Psikolojim bozuldu... Bunaldım...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
cok alakasiz konusuyorsun suan farkinda misin bilmiyorum ama.. merak ediyorsan 2. üniversitemi bitirmek üzereyim , yani konuya cevap verebiliyor muyum bayan cok bilmis

Ya ben seni aslinda anliyorum, sende anneye kiyamiyorsun ama bizimde ne demek istedigimizi lutfen sen anlamaya çalış. Konu sahibini bu hislere getiren annenin tutumu ve yaklasimi.
Bu kız durup dururken anneden kacmak istemiyor. Anne bu duruma kendi getiriyor durumu.

Sadece okumak da çare değil işte bunu da söyledim.

iste bu konuda sana hak veriyorum,insanlar gördüm esek gibi kitap yüklenmislerdi lakin merhamet namina bir eser göremedim. okumakla insan insan olmaz. kendini begenmislik ise ciddi bir hastaliktir.

Anne ol da gel diyenlere oku da gel demek.

Her okuyan adam olsaydiii ayrıca sen arkadaşlarını Üniv mezunumu seciyorsun okumakla hersey oluyor mu insanları okumuş yada okumamis diye mi ayiriyorsun okumadiysa kaale almıyor musun okumadilar diye ayaklarının altına alıp ezecegini mi zannediyorsun bende okudum Üniv mezunuyum dipnot keşke ailen sana da baskı kursaymis

iste bu konuda sana hak veriyorum,insanlar gördüm esek gibi kitap yüklenmislerdi lakin merhamet namina bir eser göremedim. okumakla insan insan olmaz. kendini begenmislik ise ciddi bir hastaliktir.
Şu kızın gördüğü baskıya, kaybettiği yıllara bakıp sorumlusunu alkışlamak asıl merhametsizlik.

bilmiyorum da nedense abarttigini düsünüyorum. yanlis düsünüyosam sorry ama bilemedim.. hic sebepsiz böyle davranmasi..

benim kzidigm da bu zaten. Evlat uzerinde soz sahibi olur anne baba elbette. Ama bir yere kadar. Ben kızıyım onun kölesi değil. istedigi gibi giydirebilecegi barbie bebegi de değilim anlamadığı nokta tam olarak bu.

bilmiyorum ben annemden oldukca uzakta oldugum icin fazla hassasim bu konuda. ayrica belki o yobaz kelimesi ve teyzenin nerde yasayacagi gibi sorunlar beni etkiledi dogruya dogru..

cok tesekkur ederim bazi mesajlarin aksine bu guzel moral verici mesaj icin beni cok iyi anlamissin teşekkurler

bilmiyorum ben annemden oldukca uzakta oldugum icin fazla hassasim bu konuda. ayrica belki o yobaz kelimesi ve teyzenin nerde yasayacagi gibi sorunlar beni etkiledi dogruya dogru..

Evet bunlara takildin sen,
Ama hassas oldugun için annenin yaptiklarini normallestirmemek gerekir.
Anne kizini bu duruma sokmasaydi emin ol bayila bayila birlikte te yaşar uzaklasamak da istemezdi.
Düşünsenize adim atarken hesap verip bunalima surukleyen biriyle yaşamanın ne denli zor oldugunu.

benim kzidigm da bu zaten. Evlat uzerinde soz sahibi olur anne baba elbette. Ama bir yere kadar. Ben kızıyım onun kölesi değil. istedigi gibi giydirebilecegi barbie bebegi de değilim anlamadığı nokta tam olarak bu.

Annenle oturup güzelce konuşmayı denesen mesela onu bi çay bahçesine götursen rahatsız olduğun konuları ona söyle ama bagirmadan fevri davranmadan insanların ön yargilarini ne yazikki kiramiyoruz ki annenin biraz on yargıları var kız evlat yetiştirme hususunda abime davranış şekline göre yazdım bunları. Anneler çok kiymetlidir lütfen sırf dedikleri bize uymuyor diye onları geri kafalı yobaz diye nitelendirmeyelim. Sende anne olacaksın lütfen bunları göz ardı etme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…