Neler deniyorum neler daha çok bağırıyor devamlı oturup ağlayasım var benim dekarnı tok altı temiz gazı çıkmış uyku uyumu ama hala aglıyorsa yapacak bi şey yok. tek yavsiyem sakin kalmaya çalışmanız . gerginlik bebeği daha da gerer. ağlamaya başladığında telden bi şarkı açın. ya da siz söyleyin
Bi sıkıntımız yok çok şükür sadece prematüre doğdu ama artık 6 aylık oldu herşey normalbu arada gelişimi normal mi? yegenim 2-3 aylıkken çok ağlar çok kusardı. vücudu abarmaya başladı ve testler yapıldı. ileri derejece gıda alerjisi çıktı yavrumda. alerji olan şeyleri anne sütüyle alınca rahatsızlıktan aglıyormuş
Kız. Önceden çok usluydu son 1 aydır beni çıldırtıyorbebeğin erkek mi?
İki çocuk doktoru bide aile hekimi 3 doktor her ay muayene ediyor hiçbişey yok. Boş boş bağırıyor zaten kucağıma alıp dikkatini dağıtsam susuyor ama devamlı da evin içinde ayakta koşturamam kibence başka bir doktora daha götür. mutlaka bir derdi, ağrısı vs. vardır. bebek bile olsa durup dururken ağlamaz. huyu böyle diye bir şey olamaz bence
Benim bebeğim prematüre doğdu solunum sıkıntısı vardı o günler geçtiği için bile devamlı şükrediyorum ama insanım bende bunalıyorum dayanamıyorum o bağırdıkça oturup ağlayasım bağırıp çağırasım geliyornormal canım geçicek emin ol hepsi geçicek sen yeterki sakin ol ve geçecegıne ınan olur mu... bebğini sev kokla ona nınnıler soyle herşeyini saatınde ve duzenlı olarak yapmaya ozen goster duş aldır gunaşaırı ... ayaklarının altına ılık su torbası koy ... yuzunu sev saçlarını okşa sabırla yap dua oku yuzune ufle benım sakin kızım guzel kızım dıe sev ve şükret sadece huyu oyle olduğu için ağlıyor... ya hasta olsaydı ? ne kadar az şükrediyoruz....
Bende YouTube'dan açıyorum ayağımda sallarken o açıkken ağlaya ağlaya uyuyorTelefonuna white noise programini indir canim. Gurultu sesleri var yagmur su kalabalik insanlar filan. Benimki onu dinleyince sakinlesir ve uyur.
İşte kimse beni anlamıyor anneler insan değil sanıyor herkesSelam kaderdaşım : )
Benimde kızım öyleydi
Geçecek. 1 yaşa kadar dişini sık
Ama kendini de unutma
Anneler de insan çünkü
Arabaya koyma kucağına al, en yakın parka gidin hava alın, dönerken de markete uğrarsınız
Sana da ona da iyi gelir
Sen ne kadar stres olursan ona da yansır
O artık senin bir parçan, hayatın akışına onunla adapte olmaya çalış
Artık bebeğim var kapı pencere kapatıp eve hapis olacağım diye düşünme
Hadi iyi gezmeler
Koliktir belkide..Bende YouTube'dan açıyorum ayağımda sallarken o açıkken ağlaya ağlaya uyuyor
6 aylık oldu artık. Önceden böyle değildi zaten yaklaşık 1 aydır böyleKoliktir belkide..
Bana 40 ı çıksın düzelir dedilerİşte kimse beni anlamıyor anneler insan değil sanıyor herkesben çalışan biriydim şu an eve hapis gibiyim dışarı çıkınca da hep kucak istiyor o ağlayınca hiçbiyere gidesim gelmiyor. 1 yaşına kadarsa yandım ben
bebekler buyurken boyle şeyler oluyor ama bunu sureklı duşunup kendimizi daha da uzmenın kımseye faydası yok havalar ısınacak bebeği alır dışarı çıakrsın belki bıraz ıyı gelir emziriyorsan eğer yedıklerıne dıkkat et doktor onerisi ıle bıtkı çayı iç sakıncası olmayan stresı azaltan .... 1 yaşında olunca sıkıntılar bıtmıycekki... anlıoruz senı ama hepimiz boyleydık eve tıkıldık kaldık butun duzenımız altust oldu , sosyal hayatımız azaldı ama sabır lazım ve bu zamanları guzel geçirip guzel hatırlamak ...Benim bebeğim prematüre doğdu solunum sıkıntısı vardı o günler geçtiği için bile devamlı şükrediyorum ama insanım bende bunalıyorum dayanamıyorum o bağırdıkça oturup ağlayasım bağırıp çağırasım geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?