyecekler. Herkes soracak benim ruh sagligim daha da bozulacak sinav öncesi.
Onunla bir aile olalim istedim ama o olamadı. Benim annem çalışan kadınken babam maaşını anneme verirdi. Her zaman annem ne alirsa alsin karismazdi. Pc alirdi iyi yapmışsın derdi. Ben böyle baski gormedim. Un alsam neden onu aldin pahali almissin diye kavga ediyor. Dayanamiyorum ama dayanmaya çalışıyorum
Kır at giderken. Her detayin farkindasin akillisin da üstelik niye bunları cekiosun anlamis degilim hala.Alma da diyor. Para da vermiyor verdiğinin de hesabini soruyor sürekli. Şunu alalim dediğimde ne gerek var ona diyor. Mutfak masasi eksikti aylarca resmen alalim da alalim dedim. Aldığı "dandik" katlanir masa. O masalarin da iyisi var. Ama dandigini aldi kirip atasim geliyor
Dayanmaya niye calisiosun hakkaten adamin sana sagladigi en ufak bisey yok. Yerinde olsam ailemin yaninda calisirdim o adamin islerini yapmazdım. Bence atanmayi beklememelisin bosanmak gibi bi niyetin varsa.
Kır at giderken. Her detayin farkindasin akillisin da üstelik niye bunları cekiosun anlamis degilim hala.
Himm sizin sulale eş dost biraz içli dışlı galiba. Öyle olacagini dusunuosan tamam gitme dedigin gibi annenden para iste ihtiyaclarin icin boylelikle onlar da bi terslik oldugunu anlar. Eşin olacak pinti de tavir yaptığını görür belki ciddiye alır seni.O psikoloji ile çalışamam ki. Herkes soracak bir sekilde ve ben yine kafaya takacağım
Bence daha fenası yani uyuşmuş gibisin. Guvencen olsa da beklicektin. Sikintilari görmezden gelmek icin yemek yemen gibi bu. Minimum eforla mevcut duzeni korumaya calisiosun. Maasin olsa da bi krediye baglanacakti o ödeniyor diye gitmeyecektin. Evlenirken talepkar olmaman da bu yuzden. Aman bana dokunmayan yilan bin yasasincilik. Bi kenarda sessiz sakin yasayip gideyim istiosun.Ben de bilmiyorum neden hâlâ cekiyorum. Boslukta gibiyim. Kendi hayatimi kuracak bir guvencem olsa boyle olmazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?