Benim bugün 1 hafta bitti. Benim minicik kemerim vardı onu aldırmak istedim. İçerde deviasyon ve et de vardı. Bu bahaneyle o kemeri de aldırırım dedim. Ama benim o kemerim psikolojimi filan bozmuyordu. Özellikle önden görüntüsünü çok seviyordum burnumun. :) Zaten minicik bi şey , şu an ameliyattan şişti filan ama hala küçük. Fakat şişliklerden kapkalın, kısa ve kalkık.Ödüm patlıyor

Alçının çıktığı ctesi günü ağlayıp durdum, ertesi gün psikiyatriste gitmeyi düşünmeye başladım o derece.

hayır alçıdan çıkan kütük burnu neden gösterirler anlamam. Hala korkuyorum o yüzden sonuç güzel olsa bile ben kimseye tavsiye etmiyorum. Artık yamuk da olsa çarpık da olsa gördüğüm her burna ayy ne yakışıyor ne güzel diyorum valla

Psikolojin bozulacak derecedeyse bir şey diyemiyorum ama bu estetik olayı tehlikeli iş. Kimisi çok memnun kimisi değil. Ama bence insan ilk önce kendini olduğu gibi kabul edip sevmeli. Çünkü hepimiz şu anki hallerimizle özeliz ve güzeliz. :) Ama ille de yaptıracağım diyorsan doktorunu iyi araştır sadece yan fotoğraflar paylaşan doktorları salla

önden görüntü önemli asıl yan profili herkes güzel yapıyor

ve bence çok güzelsin :*