Psikolojim bozuldu resmen kızlar fikrinize ihtiyacım var

Merhaba kızlar benim burnum yüzüme göre iri kemerli ve ucu düşük. Karşıdan bakınca daha iyi duruyor ama yandan hiç hoş değil. Yüzümde zayıf olduğu için ön plana çıkıyor. Hiç memnun değilim estetik olmak istiyorum. Ama çevremdekiler abarttigimi söylüyor. Fotoğraf ekledim sizinde fikrinize ihtiyacım var iki arada bir derede kaldım:KK43: Zor bir durum ve özgüvenimi bile etkiler hale geldiii...
Yüzün çok güzel burnun biraz kemerli eğer estetik olursan çok daha güzel olur bende 12 gün önce burun ameliyatı oldum burun kemiğimde eğrilik vardı ve burun etlerim olduğundan fazla büyüktü dışarıdan da burnumun eğriliği hafif belli oluyordu bende hem görüntüden hemde sağlık sorunumdan bıkmıştım ve ameliyat olamaya karar verdim şu anda hem şeklinden memnunum hemde daha rahat nefes alabiliyorum doktorumdan çok memnunum dünya iyisi birisi ve işinde tartışılmaz en iyisi ismi Op. Dr Orhan Tunalı

Merhaba kızlar benim burnum yüzüme göre iri kemerli ve ucu düşük. Karşıdan bakınca daha iyi duruyor ama yandan hiç hoş değil. Yüzümde zayıf olduğu için ön plana çıkıyor. Hiç memnun değilim estetik olmak istiyorum. Ama çevremdekiler abarttigimi söylüyor. Fotoğraf ekledim sizinde fikrinize ihtiyacım var iki arada bir derede kaldım:KK43: Zor bir durum ve özgüvenimi bile etkiler hale geldiii...

Burun estetikte göz kemik cikma ihtimalide vAr !

Çok güzel ve doğalsın, inan ki kimse burnuna bakmıyor sana öyle geliyor. Benim de ameliyat olmadan önce çevremdeki herkes ihtiyacımın olmadığını söylemişti ama ben inanmamıştım, her fotoğrafta ve aynada sadece burnuma bakıyordum. Şimdi fotoğraf bile çektiremiyorum, o kadar çirkin ve yapay oldum ki, bütün özgüvenimi yitirdim dışarı bile çıkmak istemiyorum, aynaya bakınca kahroluyorum, eski fotoğraflarıma bakınca ben ne yaptım kendime pişmanlığını iliklerime kadar yaşıyorum, üstelik önceden sağlıklı bir şekilde nefes alabilirken artık nefeste alamıyorum. Lütfen güzelliğinin kıymetini bil ve yüzünün geneline odaklan, sürekli burnuna odaklandığında çok mutsuz olursun. Şuan eski halime dönebilmek neler vermezdim.

Hic hissetmiyordum sorun oldugunu. Doktor hissetmiyordum diyince cok sasirdi çünkü benimki baya sol taraf kapanmis ordan nerdeyse hic nefes alamiyormusum. Hemen ameliyat ol dedi,devlet hastanesine gittim büyük bir yerde değil. Doktor da aciklayici ve ilgili konuştu. Nefes problemini çözer estetikte yaparız dedi. Estetikten ayrica ücret alinmayacagini ve ameliyata plastik cerrahinda gircegini soyledi. Ben bugün yinede ankaradaki bir üniverste hastanesine de gittim . devlet olmasina ragmen estetik kismi icin ucret istedi. Ve doktor benim icime sinmedi. Bütçem de fazla yok aslinda hepsi de ucret alırlarmis estetik icin. İlk görüştüğüm hastanede olsam mi acaba cabuk mu karar veriyorum
Ankara’da KBB doktoru Hakan Soygür’ü öneririm. İnstagram hesabından bir bak bence. Ben bu yaz kısmetse olacağım.

Çok güzel ve doğalsın, inan ki kimse burnuna bakmıyor sana öyle geliyor. Benim de ameliyat olmadan önce çevremdeki herkes ihtiyacımın olmadığını söylemişti ama ben inanmamıştım, her fotoğrafta ve aynada sadece burnuma bakıyordum. Şimdi fotoğraf bile çektiremiyorum, o kadar çirkin ve yapay oldum ki, bütün özgüvenimi yitirdim dışarı bile çıkmak istemiyorum, aynaya bakınca kahroluyorum, eski fotoğraflarıma bakınca ben ne yaptım kendime pişmanlığını iliklerime kadar yaşıyorum, üstelik önceden sağlıklı bir şekilde nefes alabilirken artık nefeste alamıyorum. Lütfen güzelliğinin kıymetini bil ve yüzünün geneline odaklan, sürekli burnuna odaklandığında çok mutsuz olursun. Şuan eski halime dönebilmek neler vermezdim.
Ne kadar oldu siz olalı?

Çok güzelsin benim teyzemin kızıda yıllarca bu durumdan şikayetçi oldu sonunda gitti yaptırdı şimdi memnun.Doktor araştırması yapmalısın işlemlerini falan gör muhakkak.Benim gördüğüm süreç en önce doktordan geçiyor.

Yıllarca sevmediğim ama çok da dertlenmediğim bir burunla yaşadım. Dr korkum oldugu için estetik söz konusu bile değildi. Malesef 8 9 yıl kadar önce horlama sorunum başladı gittikçe arttı. Çogu gece eşimle ayrı yatmaya başladık. Yorgunluk uyanamama eziyet cabası. Sonunda ocak ayında doktora görünme cesareti topladım Herkes gibi deviasyon duyacagımdan eminken onun haricinde yumuşak damakta sarkma küçük dil ve bademcikte büyüme oldugunu böyle giderse uyku apnesi maskesiyle yaşamak zorunda kalacagımı öğrendim. Nasıl bir cesaret haliyse mart başına randevu aldımdeviasyon neysede bu diğer kısım uppp ameliyatı oldukça sancılı bir süreçmiş. Ben de madem çekicem burnumu da yapın bari dedim. Dr gerek yok desede sen nasıl istersen dedi. Şu an hala o cesareti nasıl topladığımı aklım almıyor Ameliyat günü delirmiş olmalıyım diye eve dönmeyi bile düşündüm. Böylece 1 ay önce hepsini içeren bir ameliyat oldum. Burnum içinse tek bir kriterim vardı o da eskisinden kötü olmaması. Öyle de oldu şükür. İnşallah da bu düşüncem ilerleyen aylarla değişmez. Bu arada okuduğum binlerce yorumdan anladığım şeyse şu. Eğer çok titizseniz her şeyi inceliyorsanız hayır olmayın. Güzeliğin zevklerin sonu yok. Şu an çogu kişi anlamıyor bile. Burnum insanların özendiği şahane bir burun mu? Hayır. Ama eski burnumdan güzel. İstediğimde buydu. Kısacası ameliyat kararının cevabı beklentileriniz ve takıntılarınız. Cevap sizsiniz yani. Eskiden burnumu beğenmezken herkesinki güzel gelirdi. Oysa inceleyince herkeste ne kusurlar var. Ben göremediğime göre onlar da görmüyorlar. Yeter ki saglığımızı kaybetmeyelim. Önemli olan bu. Fazla da anlam yüklenecek bişe değil yani. Bunun için intihar edicem diyenleri okudum. İnsanlar nelerle yaşıyor yaa. İşte takıntı derecesini buraya vardıravak insan kendini tanır. Kendinizde bu potansiyeli görüyorsanız olmayın derim. Herkesin kaldırabileceğibir şey değil yani.

Karakteristik, özel bir burun. Ayrı bir havası da var ve yüzüne yakışıyor. Ben olsam böyle buruna ameliyat düşünmezdim(şimdilik) şimdilik diyorum çünki burun yıllar geçtikçe düşüyor, ilerde daha çok düşerse düşünürsün

Karakteristik, özel bir burun. Ayrı bir havası da var ve yüzüne yakışıyor. Ben olsam böyle buruna ameliyat düşünmezdim(şimdilik) şimdilik diyorum çünki burun yıllar geçtikçe düşüyor, ilerde daha çok düşerse düşünürsün
K kanada sen nasil oldun. Nasil gecti ameliyatin?

Bence abartmiyorsun estetige ihtiyaci var

Back
X