- 16 Eylül 2015
- 158
- 38
- 28
- 32
- Konu Sahibi AzrAyazZehrAhmet
-
Kızlar merhaba, ben nişanlıyım fakat büyük bi sorunum herşey çok güzel giderken sürekli kavga ediyoruz tabiri caizse ota b*ka derler ya aynen öyle kaç kere karar aldık artık birbirimize kötü davranmayalım anlamadan dinemeden kırmayalım birbirimzi diye ama olmuyor deli olucam ben sakin kalsam o delirecek bişe buluyo o sakin kalsa ben hatalı tamamen o veye tamamen ben demiyorum çünkü iklimizde de var ve ben kendimce psikolojimin bozulduğunu düşünüyorum eskiden hiç olmadığım bi insan oldum resmen o kadar sakin anlayan dinleyen bi insanken şu an kendimi tanıyamıyorum bende hiç kızmayacağım şeylere durup dururken ağırıp çağırmaya başlıyorum eskiden nişanlım çok fevriydi onunla konuştum bak sakin ol dedim konuşalım öyle çözelim dedim o sakinleşmeye başladı ama ona kızdığım şeyleri kendim yapmaya başladım bu sefer bunun bende farkındayım o da farkında maddi durumum yeterli olsa bi psikologa gidicem ya da bi aile danışmanına ama gidemiyorum malesef antidepresan falan mı kullansam acaba ne yapsam ciddi ciddi düşünüyorum bunu artık birbirimize tahammül edemez hale geldik resmen tartışıyoruz kapatıyoruz aramız düzelsin diye tekrar bir araya geliyoruz bu sefer daha büyük tartışıyoruz kendimi çok gergin mutsuz ve bitkin hissediyorum artık(
Nisanlilik döneminde genelde bu tarz şeyler oluyor bence bizde eşimle tartisirdik hep başka etkenler olurdu sms. Birbrmizle ilgili sknti yoktu sonra evlendik bendr korku oldu ondada aynı şekilde balayinda hersey güzeldi herseyi unutmustuk fakat eve gelince ikimizde boşluğa düştük çok. Kötüydü bir sogukluk girmişti o yasadiklarimiz ve yeni hayata eve adapte süreci patlamalar yasadik cunku dolmustuk sonra hiç korktuğum gibi olmadı hersey düzene girdi şuan 3bcuk yıllık evliyiz o bensiz ben onsuz duramam 2bucuk yaşında da oglumuz var he sorunlar olmuyomu her evlilkte oldgu gbi ama.genel anlamda şükürler olsun daha iyiyiz Nisanlilik dönemine göre dağlar kadar fark var.. Tabi bu herkeste böyle olacak diye birşey yok belkide gerçek anlamda anlasamiyorsunuz ama.şunu söyliyim evlilik çok farklı birsey evlenmeden Herşeyi açık açık konuşun birz sakinliginizi koruyun mücadeleci olun gerekirse fedakarlignizi gösterin he olmuorsa yol yakınken dönün sonra çok pişman olabilirsinizKızlar merhaba, ben nişanlıyım fakat büyük bi sorunum herşey çok güzel giderken sürekli kavga ediyoruz tabiri caizse ota b*ka derler ya aynen öyle kaç kere karar aldık artık birbirimize kötü davranmayalım anlamadan dinemeden kırmayalım birbirimzi diye ama olmuyor deli olucam ben sakin kalsam o delirecek bişe buluyo o sakin kalsa ben hatalı tamamen o veye tamamen ben demiyorum çünkü iklimizde de var ve ben kendimce psikolojimin bozulduğunu düşünüyorum eskiden hiç olmadığım bi insan oldum resmen o kadar sakin anlayan dinleyen bi insanken şu an kendimi tanıyamıyorum bende hiç kızmayacağım şeylere durup dururken ağırıp çağırmaya başlıyorum eskiden nişanlım çok fevriydi onunla konuştum bak sakin ol dedim konuşalım öyle çözelim dedim o sakinleşmeye başladı ama ona kızdığım şeyleri kendim yapmaya başladım bu sefer bunun bende farkındayım o da farkında maddi durumum yeterli olsa bi psikologa gidicem ya da bi aile danışmanına ama gidemiyorum malesef antidepresan falan mı kullansam acaba ne yapsam ciddi ciddi düşünüyorum bunu artık birbirimize tahammül edemez hale geldik resmen tartışıyoruz kapatıyoruz aramız düzelsin diye tekrar bir araya geliyoruz bu sefer daha büyük tartışıyoruz kendimi çok gergin mutsuz ve bitkin hissediyorum artık(
Bencede patlama yasiyorsunuz doğal bir süreç bu kadar kafanıza takmayın hersey yoluna girer Allah yardım eder ama.size tavsiyem bu dönemi çok uzatmayin çünkü b...ku çıkar demedi demeyin ayrıca antidepresan da kullanmayın derim ama.yinede bir doktora gidin nisanlinizda kullansın sadece sizle olmazNazar etme noluur ben acıkcası bunun nişanlılık döneminden kaynaklandığını düşünüyorum çünkü sevgillilik dönemimizde hiçbir sıkıntımız yoktu Allaha şükür yılbaşında nişanlandık ve çeyiz stresi o stresi bu stresi aldığımız maaşlar ortada ailelerimiz düğüne yardım etmiyor herşeyimizi kendimiz yapacağız ki bize kaldığı içn herşey düğün tarihimiz belli bile değil belki seneye belki de ondan sonra ki seneye hep bunların stresinden dolayı olduğunu düşünüyorum artık.. çünkü kendim açık söyleyeyim geceleri bunları düşünüyorum onunlada konuşuyoruz o halledeceğiz herşeyi kaamsar olma diyor ama ben çok takıyorum çoğu zaman ona belli etmiyorum ama bunlar hep onların patlamaları diye düşünüyorum açıkcası bu sebeple dedim bi antidepresan vs kullanmalı mıyım diye ((
C cimcime52 Öncesinde anlatırdım fakat artık anlatmıyorum kimseye hele aileme asla kavgalı olsak bile çok iyiyiz diyorum herkese ama kendi aramızda yiyoruz işte birbirimizi önceden tamda dediğin gibiydim valla susardım konuşmazdım ben haklı olsamda o an tamam derdim sonra sorardım hesabını ama bunlar hep sevgiliykendi nişanlandık herşey tam tersi oldu kendimi sakin ol yapma etme desemde tutamıyorum dşardaki insanlara karsı hala sakinim aslında ama nişanlıma gelince resmen aslan kesiliyorum :)) Ne bileyim çok bunaldım böyle saçma seylere tartışmaktan antidepresan falan derken o da bi çaresizlik önerisi yani kendimce ama inşallah bu durum düzelir yakın zaman yoksa çekilecek gibi değiliz
Anladım canım eminim çok zor anlıyorum seni kredi falan çekme şansınız yokmuNazar etme noluur ah canım keşke uzatmamak elimizde olsa hemen yarın evleniriz ama gelirimizden çok giderimiz var ve ailelerimiz sağ olsunlar ellerini sürmüyorlar ne haliniz varsa görün hesabı o da ilk çocuk bende ilk çocuğum biz ancak kendimizi geçindiriyoruz sizi nasıl evlendirelim düşüncesindeler sağ olsunlar ..
Herkesin bir sınavı var benim de.maddiyat yönünden yoktu herseyimizin en iyisi oldu düğünümüz yemekli güzel bir yerde oldu düğünde takılan hersy eşimle bana verildi ama bizimde başka sorunlarimiz vardı ve inan o da çok zordu.. sabret hersey düzene girer sakinligini korumaya çalış sabırlı ol yavaş yavaş olur belki ama.sonu güzel olsun inşallahNazar etme noluur nişanlım çekemiyor malesef benim çekebileceğimde maksimum 10 bin ihtiyaç kredisi herşeye sıfırdan başlayacağımız için o ceviz kabuğunu bile doldurmayacak bizim için ama yapacak bişe yok nişanlılık dönemi birbirini tanıma evresi ya hani valla biz birbirimizden çok ailelerimizi tanıdık aslında bu evrede.. ben masraf olmasın diye aile arasında 15 20 kişiyle evlendik biz diye göstermek için sadece kıytırık bi nikahada razıyım ama gel gör ki üzülmüyolar bile nasıl kızımıza bunu yaparız diye.. aslında herşeyin temelinde yatan sebepler bunlar ama neyse neyse üzülmeyeceğim yine herşey düzelecek inşallah sağol teşekkür ederim canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?