Yüzün çok güzel burnun biraz kemerli eğer estetik olursan çok daha güzel olur bende 12 gün önce burun ameliyatı oldum burun kemiğimde eğrilik vardı ve burun etlerim olduğundan fazla büyüktü dışarıdan da burnumun eğriliği hafif belli oluyordu bende hem görüntüden hemde sağlık sorunumdan bıkmıştım ve ameliyat olamaya karar verdim şu anda hem şeklinden memnunum hemde daha rahat nefes alabiliyorum doktorumdan çok memnunum dünya iyisi birisi ve işinde tartışılmaz en iyisi ismi Op. Dr Orhan TunalıMerhaba kızlar benim burnum yüzüme göre iri kemerli ve ucu düşük. Karşıdan bakınca daha iyi duruyor ama yandan hiç hoş değil. Yüzümde zayıf olduğu için ön plana çıkıyor. Hiç memnun değilim estetik olmak istiyorum. Ama çevremdekiler abarttigimi söylüyor. Fotoğraf ekledim sizinde fikrinize ihtiyacım var iki arada bir derede kaldımZor bir durum ve özgüvenimi bile etkiler hale geldiii...
Merhaba kızlar benim burnum yüzüme göre iri kemerli ve ucu düşük. Karşıdan bakınca daha iyi duruyor ama yandan hiç hoş değil. Yüzümde zayıf olduğu için ön plana çıkıyor. Hiç memnun değilim estetik olmak istiyorum. Ama çevremdekiler abarttigimi söylüyor. Fotoğraf ekledim sizinde fikrinize ihtiyacım var iki arada bir derede kaldımZor bir durum ve özgüvenimi bile etkiler hale geldiii...
Çöküntü çıkıntı da varBurun estetikte göz kemik cikma ihtimalide vAr !
Çok güzel ve doğalsın, inan ki kimse burnuna bakmıyor sana öyle geliyor. Benim de ameliyat olmadan önce çevremdeki herkes ihtiyacımın olmadığını söylemişti ama ben inanmamıştım, her fotoğrafta ve aynada sadece burnuma bakıyordum. Şimdi fotoğraf bile çektiremiyorum, o kadar çirkin ve yapay oldum ki, bütün özgüvenimi yitirdim dışarı bile çıkmak istemiyorum, aynaya bakınca kahroluyorum, eski fotoğraflarıma bakınca ben ne yaptım kendime pişmanlığını iliklerime kadar yaşıyorum, üstelik önceden sağlıklı bir şekilde nefes alabilirken artık nefeste alamıyorum. Lütfen güzelliğinin kıymetini bil ve yüzünün geneline odaklan, sürekli burnuna odaklandığında çok mutsuz olursun. Şuan eski halime dönebilmek neler vermezdim.Merhaba kızlar benim burnum yüzüme göre iri kemerli ve ucu düşük. Karşıdan bakınca daha iyi duruyor ama yandan hiç hoş değil. Yüzümde zayıf olduğu için ön plana çıkıyor. Hiç memnun değilim estetik olmak istiyorum. Ama çevremdekiler abarttigimi söylüyor. Fotoğraf ekledim sizinde fikrinize ihtiyacım var iki arada bir derede kaldımZor bir durum ve özgüvenimi bile etkiler hale geldiii...
Ankara’da KBB doktoru Hakan Soygür’ü öneririm. İnstagram hesabından bir bak bence. Ben bu yaz kısmetse olacağım.Hic hissetmiyordum sorun oldugunu. Doktor hissetmiyordum diyince cok sasirdi çünkü benimki baya sol taraf kapanmis ordan nerdeyse hic nefes alamiyormusum. Hemen ameliyat ol dedi,devlet hastanesine gittim büyük bir yerde değil. Doktor da aciklayici ve ilgili konuştu. Nefes problemini çözer estetikte yaparız dedi. Estetikten ayrica ücret alinmayacagini ve ameliyata plastik cerrahinda gircegini soyledi. Ben bugün yinede ankaradaki bir üniverste hastanesine de gittim . devlet olmasina ragmen estetik kismi icin ucret istedi. Ve doktor benim icime sinmedi. Bütçem de fazla yok aslinda hepsi de ucret alırlarmis estetik icin. İlk görüştüğüm hastanede olsam mi acaba cabuk mu karar veriyorum
Merhaba kızlar benim burnum yüzüme göre iri kemerli ve ucu düşük. Karşıdan bakınca daha iyi duruyor ama yandan hiç hoş değil. Yüzümde zayıf olduğu için ön plana çıkıyor. Hiç memnun değilim estetik olmak istiyorum. Ama çevremdekiler abarttigimi söylüyor. Fotoğraf ekledim sizinde fikrinize ihtiyacım var iki arada bir derede kaldımZor bir durum ve özgüvenimi bile etkiler hale geldiii...
Ne kadar oldu siz olalı?Çok güzel ve doğalsın, inan ki kimse burnuna bakmıyor sana öyle geliyor. Benim de ameliyat olmadan önce çevremdeki herkes ihtiyacımın olmadığını söylemişti ama ben inanmamıştım, her fotoğrafta ve aynada sadece burnuma bakıyordum. Şimdi fotoğraf bile çektiremiyorum, o kadar çirkin ve yapay oldum ki, bütün özgüvenimi yitirdim dışarı bile çıkmak istemiyorum, aynaya bakınca kahroluyorum, eski fotoğraflarıma bakınca ben ne yaptım kendime pişmanlığını iliklerime kadar yaşıyorum, üstelik önceden sağlıklı bir şekilde nefes alabilirken artık nefeste alamıyorum. Lütfen güzelliğinin kıymetini bil ve yüzünün geneline odaklan, sürekli burnuna odaklandığında çok mutsuz olursun. Şuan eski halime dönebilmek neler vermezdim.
Çok güzelsin benim teyzemin kızıda yıllarca bu durumdan şikayetçi oldu sonunda gitti yaptırdı şimdi memnun.Doktor araştırması yapmalısın işlemlerini falan gör muhakkak.Benim gördüğüm süreç en önce doktordan geçiyor.Merhaba kızlar benim burnum yüzüme göre iri kemerli ve ucu düşük. Karşıdan bakınca daha iyi duruyor ama yandan hiç hoş değil. Yüzümde zayıf olduğu için ön plana çıkıyor. Hiç memnun değilim estetik olmak istiyorum. Ama çevremdekiler abarttigimi söylüyor. Fotoğraf ekledim sizinde fikrinize ihtiyacım var iki arada bir derede kaldımZor bir durum ve özgüvenimi bile etkiler hale geldiii...
Karakteristik, özel bir burun. Ayrı bir havası da var ve yüzüne yakışıyor. Ben olsam böyle buruna ameliyat düşünmezdim(şimdilik) şimdilik diyorum çünki burun yıllar geçtikçe düşüyor, ilerde daha çok düşerse düşünürsünMerhaba kızlar benim burnum yüzüme göre iri kemerli ve ucu düşük. Karşıdan bakınca daha iyi duruyor ama yandan hiç hoş değil. Yüzümde zayıf olduğu için ön plana çıkıyor. Hiç memnun değilim estetik olmak istiyorum. Ama çevremdekiler abarttigimi söylüyor. Fotoğraf ekledim sizinde fikrinize ihtiyacım var iki arada bir derede kaldımZor bir durum ve özgüvenimi bile etkiler hale geldiii...
sağolun çok şükür iyiyim, şimdilik her şey yolunda
Bence abartmiyorsun estetige ihtiyaci varMerhaba kızlar benim burnum yüzüme göre iri kemerli ve ucu düşük. Karşıdan bakınca daha iyi duruyor ama yandan hiç hoş değil. Yüzümde zayıf olduğu için ön plana çıkıyor. Hiç memnun değilim estetik olmak istiyorum. Ama çevremdekiler abarttigimi söylüyor. Fotoğraf ekledim sizinde fikrinize ihtiyacım var iki arada bir derede kaldımZor bir durum ve özgüvenimi bile etkiler hale geldiii...
7 ayNe kadar oldu siz olalı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?