Psikolojim bozuldu... Bunaldım...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

emin olun denedm yıllardır uğraşıyorum ufacıl yol katedemedim

Valla sizi bilmem de kocam öyle dese bırak hoşuma gitmeyi nasıl soğurdum şuan anlatacak kelime bulamadım.
Dinimizin gereği okay ben de ustruplu giyinme taraftarıyım tabiki ancak sizin zorlamanızla kapandığında bir şey değişmiyor biliyorsunuz değil mi? yolda kapalılarında nasılları var görüyoruz.bunlar hep gönül işi, kalpten gelmeli.
Erkek arkadaşa kızan anne keşke kızmasa da anlamaya çalışsa, iletişim kursa ha nasıl tanıdık geliyor mu iletişim?
Ama şunu da sakın unutmayın ne kadar yasaklarsanız o kadar gelir sizi bulur.

Sen farkindamisin olen o kadar kiz sevgilileri yuzunden öldü o kadar cocuk yetimhNede hani nerde baba cogu gayri mesru niye sahip cikmayan babalar soylesene sen erkeklere cokmu guveniorsun

Sizin de haddinize değil emin olun güzel şeyler olumlu cevaplar verırsek bı anne kızın hayatında.güzel bişeye vesile oluruz .Ne deyi m Allah hayırlı ewlatlsr nasip etsin...

o zmn annene yuklenme bi sure istediklerini isteyerek yap bak ne olacak bi dinlesen amin ol bi sure sonr a birlikte guzelce konusursunuz

Bilmiyorum açık net ifade edemedim mi ama neredeyse Bütün ömrüm boyunca hayatımın her alanında istediklerini yaptım zaten. Ve artık dayanamıyorum.

Zorlama bile kapanmamı olur ki, boş boş konuşuyorlar işte. Konuyu direk dini boyuta getirdiler. Allah şuraya yorum yazan bazı inanların çocuğuna da sabır versin, işte onlarda ilerde böyle bunalıp böyle konuşacaklar. Oysa iyi bir iletişim olsa aralarında, ne güzel olur.

Abiniz ne düşünüyor annenizin tavırlarıyla ilgili? Yani çok sıkma kardeşimi falan demiyormu? Yada aile büyüklerinizden biriyle konuşun çok sıkmaması konusunda konuşsun, belki işe yarar..

Sana çarşaf giy dememiş bu kadın sonuçta askılı giyecegine biraz daha uzun giy Tayt giyecegine İspanyol paça giy.. benide ailem baskiladi kıyafet konusunda annemin karşısına gecicem bide ona kendi dogrularimi ogreticem yok yaa adamı tefe koyup calarlardi evlendim şimdi istediğimi giyiyorum noldu bi yerim mi eksildi şimdi benim vücut hatların belli olmasın nolacak gunahami girersin

Sizin de haddinize değil emin olun güzel şeyler olumlu cevaplar verırsek bı anne kızın hayatında.güzel bişeye vesile oluruz .Ne deyi m Allah hayırlı ewlatlsr nasip etsin...

Yahu iyi misiniz siz? Benim haddime olmayan ne? Siz benim nasıl bir evlat oluğumu ne biliyorsunuz? La havle ve la kuvvete. Benimle muhattap olmayın, burada muhattapım konu sahibi!

Benim kizim var ben anne olaraktan belli bi yastAn sonra kapanmasini isterim tabi annesi gibi kapLi olacak simdikiler gibi degil bunuda kucukken kapanmayi sevdiricem guzel bir sey oldugunu bilsin kycuk yasta kapTirmiyim hayir dinin geregini cocukken anlAticam ki bana burda farz almanyada dini ders yok agir degilde dinin guzel yanlarini anlatirim guzelliklerini erkek arkadasi olsun istemem ki olursA sizin yasinizda tanisirim arastiririm bi guzelce ...biraz suc annendeki seni zamaninda bilgilendirmemis

Abiniz ne düşünüyor annenizin tavırlarıyla ilgili? Yani çok sıkma kardeşimi falan demiyormu? Yada aile büyüklerinizden biriyle konuşun çok sıkmaması konusunda konuşsun, belki işe yarar..

abim biraz daha rahattir bana pek karismaz yani annem kadar bunaltmaz ama annem abime karşı da aynı. bi kere Ramazanda abim sahura kalkamamis ezan okunduktan sonra uyanmış su içmiş oruç tutmamış. Annem de görünce kavga çıkarmış. Gece annemin bağırışına uyandim üstelik sabah KPSS ye girecektim ve bidaha uyuyamadim. Uykusuz girdim sınava ve Sinavı kazanamadim.. Yani bi bana degil abime de aynı ama bana baskısı daha cok tabi. Bi de abim gitti uzakta kurtuldu istese de ta burdan nasıl kariscak. Sıkıntıyı ben çekiyorum yaninda olduğum için.

Konuya yorumlarla ahkam kesenler farkında mı acaba konu sahibinin arkadaşından değil annesinden bahsediyoruz
Anne
ANNE
Olabilir fazla muhafazakar yapıya sahipmiş belliki,konuşun konuştunuz olmadı mı doktora götürmeye ikna edin,ikna olmadıysa iyi ben evden gidiyorum beni dinlemiyorsun tarzı konuşun,hatta bikaç günlüğüne gidin,yada annenizi böyle kabul edin.
Ama nolursunuz unutmayın,yobaz diye bahsettiğiniz kişi sizin anneniz.

Sana kizmam biraz düsün gözlerini ac bak neler oluo hak ver biraz annene bi sure dinle gonlunu hos tut arkadas gibi olun ve burda boyle seyler yazma annenden helallik iste

Kendince koruma taktiği belki kendide baskı ile büyümüş, gördüğünü uyguluyordur.. He hee deyin geçin..

Bu kafa gerici kafası malesef.Erkek arkadaşları tarafından öldürülen kızlardan bahsediliyor.Ebeveyn evlat ilişkisi iyi olmayanlar kendi sıkıntılarını da anlatamıyor çareyi kaçmakta, tehdit edildiğinde intihar etmekte buluyor.Erkekler taciz etmesin diye kızını kapatmaya çalışacağınıza oğlan çocuklarınıza onların ne kadar değerli olduğunu öğretin bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…