Psikolojim alt üst oldu söylenme hastası oldum

infinityqueen

İstanbul'u dinliyorum gözlerim kapalı.
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
118
14
48
Merhabalar ben kızımın hesabından yazıyorum kızım bana böyle bir forumun olduğundan bahsetti bende içimi dökmek istedim.
Biz ev aldık. Önceden kayınvalidenin evinde kalıyorduk. Sonra eşim kendi evini almak istedi. Kredi çektik ve ev aldık. Eşimin maaşı çok fazla değil ve bende çalışmıyorum. Kayınvalidenin evi kiraya çıkacaktı bizde kiranın bize verilmesini istedik. Ama kayınvalidem ve görümcem bize gelip desteğe ihtiyacınız var mı diye bile sormadı ayrıca oğlum senin borcun var ben senin evinde bir şey yemem deyip bir gün bize geldiklerinde yapılan yemekleri beğenmediler üstelik bide kayınvalidem tabağındaki çorbayı benim tabağıma döktü. Moralimi alt üst etti. Kayınvalidem ve görümcem bize siz güvenceniz olmasa ev alamazdınız dedi ama kaynımgilin evlerine iki maaş girmesine rağmen ve gelirleri bizden çok yüksek olmasına rağmen onların borcu var diye onlara üzülüyor ama bize gelince mesela ben evde bir şey yok dedim bana yok deme yok olursun dedi. Çok ağrıma gitti. Eltim ve kaynım eve peynir zeytin bile alamadık diyor yalan söylüyorlar iki maaş var onlara onlar nerden alsın borçları var onların deyip onları desteklerken bize bir kere bile kirayı size verem demedi üstelik ağzına gelen lafları söyledi. 20 yıllık evdeyim bir kere bile laf etmedim onlara ama eltim ağzına geleni söylüyor onlara hatta yanlarında bile söylüyor ama eltim yaranıyor ben kötü oluyorum ben onlar bize geldiklerinde hizmeti eksik etmem ama eltim bir sefer onlarla beraber gittiğimizde 4 saat boyunca yanlarına gelmedi bi hoşgeldiniz bile demedi ama bunlara rağmen hala onların evlerine gidiliyor biz bir şey yapmamamıza rağmen bize soğuk kötü davranılıyor. Psikolojim alt üst oldu söylenme hastası oldum her gün onların bana dediklerini düşünüyorum eşim artık dur diyo ama kendime engel olamıyorum bana akıl fikir verecek dostlar varsa yardım etsin şimdiden teşekkür ederim

Klasik her gun burada gordugumuz konu. Ailede kim daha ezilmeye musaitse o eziliyor. Esinin tutumu cok onemli. O saglam dursa dis geciremezler. Kv corbasini senin tabagina doktugunde bir hop ne oluyor diyebilmen lazim. Evine gittigin zaman begenmedigin bir yemegi onun tabagini koy sen ye annecim ben bunu pek begenmedim de. Maddi yardim falan hic bekleme zaten.

sizin sanrm bu şekilde ayrımcılık yapılması zorunuza gidiyor..
onlarb evine çift maaş girdiği halde halen onlara yardım edilmesi
ama size bu yardımın yapılmaması..
eltinizile sizin aranızda ayrımcılık olması üzüyor galiba..
iyi olan yaranamaz zaten bilmiyormusunuz
kimseden beklenti içine girmeyin.. kim kime yardm ediyorsa etsin.. boşverin
eltinize değil size diş gecirmişler belli ezip duruyolar bu yüzdende bu ayrım
eşinizin duruşu cok önemli eşiniz ne diyor bu duruma

Klasik her gun burada gordugumuz konu. Ailede kim daha ezilmeye musaitse o eziliyor. Esinin tutumu cok onemli. O saglam dursa dis geciremezler. Kv corbasini senin tabagina doktugunde bir hop ne oluyor diyebilmen lazim. Evine gittigin zaman begenmedigin bir yemegi onun tabagini koy sen ye annecim ben bunu pek begenmedim de. Maddi yardim falan hic bekleme zaten.
bende sunu anlamıyorum ya.. bu ayrımcılık niye.. aslnda bence konu maddi yardım beklmee olayı felan değil..
eltiye yardım edililp üstün görülüpde konu sahibini ezmeleri bir tutmamaları bence..
elti ne kadar kötü olursa olsun yaranıyor
ama konu sahibi agzı ile kuş tutsada olmuyor.
eltisinin evine çift maaş girdiği halde yardm edipde
diğer oglunu hiçe saymaları.. gercekten düşünüldüğünde insann zoruna gider.

Çok karışık yazmışsınız. Madem zor ödeme yapıyorsunuz o zaman siz de bir işe girin çalışın. Kv evinin kirasını size vermek zorunda değil ki? Niye versin?
Hayır benim sorunum o değil vermesin ama kaynımların geliri bizden yüksek olmasına rağmen onlara acıyıp bize hiç.bir şey yapmamaları

kvden evin kirasını beklemek yerine sen niye çalışmıyosun. 20 yıl olmuş yeni evli değilsin cahil değilsin. niye sessiz kalıyosun niye kendini ezdiriyosun. eltinden korkmuşlar demkki kendini ezdirmemiş. sende onun gibi ol, çokmu zor

sizin sanrm bu şekilde ayrımcılık yapılması zorunuza gidiyor..
onlarb evine çift maaş girdiği halde halen onlara yardım edilmesi
ama size bu yardımın yapılmaması..
eltinizile sizin aranızda ayrımcılık olması üzüyor galiba..
iyi olan yaranamaz zaten bilmiyormusunuz
kimseden beklenti içine girmeyin.. kim kime yardm ediyorsa etsin.. boşverin
eltinize değil size diş gecirmişler belli ezip duruyolar bu yüzdende bu ayrım
eşinizin duruşu cok önemli eşiniz ne diyor bu duruma
Eşim sessiz kalıyor benim yanımda olmasına rağmen bir şey diyemiyor

Sessiz kaldığımdan böyle oluyor

kvden evin kirasını beklemek yerine sen niye çalışmıyosun. 20 yıl olmuş yeni evli değilsin cahil değilsin. niye sessiz kalıyosun niye kendini ezdiriyosun. eltinden korkmuşlar demkki kendini ezdirmemiş. sende onun gibi ol, çokmu zor
Bi sefer cevap vermeye kalktım hemen küstüler gittiler

Böyle konularda ezilen tarafı daha çok suçlu buluyorum.
Kirayı vermiyor olması da en doğal hakkı. Vicdanı varsa içinden geliyorsa zaten oturmaya geldiğinde bile elinde iki poşetle gelir. Beklemeyin boşver beklentiler üzer. Daha fazla üzülmek ezilmek istemiyorsanız da bu hallerinizi aratın herkese

Demekki kayinvalideden hic bir sey beklemeyeceksiniz .ayrim yapmalari onlarin ayibi.siz evde hic bir sey yok derseniz onlara boyun eymis olursunuz eymeyin.madem onlar sizi takmiyor sizde onlari takmayin.bi engeliniz yoksa sizde girin calisin durumunuzun iyi oldugunu gorup catlasinlar

Demekki kayinvalideden hic bir sey beklemeyeceksiniz .ayrim yapmalari onlarin ayibi.siz evde hic bir sey yok derseniz onlara boyun eymis olursunuz eymeyin.madem onlar sizi takmiyor sizde onlari takmayin.bi engeliniz yoksa sizde girin calisin durumunuzun iyi oldugunu gorup catlasinlar

Böyle konularda ezilen tarafı daha çok suçlu buluyorum.
Kirayı vermiyor olması da en doğal hakkı. Vicdanı varsa içinden geliyorsa zaten oturmaya geldiğinde bile elinde iki poşetle gelir. Beklemeyin boşver beklentiler üzer. Daha fazla üzülmek ezilmek istemiyorsanız da bu hallerinizi aratın herkese
Dediğim gibi kirayı vermemeleri sorunn değil yapılan ayrımcılık üzüyor

Back
X