Psikolojim bozuldu resmen kızlar fikrinize ihtiyacım var

Psikiyatriye randevu alayım diyorum dolu estetik doktorları dolu. Canım ben de ciddi sağlık sorunları geçirdim. Yıllarca hiç ama hiçbir kimseye sesimi çıkarmadım. Ama hiç böyle olmadım. Ama herşeyi atlatmış mutlu mutlu yaşıyorken yüzümün ortasında bu yapmacık görüntüyü kabullenemiyorum. İstemediği halde hastasının burnunu estetik amacıyla küçülten bir şahıs doktor olamaz. Hastalar istese bile onların önermemesi lazım. Ama amaç para hırsı olunca sağlık mağlık hak getire. Doktorların amacı para olmamalı. Çünkü kendilerine gelenleri hiç bir sorunları yokken hasta ediyorlar.
Bende ameliyat oldum ama ameliyat olmadan once bende doktora kucultebilecdginiz kadar kucultun dedim doktor yakismaz dedi yapmam or dedi iyiki benimdedigimi yapipta minnacik yapmadi ona bircluyum bu konuda

Canım zaten insan bi kemer ucu düşük sanıyor gittiğinde binbir türlü rahatsızlık oldugunu görüyor. Geçmiş olsun eğrilik var septum deviasyon. O yüzden dikkatli seçimler yap.
Hic hissetmiyordum sorun oldugunu. Doktor hissetmiyordum diyince cok sasirdi çünkü benimki baya sol taraf kapanmis ordan nerdeyse hic nefes alamiyormusum. Hemen ameliyat ol dedi,devlet hastanesine gittim büyük bir yerde değil. Doktor da aciklayici ve ilgili konuştu. Nefes problemini çözer estetikte yaparız dedi. Estetikten ayrica ücret alinmayacagini ve ameliyata plastik cerrahinda gircegini soyledi. Ben bugün yinede ankaradaki bir üniverste hastanesine de gittim . devlet olmasina ragmen estetik kismi icin ucret istedi. Ve doktor benim icime sinmedi. Bütçem de fazla yok aslinda hepsi de ucret alırlarmis estetik icin. İlk görüştüğüm hastanede olsam mi acaba cabuk mu karar veriyorum

Hic hissetmiyordum sorun oldugunu. Doktor hissetmiyordum diyince cok sasirdi çünkü benimki baya sol taraf kapanmis ordan nerdeyse hic nefes alamiyormusum. Hemen ameliyat ol dedi,devlet hastanesine gittim büyük bir yerde değil. Doktor da aciklayici ve ilgili konuştu. Nefes problemini çözer estetikte yaparız dedi. Estetikten ayrica ücret alinmayacagini ve ameliyata plastik cerrahinda gircegini soyledi. Ben bugün yinede ankaradaki bir üniverste hastanesine de gittim . devlet olmasina ragmen estetik kismi icin ucret istedi. Ve doktor benim icime sinmedi. Bütçem de fazla yok aslinda hepsi de ucret alırlarmis estetik icin. İlk görüştüğüm hastanede olsam mi acaba cabuk mu karar veriyorum
Tedavi kismini devlet oduyor evet. Estetik kismini siz oduyorsunuz. Kaza olur atiyorum trafik kazasi burnunuz kirilmistir. Raporla giderseniz hepsini devlet karsiliyor.

Çevredekilerin Lafına bakma,istiyorsan ol, kafayı takıp mutsuz olmaktan iyidir, bu seni mutlu edecekse seni seven değer veren insanların seni desteklemesi gerekir bence
Cok doğru söylüyosun. Bana bu zamana kadar iyi guzel gitme dediler bir turlu cesaretimi toplayamadim . İki gun önce burda konu actm bazi arkadaslar onerdi bazıları onermedi fikirleri icin hepsine minnettarim. Benim ise yaptirma dusuncem ağır basti. Keske bu zamana kadar gitseymisim. Doktor gorunce gec bile kalmissin dedi. Burnumun bir tarafini tamamen kaplayan nefes almami engelleyen koca bi egrilikle yaşamisim bunca zaman. Nasil farketmedin diye sasirdi doktor. İyiki gitmisim bu karari vermişim. Tabi bundan sonrası nasl olcak orda kala dusunceli ve kararsızm

Tedavi kismini devlet oduyor evet. Estetik kismini siz oduyorsunuz. Kaza olur atiyorum trafik kazasi burnunuz kirilmistir. Raporla giderseniz hepsini devlet karsiliyor.
Hmm benim öyle bir durum yok sanirim ucretli yaptirmam gerekicek eger ilk gittigim hastaneyi tercih etmezsem. Kucuk bi hastane olduğu için önyargiliyim aslinda. Ancak doktorunda ilgili olmasi olumlu konusmasi ve ücret talep edilmemesi de beni çekti gibi. Birde bugün diger buyuk hastanelerin ucret talep ettigini ogrenince iyice kafam karisti :( bu yaz erkek kardesimde burnundan ameliyat olcak ve onunki ücretli olcak yani bende meslek hayatima atilmadan once bu yaz halletmek isterim. Ayni anda ücretli yaptrmamiz mümkün degiil. İlk hastaneden gun alsam fazla mi aceleci davranms olurum acaba

Hmm benim öyle bir durum yok sanirim ucretli yaptirmam gerekicek eger ilk gittigim hastaneyi tercih etmezsem. Kucuk bi hastane olduğu için önyargiliyim aslinda. Ancak doktorunda ilgili olmasi olumlu konusmasi ve ücret talep edilmemesi de beni çekti gibi. Birde bugün diger buyuk hastanelerin ucret talep ettigini ogrenince iyice kafam karisti :KK43: bu yaz erkek kardesimde burnundan ameliyat olcak ve onunki ücretli olcak yani bende meslek hayatima atilmadan once bu yaz halletmek isterim. Ayni anda ücretli yaptrmamiz mümkün degiil. İlk hastaneden gun alsam fazla mi aceleci davranms olurum acaba
Sen gununu al. Diger yerlerede gozuk fikir al. Ben 30 ekimde ameliyat gunu almistim. Gecen hafta sirf meraktan keciorene gittim gorusmek icin.

Sen gununu al. Diger yerlerede gozuk fikir al. Ben 30 ekimde ameliyat gunu almistim. Gecen hafta sirf meraktan keciorene gittim gorusmek icin.
Ozaman gun alayim ayni zamanda arastirmalara devam edeyim. Bende bugün gorusmek icin ataturk hastanesine gittim sabahtan aksama kadar kbb de sira bekledim cok yoğundu hastanenin sistemi sacmaydi duzeni yoktu ogleden sonra sira geldi ve doktor ilgisizdi. Hic memnun kalmadm ben. Tavsiye etmem orayi. :(

Ozaman gun alayim ayni zamanda arastirmalara devam edeyim. Bende bugün gorusmek icin ataturk hastanesine gittim sabahtan aksama kadar kbb de sira bekledim cok yoğundu hastanenin sistemi sacmaydi duzeni yoktu ogleden sonra sira geldi ve doktor ilgisizdi. Hic memnun kalmadm ben. Tavsiye etmem orayi. :KK43:
Bizim.doktorlada gorus. Birde onkolojide orhan aydini soyluyorlar.Kecioren egitim ve arastirma hastanesindeki Hakan Bulam ilede gorus. Gazi tipa git.

Bizim.doktorlada gorus. Birde onkolojide orhan aydini soyluyorlar.Kecioren egitim ve arastirma hastanesindeki Hakan Bulam ilede gorus. Gazi tipa git.
Önerilerin icin cok teşekkür ederim. Gidebildiğim kadar doktora gidicem. Bu arada bisey kafama takildi. Bu tarz arastrma hastanelerinde muayene ucreti aliyorlar mi? Gecen gun burda bir konuda okumustum sanirim hacettepede kbb ve plastik cerraha muayene olan birisi ucret ödemis. Devlet hastanesinde boyle bir durumla karşılaştinmi hic?

Önerilerin icin cok teşekkür ederim. Gidebildiğim kadar doktora gidicem. Bu arada bisey kafama takildi. Bu tarz arastrma hastanelerinde muayene ucreti aliyorlar mi? Gecen gun burda bir konuda okumustum sanirim hacettepede kbb ve plastik cerraha muayene olan birisi ucret ödemis. Devlet hastanesinde boyle bir durumla karşılaştinmi hic?
Tipta bazi doktorlar aliyormus onu bende duydum. Devlette boyle bir sey soz konusu bile olamaz. Karsilasmadimda.

Çevredekilerin Lafına bakma,istiyorsan ol, kafayı takıp mutsuz olmaktan iyidir, bu seni mutlu edecekse seni seven değer veren insanların seni desteklemesi gerekir bence

Sanki pskoliji amrliyat sonrasi düzelirmi saniyosun? mutlu olurmu saniyosun? Ben pskologlara gittigime ragmen bisi düzelmiyor oyüzden parami vermektende biktım usandim atmayin kurbaniniz olam atmayin

Merhaba kızlar benim burnum yüzüme göre iri kemerli ve ucu düşük. Karşıdan bakınca daha iyi duruyor ama yandan hiç hoş değil. Yüzümde zayıf olduğu için ön plana çıkıyor. Hiç memnun değilim estetik olmak istiyorum. Ama çevremdekiler abarttigimi söylüyor. Fotoğraf ekledim sizinde fikrinize ihtiyacım var iki arada bir derede kaldım:KK43: Zor bir durum ve özgüvenimi bile etkiler hale geldiii...
eğer aklında varsa yaptır kurtul gercektende istiyorsan bende senin gibi hep gel git yaşadım yıllarca bi türlü cesaret edemedim en son bi arkadaşımla konuştum pişman oldun mu diye evet dedi niçin d,ye sorduğumda neden daha önce olmadığım için pişman oldum aklına bi kere estetik olmak girdiyse bu sürekli nükseder şimdi vazgecersin yolda burun estetiği olmuş bantlı biri görürsün tekrardan alevlenir o istek. ben tamamen vazgeçmiştim otobüsde henüz 3 günlük ameliyatlı kızı gördüm 40 saniye sohbet ettim kesin karar verdim sürekli acabalarla yaşamak zor şimdi düğünüme 2 ay var keşke daha önce yaptırmış olsaydım da burnum şekli oturmuş olsadı diyorum. İYİ DÜŞÜN YA TAMAMEN HAYIR OLMICAM DE KENDİNİ BÖYLE KABUL ET YADA İYİ Bİ DR BUL KURTUL BOL ŞANS...

Merhaba kızlar benim burnum yüzüme göre iri kemerli ve ucu düşük. Karşıdan bakınca daha iyi duruyor ama yandan hiç hoş değil. Yüzümde zayıf olduğu için ön plana çıkıyor. Hiç memnun değilim estetik olmak istiyorum. Ama çevremdekiler abarttigimi söylüyor. Fotoğraf ekledim sizinde fikrinize ihtiyacım var iki arada bir derede kaldım:KK43: Zor bir durum ve özgüvenimi bile etkiler hale geldiii...

Çok güzelsin, o yüzden abarttığını düşünüyordur çevren. Çünkü yüzün güzel olduğu için burnun ilk etapta dikkat çekmiyor ama olmak istiyorsan ol. Benim burnum afrikalı burnu diye tabir edilen geniş, kalın derili aşırı kötü bir burun bana da abartıyorsun diyorlar insanlar. O yüzden seni çok iyi anlıyorum

eğer aklında varsa yaptır kurtul gercektende istiyorsan bende senin gibi hep gel git yaşadım yıllarca bi türlü cesaret edemedim en son bi arkadaşımla konuştum pişman oldun mu diye evet dedi niçin d,ye sorduğumda neden daha önce olmadığım için pişman oldum aklına bi kere estetik olmak girdiyse bu sürekli nükseder şimdi vazgecersin yolda burun estetiği olmuş bantlı biri görürsün tekrardan alevlenir o istek. ben tamamen vazgeçmiştim otobüsde henüz 3 günlük ameliyatlı kızı gördüm 40 saniye sohbet ettim kesin karar verdim sürekli acabalarla yaşamak zor şimdi düğünüme 2 ay var keşke daha önce yaptırmış olsaydım da burnum şekli oturmuş olsadı diyorum. İYİ DÜŞÜN YA TAMAMEN HAYIR OLMICAM DE KENDİNİ BÖYLE KABUL ET YADA İYİ Bİ DR BUL KURTUL BOL ŞANS...
Evet çok doğru söylüyosun ya böyle kabul etmeli ya da yaptırıp kurtulmalı. Ve ben yaptırmayı sectim. Burnumun içinde sorun çıktı zaten ameliyat olcakmisim estetigide onunla beraber yapacaklar geçen gün öğrendim bu sorunu da. Umarım ikimizin ameliyatida başarılı geçer gönlumuzce olur herşey.. bu arada hayırlı olsun canım Allah bir yastıkta kocatsin :)

Çok güzelsin, o yüzden abarttığını düşünüyordur çevren. Çünkü yüzün güzel olduğu için burnun ilk etapta dikkat çekmiyor ama olmak istiyorsan ol. Benim burnum afrikalı burnu diye tabir edilen geniş, kalın derili aşırı kötü bir burun bana da abartıyorsun diyorlar insanlar. O yüzden seni çok iyi anlıyorum
Teşekkür ederim canım güzel dusuncelerin için. :) Evet insanlar abartiyorsun diyor ama bizi anlamıyorlar çünkü aynı sorunu yaşamıyorlar psikolojik olarak insani çok yıpratıyor tabi bazen benimde boşver dediğim zamanlar oldu çok kararsız kaldım ama her zaman bunu kafama takacağıma olup kurtulurum. Zaten burnumun içinde kemiklerinde sorun varmış geçen gün konuyu açtıktan sonra Cesaret geldi KBB ye gittim orda öğrendim. Her türlü bir ameliyat olacakmisim.. estetikte yapıcaklar yanında. İyiki Cesaretlenip gitmişim. Sende git canım daha da geç olmadan. Sağlık açısından da önemli. Bazen burunda olan sorunlari biz farkedemiyoruz. Ben mesela farkında bile değildim ama burnumun sol tarafı tamamen kapalıymis. İlerlemeden öğrenmiş oldum

Teşekkür ederim canım güzel dusuncelerin için. :) Evet insanlar abartiyorsun diyor ama bizi anlamıyorlar çünkü aynı sorunu yaşamıyorlar psikolojik olarak insani çok yıpratıyor tabi bazen benimde boşver dediğim zamanlar oldu çok kararsız kaldım ama her zaman bunu kafama takacağıma olup kurtulurum. Zaten burnumun içinde kemiklerinde sorun varmış geçen gün konuyu açtıktan sonra Cesaret geldi KBB ye gittim orda öğrendim. Her türlü bir ameliyat olacakmisim.. estetikte yapıcaklar yanında. İyiki Cesaretlenip gitmişim. Sende git canım daha da geç olmadan. Sağlık açısından da önemli. Bazen burunda olan sorunlari biz farkedemiyoruz. Ben mesela farkında bile değildim ama burnumun sol tarafı tamamen kapalıymis. İlerlemeden öğrenmiş oldum

Ben geçen yıl gittim zaten doktora, sağa doğru yamukluk var benim de ama onu lazerle halledebilirim dedi doktor ama ben istemedim, olmuşken bi kerede ikisi aradan çıksın istiyorum ben de. Martta kardeşimin nişanı var ondan sonra olmak istiyorum, annem tamam diyor ama babam karşı, umarım ikna edebilirim.

Ben geçen yıl gittim zaten doktora, sağa doğru yamukluk var benim de ama onu lazerle halledebilirim dedi doktor ama ben istemedim, olmuşken bi kerede ikisi aradan çıksın istiyorum ben de. Martta kardeşimin nişanı var ondan sonra olmak istiyorum, annem tamam diyor ama babam karşı, umarım ikna edebilirim.
Aynen olmuşken o da aradan çıksın yoksa sonradan yaptırmak daha zor ve zahmetli olur. Umarım edersin canım herşey gönlünce olsun

Sanki pskoliji amrliyat sonrasi düzelirmi saniyosun? mutlu olurmu saniyosun? Ben pskologlara gittigime ragmen bisi düzelmiyor oyüzden parami vermektende biktım usandim atmayin kurbaniniz olam atmayin
Canım konu sahibinin burnu gerçekten görsel anlamda çok sorunlu bana göre , elimden geldiğince kırıcı olmadan yazmaya çalıştım bu yüzden , ama illaki ayyy çok çirkin dememiz gerekiyorsa bilemem , tabi ki estetik takıntılı insanlar gibi ikide bir bıçak altına yat demiyoruz ,atacak bir durum yok burada siz kendi özel durumunuzla kıyaslamayın bence ,sizede geçmiş olsun

Back
X