ben götürdüm.. hayatta yaptigim en iyi seydi.. hic pisman da olmadim...
cok alakasiz konusuyorsun suan farkinda misin bilmiyorum ama.. merak ediyorsan 2. üniversitemi bitirmek üzereyim , yani konuya cevap verebiliyor muyum bayan cok bilmis
Sadece okumak da çare değil işte bunu da söyledim.
Hayatta yaptığınız en iyi şeyin annenizi bir yerden bir yere götürmek olması ironik.ben götürdüm.. hayatta yaptigim en iyi seydi.. hic pisman da olmadim...
Anne ol da gel diyenlere oku da gel demek.
gece gece o egonu alir sana yediririm.Hayatta yaptığınız en iyi şeyin annenizi bir yerden bir yere götürmek olması ironik.
Şu kızın gördüğü baskıya, kaybettiği yıllara bakıp sorumlusunu alkışlamak asıl merhametsizlik.iste bu konuda sana hak veriyorum,insanlar gördüm esek gibi kitap yüklenmislerdi lakin merhamet namina bir eser göremedim. okumakla insan insan olmaz. kendini begenmislik ise ciddi bir hastaliktir.
Şu kızın gördüğü baskıya, kaybettiği yıllara bakıp sorumlusunu alkışlamak asıl merhametsizlik.
Siz de hakaretlerle seviyenizi düşürmeyin rica ederim.sen önce yazilanlari iyi analiz et, laf yetistircem diye anlayip dinlemeden yazmak dogu mu?
bilmiyorum da nedense abarttigini düsünüyorum. yanlis düsünüyosam sorry ama bilemedim.. hic sebepsiz böyle davranmasi..
Siz de hakaretlerle seviyenizi düşürmeyin rica ederim.
Ya ben seni aslinda anliyorum, sende anneye kiyamiyorsun ama bizimde ne demek istedigimizi lutfen sen anlamaya çalış. Konu sahibini bu hislere getiren annenin tutumu ve yaklasimi.
Bu kız durup dururken anneden kacmak istemiyor. Anne bu duruma kendi getiriyor durumu.
bilmiyorum ben annemden oldukca uzakta oldugum icin fazla hassasim bu konuda. ayrica belki o yobaz kelimesi ve teyzenin nerde yasayacagi gibi sorunlar beni etkiledi dogruya dogru..
Sadece üslubumla tahrik oluyorsanız işiniz var.beni tahrik ettin bilmem farkinda misin? üslubun gizli bir kibir kokuyor.
Atandığında anneni yanına almadan gitmek istemediğin açıkça anlaşılıyor hayatfalaniste.
Senin istediğin, birlikte ama kendi özgürlük sınırlarınız belirlenmiş olarak huzur içinde yaşamak.
Bence arzu ettiğin yaşam biçimini net olarak ortaya koy ve uygula.
Annenin eleştirilerine mümkün olduğunca tepkisiz kalarak istediğin çizgide kararlı ve dik dur.
Yavaş yavaş annenin alışıp kabulleneceğini ve ilişkinizin rayına oturacağını düşünüyorum.
Sizin annenizde mi aynı?
bilmiyorum ben annemden oldukca uzakta oldugum icin fazla hassasim bu konuda. ayrica belki o yobaz kelimesi ve teyzenin nerde yasayacagi gibi sorunlar beni etkiledi dogruya dogru..
Sadece üslubumla tahrik oluyorsanız işiniz var.
benim kzidigm da bu zaten. Evlat uzerinde soz sahibi olur anne baba elbette. Ama bir yere kadar. Ben kızıyım onun kölesi değil. istedigi gibi giydirebilecegi barbie bebegi de değilim anlamadığı nokta tam olarak bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?