Psikolojim bozuldu resmen kızlar fikrinize ihtiyacım var

Arkadaşım benim de ameliyat sonucum istediğim gibi olmadı ve hoşlanmadığım bir burun yapıldı ama bu dünyanın sonu, intihar nedeni vs asla olamaz. Düzelttirebilirsem düzelttireceğim yoksa düzgün nefes aldığım sürece daha çok önem vereceğim bir konu değil.
Ama burada tecrübelerimizi paylaşmak isteyen kişilere çok negatif, korkutucu konuşuyorsun. Sanki bu ameliyatı hayatlarının sonu, kişiliklerinin kaybı, bir nevi ecel, karabasan gibi anlatıyorsun. Bu kadar ciddi psikolojik bir sorun yaşıyorsan başka bir arkadaşa önerdiğin gibi bir psikoloğa gitmeni tavsiye ediyorum. Yazık yani. Bir sürü ciddi sağlık sorunu yaşayan kişi var. Onlar bile hayata pozitif yaklaşmaya çalışırken senin zannediyorum ki düzgün bir burun için bu kadar ağıt yakman biraz gereksiz.
Psikiyatriye randevu alayım diyorum dolu estetik doktorları dolu. Canım ben de ciddi sağlık sorunları geçirdim. Yıllarca hiç ama hiçbir kimseye sesimi çıkarmadım. Ama hiç böyle olmadım. Ama herşeyi atlatmış mutlu mutlu yaşıyorken yüzümün ortasında bu yapmacık görüntüyü kabullenemiyorum. İstemediği halde hastasının burnunu estetik amacıyla küçülten bir şahıs doktor olamaz. Hastalar istese bile onların önermemesi lazım. Ama amaç para hırsı olunca sağlık mağlık hak getire. Doktorların amacı para olmamalı. Çünkü kendilerine gelenleri hiç bir sorunları yokken hasta ediyorlar.

• Beğen
Reactions: drx
Psikiyatriye randevu alayım diyorum dolu estetik doktorları dolu. Canım ben de ciddi sağlık sorunları geçirdim. Yıllarca hiç ama hiçbir kimseye sesimi çıkarmadım. Ama hiç böyle olmadım. Ama herşeyi atlatmış mutlu mutlu yaşıyorken yüzümün ortasında bu yapmacık görüntüyü kabullenemiyorum. İstemediği halde hastasının burnunu estetik amacıyla küçülten bir şahıs doktor olamaz. Hastalar istese bile onların önermemesi lazım. Ama amaç para hırsı olunca sağlık mağlık hak getire. Doktorların amacı para olmamalı. Çünkü kendilerine gelenleri hiç bir sorunları yokken hasta ediyorlar.
Evet kendi kafasına göre ameliyat eden, kötü doktorlar var. Benimkisi de onlardandı. Ama iyileri de var.
Siz yine de biraz rahatlamaya çalışın, olmazsa yardım alın. Bunlar dünyanın sonu değil, kendinizi üzmeyin.

Ben de senin gibi yaptırayım bitsin gitsin dedim. Şimdi intihar düşünecek durumlara geldim.ayrıca istediğim seninki gibi düzgün bi burundu.çünkü + biraz deformasyonlar vardı. Bi de içerde kemik ve etler. Keşke onları da yaptırmasaydım diyorum.
Ben memnun olanları da duydum olmayanları da ama lütfen intihar gibi şeyler aklına getirme Allah başka sorun vermesin. Bende memnun değilim psikolojim iyi değil ama intihar çok başka bişey sakın aklına getirme böyle şeylrr. Hem ben iyice korkmaya başladım şuan %90 olumsuz yorum aldım konu hakkında :(

Evet kendi kafasına göre ameliyat eden, kötü doktorlar var. Benimkisi de onlardandı. Ama iyileri de var.
Siz yine de biraz rahatlamaya çalışın, olmazsa yardım alın. Bunlar dünyanın sonu değil, kendinizi üzmeyin.
Sağolun. Amacım beni gibi saf duygularla ameliyat olmak isteyenleri uyarmaktı. Çünkü beni de keşke uyaran olsaydı adamakıllı. Dost acı söylermiş iş işten geçmeden uyarmak amacım sezenin deniz yıldızı şarkısındaki gibi kaç hayat kurtarırsan kar dedim. Umarım sen de istediğin burna kavuşursun bir mağdur olarak. Teşekkür ederim desteğin için. İyi geceler

Ben memnun olanları da duydum olmayanları da ama lütfen intihar gibi şeyler aklına getirme Allah başka sorun vermesin. Bende memnun değilim psikolojim iyi değil ama intihar çok başka bişey sakın aklına getirme böyle şeylrr. Hem ben iyice korkmaya başladım şuan %90 olumsuz yorum aldım konu hakkında :KK43:
Benim bugün 1 hafta bitti. Benim minicik kemerim vardı onu aldırmak istedim. İçerde deviasyon ve et de vardı. Bu bahaneyle o kemeri de aldırırım dedim. Ama benim o kemerim psikolojimi filan bozmuyordu. Özellikle önden görüntüsünü çok seviyordum burnumun. :) Zaten minicik bi şey , şu an ameliyattan şişti filan ama hala küçük. Fakat şişliklerden kapkalın, kısa ve kalkık.Ödüm patlıyor :D Alçının çıktığı ctesi günü ağlayıp durdum, ertesi gün psikiyatriste gitmeyi düşünmeye başladım o derece. :D hayır alçıdan çıkan kütük burnu neden gösterirler anlamam. Hala korkuyorum o yüzden sonuç güzel olsa bile ben kimseye tavsiye etmiyorum. Artık yamuk da olsa çarpık da olsa gördüğüm her burna ayy ne yakışıyor ne güzel diyorum valla :D Psikolojin bozulacak derecedeyse bir şey diyemiyorum ama bu estetik olayı tehlikeli iş. Kimisi çok memnun kimisi değil. Ama bence insan ilk önce kendini olduğu gibi kabul edip sevmeli. Çünkü hepimiz şu anki hallerimizle özeliz ve güzeliz. :) Ama ille de yaptıracağım diyorsan doktorunu iyi araştır sadece yan fotoğraflar paylaşan doktorları salla :D önden görüntü önemli asıl yan profili herkes güzel yapıyor :D ve bence çok güzelsin :*

Benim bugün 1 hafta bitti. Benim minicik kemerim vardı onu aldırmak istedim. İçerde deviasyon ve et de vardı. Bu bahaneyle o kemeri de aldırırım dedim. Ama benim o kemerim psikolojimi filan bozmuyordu. Özellikle önden görüntüsünü çok seviyordum burnumun. :) Zaten minicik bi şey , şu an ameliyattan şişti filan ama hala küçük. Fakat şişliklerden kapkalın, kısa ve kalkık.Ödüm patlıyor :KK70: Alçının çıktığı ctesi günü ağlayıp durdum, ertesi gün psikiyatriste gitmeyi düşünmeye başladım o derece. :KK70: hayır alçıdan çıkan kütük burnu neden gösterirler anlamam. Hala korkuyorum o yüzden sonuç güzel olsa bile ben kimseye tavsiye etmiyorum. Artık yamuk da olsa çarpık da olsa gördüğüm her burna ayy ne yakışıyor ne güzel diyorum valla :KK70: Psikolojin bozulacak derecedeyse bir şey diyemiyorum ama bu estetik olayı tehlikeli iş. Kimisi çok memnun kimisi değil. Ama bence insan ilk önce kendini olduğu gibi kabul edip sevmeli. Çünkü hepimiz şu anki hallerimizle özeliz ve güzeliz. :) Ama ille de yaptıracağım diyorsan doktorunu iyi araştır sadece yan fotoğraflar paylaşan doktorları salla :KK70: önden görüntü önemli asıl yan profili herkes güzel yapıyor :KK70: ve bence çok güzelsin :*
Cok teşekkür ederim canım :))) senin 1 hafta olmuş daha çok yeni şişinin olması doğal bence birkaç hafta içinde ödem ve şişlik iyice azalacaktır sadece biraz zaman geçmesi gerekiyor canını hiç sıkma canım ayrıca süreci burda paylaşırsan çok iyi olur :*

Cok teşekkür ederim canım :))) senin 1 hafta olmuş daha çok yeni şişinin olması doğal bence birkaç hafta içinde ödem ve şişlik iyice azalacaktır sadece biraz zaman geçmesi gerekiyor canını hiç sıkma canım ayrıca süreci burda paylaşırsan çok iyi olur :*

Evet çok erken ve ben araştırmadığım için alçıdan sonra öyle bir görüntüyle karşılaşacağımı bilmiyordum. :D yani şu an memnun olup olmayacağım belli değilmiş aslında bunun daha yeni farkına vardım. Bir hafta bitti ama bir yıl gibiydi :D ki benim ameliyat sürecim muhteşemdi. Ne ağrı oldu ne sızı. Tampon da yoktu piezo tekniğiyle olduğu için yüzüm gözüm de şişmedi. Sadece burnum eti puf gibi şu an:D Dolayısıyla hala biraz korkuyorum ama alçıdan çıktığım gün buraya konu açmıştım aşırı korku içeren :D şu an o kısmı atlattım bekliyorum. Süreç hakkında bilgi vereceğim inşaAllah merak etmeyin :)

Evet çok erken ve ben araştırmadığım için alçıdan sonra öyle bir görüntüyle karşılaşacağımı bilmiyordum. :KK70: yani şu an memnun olup olmayacağım belli değilmiş aslında bunun daha yeni farkına vardım. Bir hafta bitti ama bir yıl gibiydi :KK70: ki benim ameliyat sürecim muhteşemdi. Ne ağrı oldu ne sızı. Tampon da yoktu piezo tekniğiyle olduğu için yüzüm gözüm de şişmedi. Sadece burnum eti puf gibi şu an:KK70: Dolayısıyla hala biraz korkuyorum ama alçıdan çıktığım gün buraya konu açmıştım aşırı korku içeren :KK70: şu an o kısmı atlattım bekliyorum. Süreç hakkında bilgi vereceğim inşaAllah merak etmeyin :)
Ameliyat sürecin rahat geçmiş bence iyileşme süreci de rahat geçer birkaç haftaya biseycigin kalmaz :) süreci merakla bekliyorum :))

Merhaba kızlar benim burnum yüzüme göre iri kemerli ve ucu düşük. Karşıdan bakınca daha iyi duruyor ama yandan hiç hoş değil. Yüzümde zayıf olduğu için ön plana çıkıyor. Hiç memnun değilim estetik olmak istiyorum. Ama çevremdekiler abarttigimi söylüyor. Fotoğraf ekledim sizinde fikrinize ihtiyacım var iki arada bir derede kaldım:KK43: Zor bir durum ve özgüvenimi bile etkiler hale geldiii...

Maşaallah yüzün güzel bende senin gibi burun konusunda takığım hatta evlenmeden önce kesinlikle yaptırcağım bir işlem burun estetiği olucak ama gerçekten doktoru iyi araştır dönüşü yok.. o_O

Bazen çok iyi doktoru secseniz bile olmayabilir iki kere ameliyat oldum takık burnum meger ne güzelmiş

• Beğen
Reactions: drx
Maşaallah yüzün güzel bende senin gibi burun konusunda takığım hatta evlenmeden önce kesinlikle yaptırcağım bir işlem burun estetiği olucak ama gerçekten doktoru iyi araştır dönüşü yok.. o_O
Teşekkür ederim canim :) evet doktor çok çok önemli en kritik nokta o. İnsllah herşey gönlümuzce olur :)

Nasip işi sanırım bir de Allah ın yarattığını bozdum ondan sanırım
Evet seninde dediğin gibi nasip.. nasipten ötesi yok.. Allah'ın yarattığıni bozdum diye dusunme canım sen böyle olacağını bilmiyordun ki kötü bi niyetle de girismedin bu işe.. hayırlısı olsun hakkimizda

Bu burnuna pskolijin bozulmuşsa benim kendimi öldürmem gerek ozaman .. göz kemigim cıkti ameliyat sonrasi oyüden herkez kapali ameliyatdan yana -.-

Ne güzel söylemişsin aynı benim ameliyattan önceki düşüncelerim. Ben de aynı senin gibi düşünüyorum. Tek farkım buralardaki olumsuz düşünceleri duymamış olmam. Doktora da çok ufak düzeltmeler istediğimi söyledim. Fakat sonuç çok işlem yapılmış ve o karakteristik güzel burnumun yerinde doktorun verdiği tuhaf estetikli görünüm var. Kafamı dağlara taşlara vursam da burnumu değiştiremiyorum.
Yaptırırsam doktorla anlaşma imzalıyıcam kafalarına göre yapılırmı sorun kusursuz Burun degilki yakışan Burun her yüze aynı Burun mu olur artık bazı ajanslar bile mankenlerine ifadenizi bozmayın diye estetik yasağı getiriyor bu doktorlar yüz şeklini görmezden gelemezler afedersiniz çok çok iri kötü bir buruna ne yaparsan yap beğeniyor lar ama karekteristik burunları iyi yapamazlarsa çok kötü ifade ortaya çıkıyor maalesef bütünlük eğitimi almaları gerekiyor doktorların o yüzden elletmeyin yada çok çok iyi düşünün

Back
X