Psikolojik yiyici

Haklısınız aslinda sorun esimin karakteri ve bu degismez ne yazik ki

ben olsam fena hırslanır oturur sabahlşara kadar ders çalışır atanır adama tekmeyi vururdum..(not:bizzat yaptım bunların hepsini)
insandan insana değişiyor işte benim de modum düşer
yanımda teşvik eden takdir eden olursa daha da hırslanırım :)

ama onu sahibi gibi bir durumda da olsam imkan varsa önce adamdan ayrılır çalışır atanmaya uğraşırdım

dikensiz çözüm olmaz. ya bu adamla evli kalmaya devam eder psikolojinize vücudunuza geri dönüşsüz hasarlar vererek sonuçta kesin olmayan bir atanmayı bekler durursunuz. ya boşanır ailenizin yanına döner ve ruhen güçlü durup kpss çalışır ailenizin üzülmesini de hafifletirsiniz. ya da gider kasiyerliktir mağaza görevlisi olmaktır bir iş bulur kendi internetinizi çektirir al işte ben de kazanıyorum diye suratına çarparsınız. siz istiyorsunuz ki eşinize sihirli değnek değsin, düzgün bir adam olsun siz de huzurla kpss çalışın. öyle birşey yok. bu adam adam olmaz. atansanız da çekilmez bu. ama şimdi acil kararlar vermeniz gerekiyor. üç yoldan birini seçin ve derhal harekete geçin. hariçten gazel okumuyorum, ben çok prestijli bir üniversitede okudum anketörlük de yaptım çocuk bakıcılığı da incilerim dökülmedi. eşiniz gibi bir adamın beni aşağılamasını çekeceğime gider merdiven temizlerim. psikolojim harap olacağına ellerim harap olsun

Hiç umursama esini derslerine odaklan. Bi yandan da özel sektorde duzgun bi is bulmaya calis. Sonra da esinden ayril. Isin olmadan ayrilirsan evde otururken daha cok strese girebilirsin mesgale olunca dusunup kendini yormazsin.
Yemenin sebebi duygusal aclik cektiginden. Bazilari mutsuzken agzina lokma koymaz bazilari mutfaktan cikmaz. Kilo aldikca kendini begenmeyeceksin sagligindan olacaksin. Spor yap yuruyuse cik inanilmaz terapi olacak dene bunu. mutlulugunu kendin yaratmalisin sana bol sans diliyorum.

Bu adamdan kurtulmaya bak.
Yarın öbür gün işe girsen başka türlü seni üzmeye devam eder. Kazancını istediğin şekilde harcatmaz vb... Hayatımızı zorlaştırmak , mutsuz olmak için evlenmiyoruz. Üzüldüm inan ki....

Kazancımı harcatmaz kendi kazancını da harcamıyor. Takmis ev araba almaya. Araba alinca da benzin gider diye kullanmaz eminim. Ben artık anladım ki bu kisiden eş olmaz. Ona derdimi anlatirken bile icinden istediklerine cevap veriyor. Cok gereksiz yerlere cekiyor, anlamak istemiyor

Adamın çalışmanızı istemesi sizin ekonomik özgürlüğünüzü kazanmanız veya kendinizi iyi hissetmeniz için değilmiş... Araba ve ev almak, ödemelerini daha kolay yapmak için. Derdimi paylaşmayan bana kendimi değerli hissettirmeyen adamla da bir ömür geçirmem. Kuzum siz o evde besleme veya affedersin bir cariye değilsiniz. Çok seviyorum bu evliliği sürdürmek istiyorum dersen de eş olarak beklentilerini açık açık konuş. İnternet baglatsin , ders çalışmanız için gerekli kaynakları sağlasın eş olarak bunları yapmak zorunda.

Yüz yüze konuşmayı düşünüyorum. Cok yoruldum ruhen cok yoruldum. Bin pismanim evlendigime. Aileme de durumu acmak istiyorum. Destek gorsem de gormesem de durumu acmam lazim. Benim istediğim hicbir zaman olmayacak bunu anladim. Bugun mesajla derdimi anlatmaya çalıştım yine anlamadi

Şüphelerine kulak vermeliydin. İş işten geçti. Şimdi açıkça sıkıntılarını ifade edip hazır çocuk da yokken kararını vermelisin.
Söyledim anlattım anlamadı. Kendini haklı görüyor. Ona göre ben paragözum, isteklerim hic bitmiyor, memnuniyetsizim, beni memnun etmek zormuş. Sanki dunyalari istiyorum.

Hmm. Ben ayrıntıları okumadan yorum yaptım. Yine de böyle bir adama muhtaç olmaktansa kendi parasini kazanmasi daha iyi olur
Kendi paramı kazanmak için basvuru yaptım dönüş alamadım. Sonra kpss ye çalışmaya karar verdim. Suan kpssye çalışıyorum. Atanırsam hic düşünmeyeceğim. Bu sürecte de ondan 200 tl de olsa almayacagim annemlerden isteyecegim. O da benden iş vs bekleyemesin. Kitaplarim tam zaten videolarimi da indirdim. Eksiklerimi almak icin annemden para isteyeceğim. Boyle bir cozum buldum kendimce

Atanmanizi istiyorsa destek olmalı o kadar da değil. Üzülmeyin. İnşallah en kısa zamanda dilediğiniz gibi bir işiniz olur

O ne biçim eş ya eş değil destek olur eve internet bağlatmamak ne demek bi de cimri illa kendi sektöründemi çalışman lazım canım farklıo sektörlere de bakın iş için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…