Psikolojim bozuldu resmen kızlar fikrinize ihtiyacım var

Canım konudaki bütün yorumları okudum baya olumsuz yorum var millet pişman :)
Ama ben hayatın hangi evresinde olursak olalım yaptığımız şeylerden pişmanlık duymamız gerektiğini inanıyorum.Olanla ölmüşe çare yok.He çok istersen revizyon yani ikinci ameliyat var.

Benim amacım burnumu küçülttürmek ve nefes problemini çözmekti.Şuan 6.günüm.Alçıda duruyor daha.Ve burnum büyük :) yanlardan etler gitmiş belli fakat önü şiş olduğu için büyük duruyor.Daha doğrusu tüm burnum şiş.
Ameliyattan çıkar çıkmaz insanlar burnunu hemen görmek istiyor.Oysa kalın deriliysen burnunun şekillenmesi 2 seneye kadar uzayabiliyor.
Ödem alıcı hareketler,yiyeceklerde yersen üstüne süre daha da çok uzuyor.
Benim burnum şuandada büyük fakat ben üzülmüyorum çünkü gün geçtikçe ödemler inecek.
Büyük olmasınada seviniyorum bir bakımdan kocaman burnum vardı bir anda küçük olsaydı heralde kötü hissederdim alışamazdım.
Burun estetiğinde en önemli şey çevrendeki söylenenleri dinlemeyeceksin.
Ablam bana burnun hala büyük ne değişti diyor " sen anlamazsın bilseydin burnun hala büyük demezdin" dedim.
Ödemi bilmeyen insanlar sana konuşup duracak.
Sen bu süreçte doktorunu iyi seç,çok para verirsem iyi olacak diye de düşünme.

Ama bana sorarsan böyle de çok güzel bir kızsın.Burnun çok rahatsız etmiyor. :)

Yaptırırsam doktorla anlaşma imzalıyıcam kafalarına göre yapılırmı sorun kusursuz Burun degilki yakışan Burun her yüze aynı Burun mu olur artık bazı ajanslar bile mankenlerine ifadenizi bozmayın diye estetik yasağı getiriyor bu doktorlar yüz şeklini görmezden gelemezler afedersiniz çok çok iri kötü bir buruna ne yaparsan yap beğeniyor lar ama karekteristik burunları iyi yapamazlarsa çok kötü ifade ortaya çıkıyor maalesef bütünlük eğitimi almaları gerekiyor doktorların o yüzden elletmeyin yada çok çok iyi düşünün
Ama ellettim artık. :(

Ama ben hayatın hangi evresinde olursak olalım yaptığımız şeylerden pişmanlık duymamız gerektiğini inanıyorum.Olanla ölmüşe çare yok.He çok istersen revizyon yani ikinci ameliyat var.

Benim amacım burnumu küçülttürmek ve nefes problemini çözmekti.Şuan 6.günüm.Alçıda duruyor daha.Ve burnum büyük :) yanlardan etler gitmiş belli fakat önü şiş olduğu için büyük duruyor.Daha doğrusu tüm burnum şiş.
Ameliyattan çıkar çıkmaz insanlar burnunu hemen görmek istiyor.Oysa kalın deriliysen burnunun şekillenmesi 2 seneye kadar uzayabiliyor.
Benim burnum şuandada büyük fakat ben üzülmüyorum çünkü gün geçtikçe ödemler inecek.
Büyük olmasınada seviniyorum bir bakımdan kocaman burnum vardı bir anda küçük olsaydı heralde kötü hissederdim alışamazdım.
Ablam bana burnun hala büyük ne değişti diyor " sen anlamazsın bilseydin burnun hala büyük demezdin" dedim.

Güzel yorumun için teşekkür ederim canım :) geçmiş olsun senin ameliyatında henüz çok yeniymiş umarım en kısa zamanda şişlikler iner. Bakalım nasıl olacak:))))) :) Süreci paylaşırsan çok iyi olur canim :) evet çoğunlukla kötü yorum aldım yaptırıp memnun olmayanlar uyardı beni. Kafam karıştı bu yüzden. Nasıl olcak bilmiyorm insanın burnunu takıntı yapması zor bi durum ya :(

Bilincli olmak ne guzel. Ablaya diyin ki 1 1.5 yil sonra goruselim :)) Kalin derililer icin gercekten uzun bir surec sabir isi.

Canım sana şöyle diyim cesaretim varsa yaptır ben dedim dokturuma ben olmaktan çıkmayayım bana baktıklarında estetik mi oldun demesinler doğal güzel olsun dedim. Bandajlarım açıldı herkes istediğim yorumu yaptı. Şiş olmasına rağmen çok güzel ucu geçişleri harika yüzün yumusamus yaşından büyğk görünmüyorsun eskisi gibi falan böyle yorumlar geldi. Benim önceliğim sağlıktı. Görüntü de düzelsin istedim doktorum çok güzel iş çıkardı eğri burnum yüzümün ortasında artık daha mutluyum bugün dışarı çıktım daha özgüvenliyim görmen lazım

Bir yanım yaptır kurtul diyor cunku psikolojikmen yiprandim :KK43: bir yanımda korkuyor çakma bir burun ortaya çıkar diye. Sanırım bu biraz şans meselesi
Doğallıktan yana doktorları düşün kendi egolarını konuşturan dinlemeten doktorlardan uzak dur iyi araştır birden olma ben 1 yıl deli gibi araştırdım. Atellerim çıktı aynaya baktım gözlerim doldu içi gülüyordu tarifsiz bir his yaşıyordum bugün dışarı çıktım sanki yeniden doğmus gibiydim

Merhaba kızlar benim burnum yüzüme göre iri kemerli ve ucu düşük. Karşıdan bakınca daha iyi duruyor ama yandan hiç hoş değil. Yüzümde zayıf olduğu için ön plana çıkıyor. Hiç memnun değilim estetik olmak istiyorum. Ama çevremdekiler abarttigimi söylüyor. Fotoğraf ekledim sizinde fikrinize ihtiyacım var iki arada bir derede kaldım:KK43: Zor bir durum ve özgüvenimi bile etkiler hale geldiii...

Ben de senin gibiydim. Iki arada bi derede kalmistim, yaptirma iste zor olur yok burun duser ... sen sen ol kendini dinle. Ben ole degistim ki. Sadece burun deyip gecme bak. Cok guzel bi kizsin ama burnun buyuk. Yaptirsannnn gozlerin ortaya cikar. Ben yaptirdim 6 ay oldu ve cok cok mutluyum. Jaaa eskiden cirkindim simdi guzellestim. Bunu ben demiyorum beni goren herkez dio. Darisi sana. Dusunme dunyaya bi kere gelioz

Ama ellettim artık. :KK43:
Canını sıkma belkide sana öğle geliyordur zaman la alışırsın yada oturur ben estetik olduktan sonra kabullenme taraftarıyım ama olmadan önce üstüne yorum yapıyorum ki düşünün diye çok iyi düşünün diye yıllarca araştıran düşünen biri olarak söğlüyorum vaz geçtim ama bir kere kafaya takınca tam bir vaz geçişte olmuyor konuyu açan arkadaş fikirlerimizi sordu bizde söğlüyorız acizane karar onun hayat onun yoksa benim amacım olumsuz yorum değil gerçeği konuşmak ki yorumlarımda ne anlatmak istediğim ortada

Canım sana şöyle diyim cesaretim varsa yaptır ben dedim dokturuma ben olmaktan çıkmayayım bana baktıklarında estetik mi oldun demesinler doğal güzel olsun dedim. Bandajlarım açıldı herkes istediğim yorumu yaptı. Şiş olmasına rağmen çok güzel ucu geçişleri harika yüzün yumusamus yaşından büyğk görünmüyorsun eskisi gibi falan böyle yorumlar geldi. Benim önceliğim sağlıktı. Görüntü de düzelsin istedim doktorum çok güzel iş çıkardı eğri burnum yüzümün ortasında artık daha mutluyum bugün dışarı çıktım daha özgüvenliyim görmen lazım
Canim senin adina cok sevindimmm :) inşallah bende yaptiririm. Kafama çok takıyorum bu durumu

Ben de senin gibiydim. Iki arada bi derede kalmistim, yaptirma iste zor olur yok burun duser ... sen sen ol kendini dinle. Ben ole degistim ki. Sadece burun deyip gecme bak. Cok guzel bi kizsin ama burnun buyuk. Yaptirsannnn gozlerin ortaya cikar. Ben yaptirdim 6 ay oldu ve cok cok mutluyum. Jaaa eskiden cirkindim simdi guzellestim. Bunu ben demiyorum beni goren herkez dio. Darisi sana. Dusunme dunyaya bi kere gelioz
Canim evet burun öyle biseyki yuz ifadesini cok etkiliyor tam ortada ve saklama gibi bi durum soz konusu değil.. inşallah bende icime sinen bi doktor bulurum da tamamen gonul rahatligiyla bu ameliyati olurum.. burnumda herhangi bir saglik sorunu yok bu yüzden ucretli olucam tercihimde devlet hastanelerinden yana olcak gibi. Umarim.içime sinen bir doktor bulurum :)

Hayret bende kimse öyle bisi demedi !? senin burnun cokmu büyüktü?sende nasil anlasildi?

E Ezoo23 Alabalik32 Alabalik32 M monarosaeaea gizlikiz22 gizlikiz22 ceyef ceyef S sanane0025 Burberry77 Burberry77 kizlar yorumlariniz icin cok teşekkür ederim. Dün kkb ye gittim ben hic farkinda degilim ama burnumda sol tarafa dogru kayma ve içinde sorun varmis ameliyat olman lazim dedi doktor estetikte yapalm dedi devlet hastanesine gittim. Yani estetik olmasam bile ameliyat yolu gorundu bana
Hayirlisi olsun. Hadi bakalim doktor arastirmalarina basla simdiden :)) Benim butce kisitli oldugu icin ben hemen birde bir Esabil beyde karar kildim.Zaten bir tek Esabil bey yaparim dedi.

Hayirlisi olsun. Hadi bakalim doktor arastirmalarina basla simdiden :)) Benim butce kisitli oldugu icin ben hemen birde bir Esabil beyde karar kildim.Zaten bir tek Esabil bey yaparim dedi.
Evet canim başladm suan bile hastanedeyim tekrar muayeneye geldim bakalm bu doktor ne.diyecek :) benimde bütçem kisitli ogrenciyim yani ucretsiz olmasa sanirim.ertelerdim olmazdim :) bu arada canim sen hangi ildeydin esabil bey nasil bir doktor :) benim görüştugum doktor yasadigim ilcedeki doktordu cok aciklayici konustu ilgilendi ama ankarada uni hastanelerini de onerdim suan geldim bekliyorum :)

Evet canim başladm suan bile hastanedeyim tekrar muayeneye geldim bakalm bu doktor ne.diyecek :) benimde bütçem kisitli ogrenciyim yani ucretsiz olmasa sanirim.ertelerdim olmazdim :) bu arada canim sen hangi ildeydin esabil bey nasil bir doktor :) benim görüştugum doktor yasadigim ilcedeki doktordu cok aciklayici konustu ilgilendi ama ankarada uni hastanelerini de onerdim suan geldim bekliyorum :)
Ankaradayim.Esabil bey sincan nafiz korez devlet hastanesinde. Universitelerden cekiniyorum asistanlarda yapiyormus diye duydum.

Ankaradayim.Esabil bey sincan nafiz korez devlet hastanesinde. Universitelerden cekiniyorum asistanlarda yapiyormus diye duydum.
Hadi ya bunu bilmiyordum :( esabil beyle de gorusucem mutlaka. Bakalim.nasil olcak şimdiden heycanliyim daha ortada bi ameliyat tarihi bile yokken

E Ezoo23 Alabalik32 Alabalik32 M monarosaeaea gizlikiz22 gizlikiz22 ceyef ceyef S sanane0025 Burberry77 Burberry77 kizlar yorumlariniz icin cok teşekkür ederim. Dün kkb ye gittim ben hic farkinda degilim ama burnumda sol tarafa dogru kayma ve içinde sorun varmis ameliyat olman lazim dedi doktor estetikte yapalm dedi devlet hastanesine gittim. Yani estetik olmasam bile ameliyat yolu gorundu bana
Hakkında hayırlısı olsun inşallah istediğin gibi olur gelişmelerden haberdar edersen sevinirim

Canım zaten insan bi kemer ucu düşük sanıyor gittiğinde binbir türlü rahatsızlık oldugunu görüyor. Geçmiş olsun eğrilik var septum deviasyon. O yüzden dikkatli seçimler yap.

Çevredekilerin Lafına bakma,istiyorsan ol, kafayı takıp mutsuz olmaktan iyidir, bu seni mutlu edecekse seni seven değer veren insanların seni desteklemesi gerekir bence

Back
X